Nakon SAD-ovog bombardiranja komunističkih snaga, Jugoslavije se uključuje u rat na strani komunista u Grčkoj. Šaljemo 8 MiG-1 da bombardiraju Grčke rafinerije i tvornice, i kasarne.
01. kolovoz 2018
Američki avion srušio Jugoslavenski MiG-1.
Za odgovor podižemo Thunderbolte i šaljemo da bombardiraju Grčke vojne pozicije, tvornice, rafinerije i kamione za opskrbu. Naređenje je ako se približi američki avion da ga sruše.
Za odgovor podižemo Thunderbolte i šaljemo da bombardiraju Grčke vojne pozicije, tvornice, rafinerije i kamione za opskrbu. Naređenje je ako se približi američki avion da ga sruše.
01. kolovoz 2018
Šaljemo još 1,000 Makedonskih Partizanki u pomoć.
Ameri nam prijete da će nas bombardirati ako se ne povučemo iz rata.
Ameri nam prijete da će nas bombardirati ako se ne povučemo iz rata.
01. kolovoz 2018
Jugoslavija tvrdi da ako nas bombardiraju, da će Sovjeti u par dana uništiti Ameriku.
01. kolovoz 2018
SSSR Dolazi u Grcku
Sa tenkovima
i avionima
Makajevič: " Upozoravam SAD da ako sruse jos jedan Jugoslovenski avion...da se nece dobro provesti..."
Sa tenkovima
i avionima
Makajevič: " Upozoravam SAD da ako sruse jos jedan Jugoslovenski avion...da se nece dobro provesti..."
01. kolovoz 2018
Naši Thunderbolti bombardiraju Grčke kasarne i vojarne.
Dajemo preostala 2 MiG-1 Grčkim komunistima.
Dajemo preostala 2 MiG-1 Grčkim komunistima.
01. kolovoz 2018
Jugoslavija naručuje 35 T-54 tenkova koji Sovjeti planiraju za 1949. godinu, po cijeni od 60 milijuna eura.
01. kolovoz 2018
Grčki komunisti spajaju svoje teorije i zauzimaju istok i sjever Grčke, i dijelove u južnoj.
Jugoslavija šalje dva Thunderbolta da spale kasarne i vojarne na jugu i vojne kampove.
Jugoslavija šalje dva Thunderbolta da spale kasarne i vojarne na jugu i vojne kampove.
01. kolovoz 2018
( Teritorije, ne teorije )
Jugoslavija šalje 18 T70 i 30 T26 tenkova da im pomognu.
Jedan Thunderbolt je srušen iznad Atene, a drugi je uspješno završio svoju misiju.
Jugoslavija šalje 18 T70 i 30 T26 tenkova da im pomognu.
Jedan Thunderbolt je srušen iznad Atene, a drugi je uspješno završio svoju misiju.
01. kolovoz 2018
Jugoslavija kupuje od SSSR-a 8 novih BM-24 mutltiraketnih ispaljivača, MLRS-a.
Također kupuje 14 Katyusha, također multiraketnih ispaljivača.
Šaljemo 2 Kaćuše u Grčku i 1 BM-24.
Također kupuje 14 Katyusha, također multiraketnih ispaljivača.
Šaljemo 2 Kaćuše u Grčku i 1 BM-24.
01. kolovoz 2018
Američki bombarder novi B-50 Superfortress je išao bombardirati nad Solunom, no naš Thunderbolt mu je pucao pok rilima i srušio ga u more.
Amerika se jako naljutila, i kreirali su NATO pakt između SAD-a, Britanije, Italije i Francuske.
Amerika se jako naljutila, i kreirali su NATO pakt između SAD-a, Britanije, Italije i Francuske.
01. kolovoz 2018
NATO dobio prvu ekspanziju i sljedeći članovi su tzv. " temelji NATO-a ":
SAD, Britanija, Italija, Francuska, Island, Danska, Norveška, Portugal
Istočna Njemačka je pod SSSR-om, a Zapadna Njemačka pod okupacijskom zonom.
SAD, Britanija, Italija, Francuska, Island, Danska, Norveška, Portugal
Istočna Njemačka je pod SSSR-om, a Zapadna Njemačka pod okupacijskom zonom.
01. kolovoz 2018
SSSR Prodaje nekoliko nepotrebnih tvornica i povecava drzavne place
Ulazemo u pucke kuhinje kako stanovnici nebi jeli g...
Ulazemo u pucke kuhinje kako stanovnici nebi jeli g...
