TAJNA DRUŠTVA KOJA VLADAJU SVIJETOM

Danas mnogi misle da su templari bili dobri borci i heroji. Istina je da je to jedno od prvih sotonističkih tajnih društava koje je imalo važniju ulogu u svijetu. Laž na koju mnogi nasjednu je da su osnovani u židovskom Hramu u Jeruzalemu,ali nisu. Osnovani su u Jupiterovu rimskom hramu u Jeruzalemu. Oni su imali svoje ljudi koji su zadužili razne države i na taj su način dobili velike posjede i pare. Par stoljeća nakon njihova uništenja,osnovana su i druga tajna društva koja imaju veze sa templarima,npr. Crni Templari koji su sotonističko tajno društvo.

Godine 1776. njemački je filozof Johann Adam Weishaupt u Bavarskoj osnovao tajno društvo pod imenom ' Red Iluminata '. Oni su uskoro ukinuti,ali su nastavili tajno djelovati. Kasnije su u njih ušle bogate bankarske porodice poput Rokšilda i Rokfelera. Illuminati su imali svoje prste u Francunskoj buždoarskoj revoluciji,Ruskoj boljševičkoj revoluciji i krivi su za većinu modernih ratova.

1717. su nastali masoni. Članovi masona su bili i 5 danskih kraljeva,Čarčil,Staljin,Napoleon i razni drugi.

Ima tu još njih,npr. Bilderberg,Trilaterala,Lubanja i Kost i još mnogi,ali o njima neću posebno da pišem.

EU,UN,NATO...

Elita ima cilj jedne svjetske globalne države,jedne religije,jedne vojske,jedne policije,jedne vlade, jedne valute,jednog vođe. Oni žele globalnu diktaturu. Oni to rade preko raznih lažnih država i lažnih nacija,ali i preko multietničkih država. Prva takva država je SAD. Prvi predsjednik SAD-a je bio član masonske lože. Federalne rezerve su u rukama Rokšilda. Većina izbora je namješteno. Veliki genocid nad Indijancima je počinjen jer nisu htjeli dati svoju zemlju bankarskoj eliti u Washingtonu. SAD je zemlja lažne demokracije,ratova i korporacija.
Druge ovakve zemlje su bile SSSR,Australija,Novi Zelend,a danas imaju i EU. Cilj EU je stvaranje jedne kontinentalne države. To žele na svim kontinentima,a to bi se povezalo u jednu globalnu državu. NATO širi ratove,a UN je prva svjetska vlada od koje bi jednom mogla izaći ona prava koju elita želi.

HAARP

Vremensko oružje su Amerikanci koristili još u vrijeme Vijetjamskog rata. Preko HAARP-a elita pravi poplave,suše i razne druge stvari koje nas ubijaju.

DEPOPULACIJA

Depopulacija je 1 od njihovih glavnih ciljeva. Zašto? Manje ljudi,lakša kontrola. Cilj ima je smanjiti svjetsko stanovništvo na 500 mil. do 1 milijarde ljudi. To rade preko prisilnih abortusa, gladi, otrova u hrani,vodi i zraku, širenjem bolesti, ratovima...

UNIŠTENJE NACIJE,TRADICIJE I MORALA

Nije tajna da nas zapadna muzika i filmovi,ali i vijesti stalno zaglupljuju. Osim toga,u njima je mnoštvo pentagona,trokuta i raznih drugih simbolizama. Stalno u pjesme ubacuju droga, sex, mafija,sotonizam...
Preko migranata i međunarodnih organizacija pokušavaju da unište nacionalne države. To je jedan od glavih koraka ka stvaranju jedne globalne nacije u jednoj globalnoj državi.
U SAD-u i drugim zapadnim zemljama su razne nemoralne stvari legalne,a države napadaju sve dobro.

MI SMO ANONIMUSI!
MI SMO LEGIJA!
MI NE OPRAŠTAMO!
MI NE ZABORAVLJAMO!
11. rujan 2018
u346062
u346062
Tako je! Moramo nešto poduzet u vezi masona i moramo se dobro paziti od tih opasnih guštera!
11. rujan 2018
gušteri su legit priče, a ovo ostalo je valjda istina
također 5G šteti čovijeku
11. rujan 2018
i još jedna
TINE JE ALPSKI SRBIN I MASON
ako izbriše temu, znate zašto
11. rujan 2018
u346062
u346062
tebinije izbriso a meni je
damire zahtjevam neke odgovore
dalisiti jesi mason
12. rujan 2018
prosječni plan mašona
izbrišu jednu anti-mašonsku temu a drugu ne da bi narod zna samo pola i stine
14. rujan 2018
ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi
Unesi link na sliku
Primjer: https://www.stranica.com/slika.jpg