Pomoć

Zašto igre ne rade?

Ako slučajno ne vidiš igre ili ne rade, treba ti Flash Player i/ili Unity.
Besplatni download ovdje:
Free Adobe Flash Player
Free Unity Player

Kako da postavim sliku?

Klikni na postavke koje se nalaze u gornjem dijelu portala i izaberi sliku koju želiš postaviti. Dozvoljene datoteke su: jpg, gif i png.

Kako da izbrišem svoje korisničko ime?

Tvoje korisničko ime na igre123.net možeš izbrisati sam/a. Klikni na ovaj link.
Možeš nam na e-mail e-mail poslati zahtjev za brisanje korisničkog računa. Poruka mora biti obavezno poslana s iste e-mail adrese s kojom ste se i učlanili i koja je navedena u vašem profilu.

Ljestvica naj igrača

Ljestvica naj igrača predstavlja zbroj bodova, koje korisnik dobiva na igrama s ljestvicom (ove igre su označene sa trofejom na slici). Korisnik, koji je prvi na pojedini igri, dobiva 100 bodova za tu igru. Korisnik, koji je na 100. mjestu na pojedini igri, dobiva 1 bod. Druga mjesta ne donose bodova. Ljestvica se osvježava svaku minutu.

Medalje

Igraj igre s medaljama i počni osvajati medalje odmah! Potreban ti je određeni broj bodova da osvojiš broncu, srebro ili zlato, kako je naznačeno ispod svake igre. Osvojene medalje vidjet ćeš na profilu. Ova mogućnost je samo za članove.


Kolačići

Mjerjenje

Prikupljanje podataka o vašoj uporabi sadržaja i kombiniranje s prethodno prikupljenim podacima u svrhu mjerenja, razumijevanja i izvješćivanja o vašoj uporabi sadržaja.

Oglasni kolačići

Prikupljanje podataka u svrhu odabira i isporuke oglasa za vas te mjerenja isporuke i učinkovitosti takvih oglasa. Ovo uključuje uporabu prethodno prikupljenih podataka o vašim interesima u svrhu odabira oglasa, obrade podataka o tome koji oglasi su prikazivani, kako često su prikazivani, kada i gdje su prikazivani i da li ste poduzeli određene radnje povezane s oglasima, uključujući primjerice klikanje na oglas ili obavljanje kupnje. Ovo ne uključuje personalizaciju, a to je prikupljanje i obrada podataka o vašoj uporabi ove usluge za naknadno personaliziranje oglašavanja i/ili sadržaja tijekom vremena u svrhu korištenja za vaše potrebe u drugim kontekstima.

Drugi kolačići

Mi stavljamo kolačiće, pristupamo općim i neosjetljivim podacima s vašeg uređaja te ih upotrebljavamo kako bismo poboljšali naše proizvode i druge sadržaje na ovoj web stranici. Upotrebom naših usluga prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Dokumenti

Posjetite i naše stranice o zaštiti privatnosti i uvjetima korištenja.