u92093
u92093
Pišite viceve kakve god znate.
Samo napišite kategoriju vica (Mali Ivica...)

Koji su vaši naj vicevi?


ako želiš glasati učlani se ili prijavi

19. studeni 2011
u92093
u92093
Policajci
Dođe jednog dana policajac u policijsku stanicu s jednom plavom a jednom crvenom patikom.Kaže mu šef:"Kakav si to došao ovdje?! Sramotiš nas! Odi kući i smjesta obusi iste patike!!!!". On ode i vrati se za pola sata s opet jednom plavom a drugom crvenom patikom. Kaže mu šef: "Zašto nisi obukao iste patike kao što sam ti rekao?!". A on mu odgovori:" Pa obukao bi ja šefe iste patike, ali i kod kuće imam isto jednu plavu a jednu crvenu patiku!"
19. studeni 2011
u92093
u92093
Mujo i Haso

Stopira jedan dan časna sestra 1 sat, 2 sata, 3 sata i nakon 4 sata stane joj Mujo.Ona uđe u auto i krene se vozit s njim.Kasnije upita Muju časna:"Zašto si mi baš ti od svih ljudi stao?"
A Mujo joj kaže:"Svaki Betmenov prijatelj je i moj prijatelj."
19. studeni 2011
učili djeca u školi pridjeve i sutra dan učiteljica pita učenike : tko će mi reći 3 pridjeva za
crvenu? marica podigne ruku. učiteljica : ajde marice.marica : crveno,crveni,najcrvenije.
učiteljica : bravo marice,ajde zeleno ti ivice. Ivica : zeleno , zeleni , najzelenije.
učiteljica : bravo ivice, ajde ti ivane žuto. ivan misli,misli i misli pa se dosjeti : žuto,žuto bre,žuto bre u pičku materinu
21. studeni 2011
Stoje tri bjelca i zezaju crnca:
- "Što si ti crn svuda, a imaš bijele tabane?"
- "Ne znam, reče crnac."
- "Kad te Isus farb'o stajao si na nogama", i nasmijaše se svi.
- "A što si svuda crn samo su ti dlanovi bjeli?"
... - "Ne znam, reče crnac?"
- "Kad te Isus farb'o ruke su ti bile naslonjene na zidu" ,i nasmijaše se se sve trojica.
- "A što su ti bjeli zub, a svuda si crn?"
- "Ne znam" , reče crnac.
- "Kad te Isus farb'o drž'o te za usne",nasmijaše se sva trojica.
- "A što ste vi svuda bijeli osim na šupku?", pita će ti crnac.
- "Ne znamo", odgovaraju bjelci.
- "Kad sam vas jeb... bio sam frisko ofarban", odgovori crnac
21. studeni 2011
CHUCK NORRIS

CHUCK NORRIS JE BROJAO DO POLA DO BEZBROJ
21. studeni 2011
Učiteljica pita Ivicu: Ivice što ti rade roditelji? Ivica:ne znam.Reći ću vam sutra.Dođe on u školu sav pretućen,a ućiteljica upita:Ivice što je bilo!? Ivica odgovori:tata mamu jebo,krevet se sjebo,a ja najebo!
24. studeni 2011
Chuck Norris je rekao Lari da nema izbora...
25. studeni 2011
vide mujo i haso časnu i prebiju ju i kežu obojca časnoj : ha batman nisi danas u formi
27. studeni 2011
u90372
u90372
mujo i haso

vozi se mujo šumom i ispred njega iskoči mali zeleni. mujo izađe iz auta, a mali zeleni mu kaže: JA SAM MALI ZELENI. PEDER SAM. ŽEDAN SAM. IMAŠ LI ŠTA ZA POPIT??? mujo se sažali nad njim i da mu vode. ide mujo dalje šumom kad pred njega iskoči mali crveni. mujo ponovo izađe iz auta. mali crveni mu kaže:JA SAM MALI CRVENI. PEDER SAM. GLADAN SAM. IMAŠ LI ŠTA ZA POJEST???? mujo se ponovo sažali nad njim i da mu malo kruha. mujo krene dalje.... sad pred njega iskoči mali plavi.... mujo izasđe iz auta i kaže: TI SI MALI PLAVI. PEDER SI. I ŠTO SAD TI ŽELIŠ??? mali plavi odgovori: PROMETNU I VOZAČKU!!!!!!!
27. studeni 2011
mujo i hase
vozili se mujo i hase u kamionu.
muji se navali srati.
gdje srati u gajbu za banane.
dođe djevojcica i mama do banani.
djevojcica pojede govno i rece:
MMMM JES DOBRO MAMA MAMA DE MI KUPI OVO.
09. prosinac 2011
hahhaaa
magdalena_lukic
hahaha
12. prosinac 2011
Полицајци

