Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
u300451
u300451
Zašto plavuša drži pušku kraj prozora? Da ju ne ubije propuh.- Zašto plavuša drži pare na štednjaku? Štedi!.Ulazi plavuša u prodavaonicu pa pita: -Imate li naočale? - Za sunce? - Ma, jok, za mene!.Plavuša zove Croatiu Airlines i pita: kol'ko traje let od Zagreba do Londona? -Samo trenutak... -Hvala.

Dali vam se sviđaju ovi vicevi o plavušana?

ako želiš glasati učlani se ili prijavi

18. veljača 2014
NE i nE i Ne i Nezanima ,me
22. veljača 2014
Samo ste jako bezobrazni prema curama koje su plavuse jer ima jako njih puno pogotovo cure koje su pametnije za razliku od tupana koji se sale o plavusam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. veljača 2014
u278840
u278840
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
25. veljača 2014
ddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
05. ožujak 2014
Pricaju 2. plavuse i kaze ona
-Joj pala sam na ispitu u vozackom
Kaze druga -Joj kako?
-Ma pisalo na znaku broj 30 a ja obisla taj znak 30. puta i on mi rekao da sam pala
Kaze druga - Ma mozda si pogresno brojala...
06. ožujak 2014
Pojavila se plavuša u kvizu na TV-u.
Voditelj joj postavi pitanje:
- Koliko je 2+2?
- Tri – odgovori plavuša.
Voditelj se sažali pa zamoli publiku da joj
daju još jednu šansu i oni joj daju još
jednu šansu. Plavuša na isto pitanje sad
odgovori:
- Pet.
Opet se oni dogovoriše da joj daju još
jednu šansu. Plavuša treći put odgovori: