Kolačići

Mjerjenje

Prikupljanje podataka o vašoj uporabi sadržaja i kombiniranje s prethodno prikupljenim podacima u svrhu mjerenja, razumijevanja i izvješćivanja o vašoj uporabi sadržaja.

Oglasni kolačići

Prikupljanje podataka u svrhu odabira i isporuke oglasa za vas te mjerenja isporuke i učinkovitosti takvih oglasa. Ovo uključuje uporabu prethodno prikupljenih podataka o vašim interesima u svrhu odabira oglasa, obrade podataka o tome koji oglasi su prikazivani, kako često su prikazivani, kada i gdje su prikazivani i da li ste poduzeli određene radnje povezane s oglasima, uključujući primjerice klikanje na oglas ili obavljanje kupnje. Ovo ne uključuje personalizaciju, a to je prikupljanje i obrada podataka o vašoj uporabi ove usluge za naknadno personaliziranje oglašavanja i/ili sadržaja tijekom vremena u svrhu korištenja za vaše potrebe u drugim kontekstima.

Drugi kolačići

Mi stavljamo kolačiće, pristupamo općim i neosjetljivim podacima s vašeg uređaja te ih upotrebljavamo kako bismo poboljšali naše proizvode i druge sadržaje na ovoj web stranici. Upotrebom naših usluga prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Personalizirani oglasi

U slučaju da se slažete sa zadanom postavkom kolačića, Google i njegovi partneri posluživat će prilagođene oglase u oglašavanju. Ovdje pročitajte više o tehnologiji i tehnikama koje koriste. Također provjerite Googleovu stranicu za privatnost i uvjete. Ako se ne slažete, posluživat će se samo neprilagođeni oglasi.

Dokumenti

Posjetite i naše stranice o zaštiti privatnosti i uvjetima korištenja.