Састану се полицајци на самиту полицајаца и кжу троши се пуно балона ѕа испитиванје алкохолисаности возача.
каже један дајте им да дувају у куртонекомадант смјене одма каже дежурном да купи 1000 комада па да пробамо.
Оде овај у апотеку каже:Молим вас 1000 презерватива.
апотекар на то каже: До сад су вас тукли саће да вас јебу
12. prosinac 2011
Mujo i Haso skakali

Nagovara Haso Muju:
-Ajde Mujo brate,ako ja svaki dan skačem s padobranom možeš i ti jednom!
-Ma ne bih ja,šta mi koristi!
-Ajde Mujo brate mili,ajde,častit ću te čevapima nakon skakanja!
-Ajde dobro!
I tako uspio Haso nagovorit Muju i sad on njemu lijepo objašnjava:
-Ovako,Mujo,(stavi mu padobran)ova lijeva drška je kad skočiš da ti se padobran otvori,a desna je za hitne slučajeve,kad lijeva ne radi!
-Dobro,dobro!
I tako Mujo skoči broji do 10 i sad će on!Povuče lijevu dršku,ne radi.Povuče desnu,ne radi!
I sad ostane on nekontrolirano letjet!
Pošizi on i poče se derat:
-E Haso bolan,ako mi sada još i čevapi ne budu dobri!Ubit ću te!
25. prosinac 2011
EVO JEDNOG O BOGOVIMA
natjecali se kinez,hrvati japanac ko više vjeruje u boga
morao se svatko baciti sa planine i vikati ime svojeg boga ko vjeruje lagano će sletjeti,a ko nevjeruje če pasti i razbiti se.
baci se kinez i viče-juda juda juda juda -padne i razbije se
baci se japanaci viče-buda buda buda-i sleti lagano
ide hrvat i viče-bog bogodii v rit bog odi v rit-i lagano sleti na pod
26. prosinac 2011
pardon -bog bog odi v rit bog
26. prosinac 2011
http://www.mojnet.com/video-mujo-i-haso-pitbull/856f336d7ea805205775
26. prosinac 2011
[mojnet]856f336d7ea805205775[/mojnet]
26. prosinac 2011
neki likovi

Nino Hans Horvat

Šetaju dva lika kroz pustinju kad odjednom vide govno... nigdje oaze, nigdje ništa, samo u sred pustinje govno. Zapitaju se odakle ovo govno u sred pustinje, kad odjednom vide nekog mršavog starca s bradom do pupka. Upitaju ga:

