lotarw

lotarw

Pozdrav
Živim u Hrvatskoj
Zanima me svemir
Ne volim školu
Volim se družiti i chatati

Koliko ima?

Koliko životinja vidite?


»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
Idi dolje ↓
╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

╬╬
╬╬
╬╬
Sve si bliže ☻
╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

╬╬
╬╬
Sada više nema povratka ↑x
╬╬
╬╬

╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

╬╬
Moraš ☺
╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

╬╬
╬╬
╬╬
╬╬

Kada si već ovdje , komentiraj!

O meni

muški
17 godina

Interesi

filmovi
sam u kući...
tv emisije
teorija velikog praska , svjet prema jimu , kako sam upoznao vašu majku , 2 i pol muškarca, pravila igre, will i grace
aktivnosti
gledati TV, igrati igrice (atwar)

Više o meni

hrana
meso , pizza i kolači :)
boja
zelena, plava
životinje
mačke
mrzim
škola
naj prijatelj na Igre123
tražim

Kontakt

email
nishar.nh2@gmail.com

Komentari (31)

 • lotarw

  25. listopad 2015 09:28
  tnx
 • Damir Vekic

  12. srpanj 2015 14:10
  super vicevi
 • lotarw

  25. ožujak 2015 14:50
  ništa ☺
 • adri5

  25. ožujak 2015 08:48
  bok što se radi
 • adri5

  20. ožujak 2015 16:59
 • lotarw

  14. ožujak 2015 12:16
  Sanja i Denis su dva mentalna bolesnika koja su smještena u psihijatrijskoj bolnici. Jednog dana Denis, hodajući pored bazena, padne u vodu i potone. Ne oklijevajući Sanja skoči i spasi Denisa od sigurne smrti. Kada je direktor bolnice saznao za herojski Sanjin čin odluči je nagraditi otpustom iz bolnice smatrajući kako nije luda kad je u stanju spasiti život drugom. Direktor je izrazio želju osobno prenijeti tu odluku Sanji. "Sanja, imam jednu dobru i jednu lošu vijest" - reče direktor. "Otpustit ćemo te iz bolnice jer si pokazala veliku hrabrost, a time i dokazala kako si povratila svoju mentalnu ravnotežu tj. da si ozdravila. Loša vijest je da se Denis objesio u vešeraju opasačem od bademantila." Sanja će na sve to: "Nije se Denis objesio, to sam ga ja stavila da se suši…"
 • lotarw

  14. ožujak 2015 12:10
  - Dragi, otpusti ovog vozača, molim te! Danas me dva puta zamalo ubio. - Nemoj tako, ženo, dajmo čovjeku još jednu priliku.
 • lotarw

  14. ožujak 2015 12:05
  Razgovaraju Hrvat i Švicarac i pita Hrvat: "Čuo sam da vi imate ministra pomorstva, kako to, pa vi nemate more?!" A Švicarac će na to: "Pa čuo sam i ja da vi imate ministra financija".
 • lotarw

  14. ožujak 2015 12:04
  Utrči Haso u kafić: - "Mujo! Netko ti je ukrao auto!" Mujo: - "Jesi li vidio tko je to bio?" Haso: - "Ne, ali zapisao sam registraciju."
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:59
  Žena mi je rekla da za rođendan želi nešto malo, lijepo, crveno i da može od 0-100 ubrzati za 2 sekunde. Kupio sam joj vagu.
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:57
  Dođe Mujo Mercedesom u Zagreb i parkira ga pred Hrvatski sabor. Dođe k njemu portir i kaže: "Gospodine, ne možete ovdje parkirati, tu su Milanović, Linić, Mrsić..." A Mujo će: "Sve je ok. Auto ima ugrađen alarm!"
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:56
  Zaletio se Milanović autom u drvo. Iz potpuno uništenog BMW-a izvuku ga trojica mladića i masažom srca vrate ga u život. Kad se stabilizirao Milanović obeća da će svakom ispuniti po jednu želju jer su mu spasili život. - Ja bi crni BMW isti kao ovaj – kaže prvi. - Nema problema, dobit ćeš ga sutra – kaže Milanović. - Ja bi htio biti ministar obrane – kaže drugi. - Ništa lakše, sutra preuzimaš dužnost – odgovori Milanović. - A šta bi ti pita? - trećeg mladića. - Invalidska kolica – kaže treći mladić. - Pa šta će ti kolica' – pita Milanović. - Trebat će mi. Kad tata čuje koga sam spasio, polomit će mi noge! -
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:55
  Policajci Mate i Šime reguliraju promet u trajektnoj luci, prilazi im jedan stranac pa ih pita: Parle vu franse? Mate: Ne Stranac: Šprehenzi doič? Mate: Ma ne Stranac: Parlare italijano? Mate: Ma ni taj Stranac sav ljut: Du ju spik ingliš? Mate iznerviran: Ma moj čovik neznan. Ode stranac, a Šime će Mati: Znaš Mate mogli bi ti i ja počet učit koji strani jezik. Mate: Neću, ovi ih zna četiri pa mu evo od nikake koristi
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:52
  ☺ Na semaforu plavuša udari auto ispred sebe. Ljutiti vozač izlazi i viče: 'Pa jesi li ti normalna? Jesi li ti uopće polagala vozački?' 'Sigurno više puta nego ti!'
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:52
  ☺ 'Dragi, kad se pogledam u ogledalo vidim staru ženu, punu bora, na kojoj sve visi, prepunu celulita... To me jako rastužuje. Molim te, reci mi nešto što će me razveseliti!' 'Pa, i dalje fantastično vidiš!'
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:49
  Dolazi čovjek u zavod za zapošljavanje i pita: - Imate li neki posao za mene? - Naravno! - Kakav? - Odličan! Imat ćete svoj ured, tajnicu i svog osobnog vozača, a plaća će vam biti 2.000 eura. - Je l’ vi to mene zaje***ate? - A ko je prvi počeo?
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:48
  Hasu uhvatili indijanci i on kuka, gotov sam... Priđe mu vrač i reče - nisi još gotov, vidiš poglavicu, uzmi kamen i pogodi ga u glavu! Haso tako uradi, pogodi poglavicu, a vrač mu reče: - Sad si tek gotov...
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:47
  Sjede Mujo i Fata u restoranu i jedu. Fate se ufleka te rece: -Vidi me izgledam ko svinja. Mujo: -A jos si se i uflekala.
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:42
  Sjedi Mujo u kafani i trusi pive i rakije, sve jednu za drugom. Ulazi Haso, sjeda za stol i gleda u nevjerici Muju pa pita: - Bolan, Mujo, jes' ti normalan, šta će ti Fatina slika na stolu? Mujo strese rakijicu pa reče: - E, to mi je alkotest ... Haso ga zbunjeno pogleda: - Kakav alkotest, crni Mujo? Mujo se nasmije i reče: - Kad mi se Fata počne sviđati, znam da sam mrtav pijan!
 • lotarw

  14. ožujak 2015 11:40
  Jedna kornjača upita drugu: - Zašto ti nemaš oklop? - Pobjegla sam od kuće.

ako želiš komentirati, učlani se ili prijavi