01. kolovoz 2018
Amerika zarobila 70 Jugoslovenskih civila i dala na raspolaganje Britanskoj vojsci koja ih je pobila.
Jugoslovenska vlada se jako naljutila, i naredila da se Američko-Britanski aerodrom na Krfu i u Patri, da se uništi, te da se zgrada Grčke vlade uništi.
Jugoslovenska vlada se jako naljutila, i naredila da se Američko-Britanski aerodrom na Krfu i u Patri, da se uništi, te da se zgrada Grčke vlade uništi.
01. kolovoz 2018
Jugoslavija naređuje apsolutno bombardiranje.
Američki aereodromi uništeni na Krfu, evakuirali su samo 2 aviona, ostali su uništeni.
Grčki komunisti dolaze nadomak Atene.
Američki aereodromi uništeni na Krfu, evakuirali su samo 2 aviona, ostali su uništeni.
Grčki komunisti dolaze nadomak Atene.
01. kolovoz 2018
Makajevič usred Moskve pali britansku zastavu i porucuje da ce tako zapaliti Veliku Britaniju
01. kolovoz 2018
GRČKI KOMUNISTI UŠLI U ATENU!
Patra je sada glavni grad kapitalista, i naređujemo teško bombardiranje Patre.
Otkrili smo da kako je prometna gužva na mostu Peleponeškog poluotoka i Grčke, da se očekuje da će prometnici pustiti da prođe prvo vođa Grčkih kapitalista, Aleksandra Papagosa.
Šaljemo specijalne jedinice JNA, da ih naši avioni padobranima spuste u polja kraj prometnice, i da oni izađu na cestu i mitraljezima unište auto i ubiju Papagosa i Tsakalotosa.
Grčke kapitaliste sada zovemo rojalistima, jer žele povratak kralja.
Patra je sada glavni grad kapitalista, i naređujemo teško bombardiranje Patre.
Otkrili smo da kako je prometna gužva na mostu Peleponeškog poluotoka i Grčke, da se očekuje da će prometnici pustiti da prođe prvo vođa Grčkih kapitalista, Aleksandra Papagosa.
Šaljemo specijalne jedinice JNA, da ih naši avioni padobranima spuste u polja kraj prometnice, i da oni izađu na cestu i mitraljezima unište auto i ubiju Papagosa i Tsakalotosa.
Grčke kapitaliste sada zovemo rojalistima, jer žele povratak kralja.
01. kolovoz 2018
JNA specijalne jedinice " Kosturi ", su pogodili točno u gorivo i zapalili auto, a Papgos i Tsakalotos u bijegu su upucani mitraljezom.
Kralj Grčki, Pavao, ovo nazvao divljačkim, a Broža mu je rekao: " A ubijanje civila od Britanskih snaga i to poredanih u red, nije divljački?! "
U Jugoslaviji veliko slavlje, a atentatori su Miloš Sabljić i Ivan Garaš " Garavi ":
Oni su onda ubrzo pobjegli.
Kralj Grčki, Pavao, ovo nazvao divljačkim, a Broža mu je rekao: " A ubijanje civila od Britanskih snaga i to poredanih u red, nije divljački?! "
U Jugoslaviji veliko slavlje, a atentatori su Miloš Sabljić i Ivan Garaš " Garavi ":
Oni su onda ubrzo pobjegli.
01. kolovoz 2018
Peleponez je nedostižan za Grčke komuniste, Ameri pripremaju operacije.
Kralj Pavao naredio da se svaki zarobljenik dovede u njegovu bazu i strelja pred njegovim očima.
Kada je Broža saznao za ovo sazvao je hitni kabinet i odlučio napraviti tajnu operaciju nazvana Operacija " Spartak ". Cilj je da se atentira kralj Pavao, tako da se atentatori inflitiraju u Grčku Domovinsku Stražu Kralja Pavla, i kada se zarobe zarobljenici i budu streljali da oni, okrenu puške prema njemu i propucaju ga.
Kralj Pavao naredio da se svaki zarobljenik dovede u njegovu bazu i strelja pred njegovim očima.
Kada je Broža saznao za ovo sazvao je hitni kabinet i odlučio napraviti tajnu operaciju nazvana Operacija " Spartak ". Cilj je da se atentira kralj Pavao, tako da se atentatori inflitiraju u Grčku Domovinsku Stražu Kralja Pavla, i kada se zarobe zarobljenici i budu streljali da oni, okrenu puške prema njemu i propucaju ga.
01. kolovoz 2018
UBIJEN KRALJ PAVAO!
GRČKA STRAŽA UHIĆENA I STRELJANA!