- Starac, odakle ovo govno ovdje u sred pustinje?
- Sjedite djeco, ovo je jedna duga, zanimljiva priča koju morate čuti. U davno - zaboravljenom periodu prije mnogo godina, u jednom prelijepom kraljevstvu živio je kralj sa svojom kraljicom i trojicom sinova. Sva trojica sinova su bila ludo zaljubljena u prelijepu mladu princezu iz susjednog kraljevstva. Jednoga dana veliki, opaki, grdni zmaj je oteo tu mladu, lijepu princezu i odveo je preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina u svoju veliku, mračnu pećinu. Kralj susjednog kraljevstva je pozvao trojicu braće i rekao im Tko moju kćerku oslobodi od opasnog zmaja, dobit će njenu ruku. Najstariji sin se prvi javi, inače vrlo hrabar momak i krene na petogodišnje putovanje da nađe princezu - proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dođe do zmajeve pećine. Opremljen samo štitom i mačem, ulazi herojski u pećinu i izaziva zmaja na obračun. Nažalost, zmaj ga je na mjestu spalio i pojeo. Sljedeći se javlja srednji brat i kune se u ime svog oca, kralja da će osloboditi princezu, uzeti joj ruku i ujediniti dva kraljevstva. Kreće na put i on i tijekom 5 dugih godina proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do zmajeve pećine. Budući da je on bio vrlo inteligentan mladić, on se sakrije u šumu pored pećine i razradi plan. Jednu noć uđe u pećinu bez ikakvog oružja i proba objasniti zmaju situaciju - objasni mu kako voli prinzecu više nego sebe, kako njihov brak treba osigurati sretnu budućnost za sve dolazeće generacije dviju kraljevstva - ali... nažalost, zmaj postane iznerviran, ljubomoran i spali srednjeg brata i pojede ga. Na kraju, javlja se najmlađi sin i otputuje kod poznate vještice koja živi na drugoj strani globusa i nakon 10 godina putovanja i neviđenih tegoba tijekom puta, stiže do njene kolibe gdje je upita: Ružna vještico, kako da ubijem ovog zmaja? - i ona mu otkrije jednu antičku tajnu, koju su imali priliku čuti samo najhrabriji od hrabrih i najpametniji od pametnih - postoji jedna biljka koja raste daleko od sve i jedne civilizacije, ispod jednog zlatnog potoka gdje lete ptice raznih boja i gdje sunce sja bez prestanka - od te biljke se napravi posebna smjesa s vodom i to će ubiti zmaja. Najmlađi brat se u tom trenutku ustaje, ljubi staru vješticu i kreće na novi, petogodišnji put, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do tog dalekog mjesta, nalazi taj daleki, zlatni potok, i nalazi tu daleku, mističnu biljku. I nakon toga, kreće posljednja dionica njegovih dugih putovanja, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina, dolazi to zmajeve pećine, gdje se krije i gdje tu mističnu smjesu pravi i ostavlja u samom gnijezdu zmaja u najdubljoj dubini velike, mračne pećine. Zmaj ovu smjesnu pojede i na mjestu umre, nakon čega najmlađi sin utrči u pećinu i vrisne da ga sva četiri ćoška svijeta čuju Uspio sam! - oslobađa svoju ljubav, oni se vjenčaju, dva kraljevstva se ujedinuju i zauvijek žive sretno, veselo i zdravo.

Potom ustaje jedan od likova i upita starca:

- Pa dobro, starac, ali odakle ovdje ovo govno?
- Aha, govno? Pa to se neko posr'o.
27. prosinac 2011
Kety 2941
19. studeni 2011 19:15 Pišite viceve kakve god znate.
Samo napišite kategoriju vica (Mali Ivica...)

Koji su vaši naj vicevi?

O Muji i Hasi
O malom Ivici
Policajcima
27. prosinac 2011
27. prosinac 2011 11:20 neki likovi

Nino Hans Horvat

Šetaju dva lika kroz pustinju kad odjednom vide govno... nigdje oaze, nigdje ništa, samo u sred pustinje govno. Zapitaju se odakle ovo govno u sred pustinje, kad odjednom vide nekog mršavog starca s bradom do pupka. Upitaju ga:

- Starac, odakle ovo govno ovdje u sred pustinje?

