npr: idu dve guze pustinjom i jedna prdne druga kaže uzela si mi reč iz usta!
hahah
hahah
18. siječanj 2013
- Rješava policajac križaljku i pod 2 okomito pročita - Vidi sliku i upiše - Vidim.
18. siječanj 2013
Pričaju dva policajca: - Jučer sam kupio četku za WC. - I, kakva je? - Ma ne znam, ipak više volim papir.
18. siječanj 2013
Kako policajci peru auto? Jedan drži spužvu, a drugi vozi auto naprijed-nazad.
18. siječanj 2013
Otišla dva policajca u kafić i počeli piti. - E, brate, što ti stoji prazna čaša? Hoćeš još jednu? - Pa što da radim s dvije prazne čaše?.
18. siječanj 2013
Ulazi policajac u kafić, prilazi mu konobar i pita ga: 'Što ćete popiti?' 'Pa, može pivo.' 'Hoćete u limenci?' 'Ma neka, ovdje ću...'
18. siječanj 2013
Zaustavio policajac vozača i vidio da nema brzinomjer. 'Čovječe, pa kako možeš znati koliko brzo voziš?' A ovaj odgovori: 'Na 40 lupa cijev auspuha, na 60 lupaju zadnja desna vrata, a na 100 moja žena vrišti!'
18. siječanj 2013
Pošla dva policajca na posao. Veli prvi: 'Hoćemo li pješice ili autobusom?'
'Čekat ćemo pa što prvo naiđe
'Čekat ćemo pa što prvo naiđe
18. siječanj 2013
Koja je razlika između policajca i zviždaljke?
Zviždaljka ima kliker!
Zviždaljka ima kliker!
18. siječanj 2013
Zaustavio policajac poznatu estradnu zvijezdu koja je prošla na crveno pa joj kaže: 'Dajte mi vaše ime i prezime!' 'A kako ću se ja onda zvati?
18. siječanj 2013
Gastarbeiteru u Njemačkoj se pokvari Fićo na auto putu. Jadnik stoji uz cestu i maše rukom u nadi da mu netko pomogne. Zaustavi se jedan čovjek u Porsheu:
- O zemljak, što se dogodilo?
- A evo ovaj moj Fićo prokuhao. Ako me možeš otegliti do prve servisne stanice bio bih ti jako zahvalan.
- Nema problema! Ako budem prebrzo vozio ti potrubi i ja ću usporiti.
Šlepa tako Porshe Fiću, kad odjedno ih pretekne jedan Ferrari. U vozaču Porshea se probudila natjecateljska strast, ubrza i pretekne Ferrarija. Ali ni ovaj iz Ferrarija se ne da i opet pretekne Porshea. Dok se Porshe i Ferrari utrkuju, Fići malo nedostaje da se raspadne. Vozač trubi, trubi, ali bez rezultata. Uz rub ceste stoji policajac koji sve to promatra i piše zapisnik:
- Porshe i Ferrari se utrkuju, a Fićo trubi da mu se sklone s puta.
- O zemljak, što se dogodilo?
- A evo ovaj moj Fićo prokuhao. Ako me možeš otegliti do prve servisne stanice bio bih ti jako zahvalan.
- Nema problema! Ako budem prebrzo vozio ti potrubi i ja ću usporiti.
Šlepa tako Porshe Fiću, kad odjedno ih pretekne jedan Ferrari. U vozaču Porshea se probudila natjecateljska strast, ubrza i pretekne Ferrarija. Ali ni ovaj iz Ferrarija se ne da i opet pretekne Porshea. Dok se Porshe i Ferrari utrkuju, Fići malo nedostaje da se raspadne. Vozač trubi, trubi, ali bez rezultata. Uz rub ceste stoji policajac koji sve to promatra i piše zapisnik:
- Porshe i Ferrari se utrkuju, a Fićo trubi da mu se sklone s puta.
18. siječanj 2013
Lete 2 Balona i jedan kaze drugome pazi kaktusssssssssss kasno pališšššššššššš
20. siječanj 2013
Plavuša autom pregazila četiri čovjeka. Zaustavi je policajac i upita: - Jeste li vi normalni? Pregazili ste četiri čovjeka! - A koliko je dozvoljeno? - upita plavuša.
20. siječanj 2013
Dođe plavuša u dućan i vidi natpis - Kupiš dva, treći gratis. Dođe ona na kasu i kaže: - Uzet ću ja ovaj gratis.
20. siječanj 2013
Zašto plavuša ne može napisati 11? Ne zna koju bi jedinicu napisala prije.
20. siječanj 2013
šetaju se 2 psa šumom jedan kaze drugom: pazi koliko ovde ima javnih WC-a!!!
20. siječanj 2013

u207998
zasto plausa lezi na podu u trgovini
.
.
.
trazi niske cijene
.
.
.
trazi niske cijene
20. siječanj 2013