Ova tema je posvećena samo vicevima. Dakle, ovdje možete pisati svakakve viceve, o muji i hasi, o plavušama, o školi, o politici, policajcima...
Kakve vi viceve volite?
29. lipanj 2014
naj žuči kinez zove se limun.
dakle
ivica gleda mamu
i ona odreže limun
i ivica počne plakat
i mama ga pita zašto plačeš
ivica odgovori
odrezala si kineze
dakle
ivica gleda mamu
i ona odreže limun
i ivica počne plakat
i mama ga pita zašto plačeš
ivica odgovori
odrezala si kineze
29. lipanj 2014
Ulazi covek u servis za mobilne telefone i rece:
- Daj molim te, ugradi mi č,ć,š,đ,ž slova u telefon, zamalo ne ubih zenu i kuma !!
- Kako ? - upita serviser.
- Evo ovako je bilo:
- Moja zena, frizerka, posalje mi poruku:
- "Imam dva sisanja, i satiranje - zakasnicu kuci..!"
- Nakon pola sata salje mi kum poruku:
- "Jao kume, ala kuma dobro sisa ...!"
- Daj molim te, ugradi mi č,ć,š,đ,ž slova u telefon, zamalo ne ubih zenu i kuma !!
- Kako ? - upita serviser.
- Evo ovako je bilo:
- Moja zena, frizerka, posalje mi poruku:
- "Imam dva sisanja, i satiranje - zakasnicu kuci..!"
- Nakon pola sata salje mi kum poruku:
- "Jao kume, ala kuma dobro sisa ...!"
05. srpanj 2014
Dvije male curice gledaju u vagu a prve krene stati na nju, ali je ona druga zaustavi i kaze-nemoj,svaki put kad mama stane na vagu pocne plakati!
10. srpanj 2014

u325636
Sta moze 5 muskaraca a nemoze 5 zena, pisat u jednu kantu.
13. srpanj 2014

u325636
a znas onaj, zasto nisu mogli nac umjetnu vaginu, pa nisu mogli da nadju toliko smrdljiv materijal.
13. srpanj 2014
Kako policajci peru auto??? Jedan drži spužvu a drugi vozi auto naprijed-nzad
26. kolovoz 2014
Rješava policajac križaljku i pod 2 okomito pročita - Vidi sliku i upiše - Vidim.
26. kolovoz 2014
Došao policajac kod šefa u stanicu i kaže: Nismo mi policajaci više najgluplji - Kako? Pitam ja nekog čovjeka na cesti koliko je sati a on kaže 5 i 5. Budala mogao je odmah reći 10!!!
26. kolovoz 2014
pita učiteljica ivicu, ivice zašto si zakasnio u školu? zto što je ispred škole stop
27. kolovoz 2014
Radio neki frizer u nekom gradu u SAD.
Jednog dana uđe cvječar u radnju i kad ga je ošišao, cvječar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac. Cvječar ode sretan. Sutra kad je frizer došao na posao, našao je pred vratima prekrasan buket od 20 cvjetova.
Drugog dana mu uđe pekar u radnju i kad ga je ovaj ošišao, pekar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac. Pekar ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao, našao je pred vratima kutiju s 20 krafni.
Treceg dana mu udje Mujo u radnju. Kad ga je ovaj ošišao, Mujo upita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac. Mujo ode sav sretan. Sutra kad je frizer dosao na posao, našao je pred vratima 20 Bosanaca koji http://ucenici.info/
Jednog dana uđe cvječar u radnju i kad ga je ošišao, cvječar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac. Cvječar ode sretan. Sutra kad je frizer došao na posao, našao je pred vratima prekrasan buket od 20 cvjetova.
Drugog dana mu uđe pekar u radnju i kad ga je ovaj ošišao, pekar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac. Pekar ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao, našao je pred vratima kutiju s 20 krafni.
Treceg dana mu udje Mujo u radnju. Kad ga je ovaj ošišao, Mujo upita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novac. Mujo ode sav sretan. Sutra kad je frizer dosao na posao, našao je pred vratima 20 Bosanaca koji http://ucenici.info/
09. rujan 2014