Svi su mislili da su Jugosloveni ali glupi Grci su mislili da su stražari bili Herakl Koalaos i Teophilus Hortos. Grčki Komunisti sve bliže prelasku na Peleponez.
GRČKA STRAŽA UHIĆENA I STRELJANA!
Svi su mislili da su Jugosloveni ali glupi Grci su mislili da su stražari bili Herakl Koalaos i Teophilus Hortos. Grčki Komunisti sve bliže prelasku na Peleponez.
01. kolovoz 2018
Grčki komunisti osvojili Patru, i uhitili sve visoke dužnosnike i odveli ih na sud u Atenu.
Narodna Republika Grčka se pridružuje Balkanskoj Uniji.
Narodna Republika Grčka se pridružuje Balkanskoj Uniji.
01. kolovoz 2018
Počinjemo trgovinu sa Kinom.
Naši znanstvenici su izumili tenk Parto45. Brži je i troši manje benzina od običnih tenkova. U 4 tvornice ćemo napraviti 400 tih tenkova do kraja iduće godine.
Naši znanstvenici su izumili tenk Parto45. Brži je i troši manje benzina od običnih tenkova. U 4 tvornice ćemo napraviti 400 tih tenkova do kraja iduće godine.
01. kolovoz 2018
Da bi se poboljšao položaj radnika Vekarski uvodi radničko samoupravljanje u državne firme. Ono neće biti u privatnim firmama.
01. kolovoz 2018
Velika Britanija nazvala Vekarskog ludim i zlim diktatorom. Vekarski odgovorio:
"Nepoštovana kraljevska obitelji, parlamentu ubojica i lopovska vlada Britanije,rekli ste da sam ja lud i opasan. Jesam li ja okupirao Indiju? Jesam li ja podijelio Afriku kao da je kolač? Jesam li ja sudjelovao u genocidu nad Indijancima? Ne,to ste vi i vaša gospoda napravili. Da vas posjetm, vaš dragi Imperij je odgovoran za 20 milijuna umrlih od gladi u Indiji,1919. ste čovjeka koji je za 10 minuta pobio oko 1000 mirnih prosvjednika u Indiji proglasili herojem. 30 tisuća od 120 tisuća Bura je prije 50-ak godina umrlo u vašim konc logorima u Južnoj Africi. Vi ste vodili 2 Opijumska rata protiv Kine da mi im mogli nastaviti prodavati drogu. 1920-ih ste koristili kemijsko oružje u Iraku. Ove ste godine pucali na nenaoružane seljake iz Malezije. Sad ja vas ponovo pitam,ko je ovdje lud i zao?"
"Nepoštovana kraljevska obitelji, parlamentu ubojica i lopovska vlada Britanije,rekli ste da sam ja lud i opasan. Jesam li ja okupirao Indiju? Jesam li ja podijelio Afriku kao da je kolač? Jesam li ja sudjelovao u genocidu nad Indijancima? Ne,to ste vi i vaša gospoda napravili. Da vas posjetm, vaš dragi Imperij je odgovoran za 20 milijuna umrlih od gladi u Indiji,1919. ste čovjeka koji je za 10 minuta pobio oko 1000 mirnih prosvjednika u Indiji proglasili herojem. 30 tisuća od 120 tisuća Bura je prije 50-ak godina umrlo u vašim konc logorima u Južnoj Africi. Vi ste vodili 2 Opijumska rata protiv Kine da mi im mogli nastaviti prodavati drogu. 1920-ih ste koristili kemijsko oružje u Iraku. Ove ste godine pucali na nenaoružane seljake iz Malezije. Sad ja vas ponovo pitam,ko je ovdje lud i zao?"
01. kolovoz 2018
Ajdin Charls I nakon raspada drzave dolazi na tron uz pomoc proslog statusa u ratu ((Generala))
01. kolovoz 2018
Charls I saznaje za nezgode sa Bugarskom drzavom te se javno izvinjava Vekarskom i trazi pomirenje i savez
01. kolovoz 2018
Velika Britanija mjenja naziv u Kraljevina Britanija zbog gubljenja kolonija u zadnjih nekoliko godina,Charls I smatra da je to dobar potez zbog postovanja prema drugim zemljama sirom svijeta a prvenstveno Evrope
01. kolovoz 2018
Odlukom sabora i Charlsa I,Kraljevina Britanija uspostavlja nekoliko luka u gradovima
outhend-of-Sea,Margate,Folkeston,Eastbourne i Bournemouth.

01. kolovoz 2018