- Sjedite djeco, ovo je jedna duga, zanimljiva priča koju morate čuti. U davno - zaboravljenom periodu prije mnogo godina, u jednom prelijepom kraljevstvu živio je kralj sa svojom kraljicom i trojicom sinova. Sva trojica sinova su bila ludo zaljubljena u prelijepu mladu princezu iz susjednog kraljevstva. Jednoga dana veliki, opaki, grdni zmaj je oteo tu mladu, lijepu princezu i odveo je preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina u svoju veliku, mračnu pećinu. Kralj susjednog kraljevstva je pozvao trojicu braće i rekao im Tko moju kćerku oslobodi od opasnog zmaja, dobit će njenu ruku. Najstariji sin se prvi javi, inače vrlo hrabar momak i krene na petogodišnje putovanje da nađe princezu - proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dođe do zmajeve pećine. Opremljen samo štitom i mačem, ulazi herojski u pećinu i izaziva zmaja na obračun. Nažalost, zmaj ga je na mjestu spalio i pojeo. Sljedeći se javlja srednji brat i kune se u ime svog oca, kralja da će osloboditi princezu, uzeti joj ruku i ujediniti dva kraljevstva. Kreće na put i on i tijekom 5 dugih godina proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do zmajeve pećine. Budući da je on bio vrlo inteligentan mladić, on se sakrije u šumu pored pećine i razradi plan. Jednu noć uđe u pećinu bez ikakvog oružja i proba objasniti zmaju situaciju - objasni mu kako voli prinzecu više nego sebe, kako njihov brak treba osigurati sretnu budućnost za sve dolazeće generacije dviju kraljevstva - ali... nažalost, zmaj postane iznerviran, ljubomoran i spali srednjeg brata i pojede ga. Na kraju, javlja se najmlađi sin i otputuje kod poznate vještice koja živi na drugoj strani globusa i nakon 10 godina putovanja i neviđenih tegoba tijekom puta, stiže do njene kolibe gdje je upita: Ružna vještico, kako da ubijem ovog zmaja? - i ona mu otkrije jednu antičku tajnu, koju su imali priliku čuti samo najhrabriji od hrabrih i najpametniji od pametnih - postoji jedna biljka koja raste daleko od sve i jedne civilizacije, ispod jednog zlatnog potoka gdje lete ptice raznih boja i gdje sunce sja bez prestanka - od te biljke se napravi posebna smjesa s vodom i to će ubiti zmaja. Najmlađi brat se u tom trenutku ustaje, ljubi staru vješticu i kreće na novi, petogodišnji put, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do tog dalekog mjesta, nalazi taj daleki, zlatni potok, i nalazi tu daleku, mističnu biljku. I nakon toga, kreće posljednja dionica njegovih dugih putovanja, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina, dolazi to zmajeve pećine, gdje se krije i gdje tu mističnu smjesu pravi i ostavlja u samom gnijezdu zmaja u najdubljoj dubini velike, mračne pećine. Zmaj ovu smjesnu pojede i na mjestu umre, nakon čega najmlađi sin utrči u pećinu i vrisne da ga sva četiri ćoška svijeta čuju Uspio sam! - oslobađa svoju ljubav, oni se vjenčaju, dva kraljevstva se ujedinuju i zauvijek žive sretno, veselo i zdravo.
Potom ustaje jedan od likova i upita starca:
- Pa dobro, starac, ali odakle ovdje ovo govno?
- Aha, govno? Pa to se neko posr'o.
27. prosinac 2011
pita učiteljica ivicu
-ivice,koliko imaš godina
-neznam
-koliko ima zvijezda na nebu
-neznam
-gdje ti je tata
-neznam
-gdje ti je krava
-neznam
otiđe ivica doma i upita majku
-majko kolko imam godina
-7
-kolko ima zvijezda na naebu
-milijune milijune
-gdje je tata
-u ratu
-gdje je krava
-evo vani pase travu
ide ivica u školu i opet ga pita učiteljica
-koliko imaš godina
-milujne milijune
-koliko ima zvijezda na nebu
-7
-gdje ti je krava
-u ratu
-gdje ti je tata
-evo vani pase travu
27. prosinac 2011
u103110
u103110
Pita uciteljica ivicu : koliko je dva minus dva, kaze ivica : neznam . Uciteljica : pa sto ti ostane kad pojedes dva keksa ? ivica : pa mrvice
27. prosinac 2011
u103110
u103110
ee da ovo je s ivicom zabb sam napisat
27. prosinac 2011
Tko je brži od CHUCK NORRIS-a????

Vjera i Zlaja!!!!!
31. prosinac 2011
Don
Mali Ivica
Dođe Ivica u školu i pita ga učiteljica:
-Ivice što ti radi tata
-stvara brata
-Molim
-farba vrata
-što ti je mama
-svakodnevna jebačica
-molim
-operna pjevačica
-što ti sestra radi
-čačka pičke
-molim
-čita priče
-ivice dođi na ploču
-ko te jebe
-što si reko
-nema krede
31. prosinac 2011
u103110
u103110
Sta j eto crno-bijelo crno-bijelo ? Casna sestra se kotrlja niz stepenice :Đ
31. prosinac 2011
u103110
u103110
Plavusa

Dodje plavusa u kafic i pita : jel imate sto svjeze danas ?
Konobar kaze : Da , upravo je svjeze obojena stolica na koju ste vi sjeli
31. prosinac 2011
ivica sav znojan istrći iz sobe u maminu sobu sav uplakan.pita mama ivicu zašto plače a,ivica joj odgovorianjao sam da gori škola.mama kaže ivici:ne brini se to je samo sam.kaže ivica mami :znam zato i plačem.
01. siječanj 2012
Policajac zaustavlja čoveka: Čoveče, četvrti put te zaustavljam i govorim kako ti nešto curi iz auta. A ja tebi četvrti put ponavljam da je ovo cisterna za pranje ulica...
05. siječanj 2012
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi