Sudoku za Početnike
prijavi se ako želiš igru dodati među omiljene prijavite se za puni zaslon

Opis

Sudoku za Početnike

Sudoku za Početnike je jednostavna online igra koja je dostupna na svim uređajima, od računala do pametnih telefona. Posebno je dizajnirana za djecu i početnike koji se žele upoznati s logičkim izazovima i razvijati svoje sposobnosti rješavanja problema. Igra je potpuno besplatna i nudi čistu i ugodnu igračku iskustvo, bez ikakvih oglasa ili kompliciranih postignuća koja bi mogla ometati igrače.

Baš kao i klasične sudoku igre, Sudoku za Početnike temelji se na ispunjavanju 9x9 mreže brojevima od 1 do 9, s time da se brojevi ne smiju ponavljati u istom retku, stupcu ili 3x3 kvadratu. Iako je igra namijenjena početnicima, pružit će dovoljno izazova da ostane zanimljiva i pomaže u poboljšanju vaših sposobnosti rješavanja sudoku zagonetki.

Ako ste ljubitelj sudoku igara kao što je ona u New York Timesu, Sudoku za Početnike bit će savršen izbor za vas. Omogućuje vam da se opustite, odmaknete od svakodnevnih briga i istovremeno trenirate svoj um. Uživajte u preglednom i korisnički prijateljskom sučelju te se uronite u svijet logičkih izazova, gdje je svaki problem prilika za učenje i zabavu.

Ova serija također uključuje Sudoku Hard i Sudoku Print.

Naše preporuke

Komentari na igru

Igra još nema komentara