Bok! Ovo je jedna informativna tema u kojoj dobijate sve informacije o sportu na licu mjesta o forumskom sportu i ovom nasem. Zasada mi je azo234 pomocnik a ako bude potrebe pisacemo konkurs za jos...

UZIVAJTE!
24. lipanj 2015
FUDBAL:

"Dobar dan! Jučer su odigrane utakmice na Evropskom prvenstvu U21 kao i mnoge lige pa idemo proći kroz rezultate.

Evropsko Prvenstvo U21:

Češka Republika 1:1 Njemačka
Danska 2:0 Srbija

I čim je domaćin ovoga prvenstva odigrao nerješeno sa Njemcima znalo se da Balkanska zemlja Srbija neće imati teoretske šanse za prolazak,ali je zato imala šanse Danska koja je deklasirala Srbiju sa rezultatom 2:0.

Evo tabela ovoga prvenstva:

GRUPA A:

1.Danska - Polufinale
2.Njemačka - Polufinale
3.Češka
4.Srbija

GRUPA B:

1.Portugal - Polufinale
2.Engleska - Polufinale
3.Švedska
4.Italija

KOŠARKA

"Danas na rasporedu su utakmice Evropskog prvenstva za žene u četvrtfinalu susreću se:

TURSKA : SRBIJA
LITVA : BJELORUSIJA

Turska je definitvni favorit u prvom meču i samo sreća može da spasi Srpkinje od potpunog poraza. Sa druge strane Litva koja je završila druga u grupi F ima manju prednost na ne tako odbačenom Bjelorusijom koja je u grupi E pobjedila favorita tursku."

EVROPSKE IGRE BAKU 2015.

"Jučer 11. dana Evropskih igara u Bakuu medalje su se dobijale iz mačevanja i plivanja.

Iz mačevanja su podjeljena dva kompleta medalja iz ženskog Epee i muške sablje.

Od Balkanskih mačevalica se predstavila jedino Srpkinja Romana Caran koja je u šesnestini finala izgubila od Mađarice Anne Kun 15:7

Bronze su osvojile: Rumunjka Simona Gherman i Estonijka Erika Kipru,viceprvakinja je bila Ruskinja Yana Zvereva,a zlato je osvojila takodje Rumunjka Ana Maria Brazda.

U Muškoj sablji sa naših prostora se nije niko mačevao,ali zato su bronzane medalje podigli dva Italijana Alberto Pellegrini i Luigi Mirraco,srebro je podigao Tiberiu Doilceanu iz Rumunije,a zlato je pripalo Ukrajincu Andriy Yagodka.

U plivanju jučer su medalje podignute iz Slobodnog Stila na 400m,4x 100 m štafete, i iz delfin stila na 50 m za muškarce,kao i Slobodni stil na 800 m, 4x100m štafete, iz 400m leđno i 50 m prsno za žene.

Iz Muškog slobodnog stila na 400 m Borna Jukić i Igor Kostovski iz Hrvatske no ni jedan nije prošao u finale. Prva tri mjesta su osvojili: bronzani Ernest Maksumov iz Rusije, srebro je dobila Grčka i Dimitrios Dimitriou, a zlatni je bio Njemac Paul Hentschel.

Iz Delfin Stila muškog su se predstavili Bosanci Adi Mesetovic i Maid Sukanovic, Srbin Matija Pucarevic,te Bruno Blaskevic i Nikola Miljenkovic iz Hrvatske.No jedino je Hrvat Bruno Blaskevic bio spreman za odlazak u polufinale te finale na kojem je zauzeo šestu poziciju. Bronzani je bio Daniil Pahkomov iz Rusije, srebrni Pawel Sendyk iz Poljske i Ukrajinac Andrii Khlopstov.

Na 4x100 muški u štafetama jedino je naš trud predstavila Hrvatska koja se plasirala u finale i zauzela posljednju, osmu poziciju. No Bronza je pripala Rusima,dok su srebrni bili Italijani, a na najvišem stepeniku je stojala Velika Britanija.

Slobodni stil na 800m za žene je predstavila Hrvatica Kristina Miletić koja i nije bila baš najspremnija suočiti se sa bronzanom Španjolkom Marinom Castra Atalaya, sa Ruskinjom Anastasiia Kirpichnikova koja je bila srebrna, a borbu za himnu izborila je Britanka Holly Hibbott.

Leđni stil na 400 m je obilježila bronzana medalja koju je osvojila Srpkinja Ana Crevar srebrna je bila Italijanka Ilaria Cusinato a zlatna je bila Britanka Abbie Wood"
24. lipanj 2015
hvala na informacijama
24. lipanj 2015
Nema na čemu na raspolaganju smo vam
24. lipanj 2015
Daj neke novosti it tenisa
24. lipanj 2015
Trenutno su samo challengeri a to nije u nasem dometu kada bude vece takmicenje bice i vise informacija
24. lipanj 2015
Hajmo neke nove novostiii.
12. siječanj 2016
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi