u344722
u344722
Mnogo cura smatra da je dečkima samo važno kako netko izgleda, odnosno da im se sviđaju samo seksi odjevene cure. Iako su dečki vizualni tipovi, to im ipak nije najvažnije, no postoje neke stvari koje će privući svakog dečka
Misliš da nemaš šanse kod onog slatkog tipa iz razreda do jer si uvjerena da se njemu sviđaju samo dugonoge, visoke plavuše? Premda većina dečkiju neće ne zamijetiti atraktivne cure, to ipak nije dovoljno za opstanak veze na dulje staze. Neke su ankete otkrile što se sviđa svim pripadnicima muškoga spola i što će osvojiti srce svakog dečka. Stoga krenimo!
Samopouzdanje

Da je upravo u tome kvaka, to je svima dobro poznato, no činjenica je da je samopouzdanje ono što je za dečke najprivlačnije. Ne mislimo na aroganciju, nego na samopouzdanje. Osobe koje zrače samopouzdanjem neodoljive su i svi se žele družiti s njima. Zato, ako ti netko da neki kompliment, zahvali mu kao ti je to sasvim uobičajena stvar koju čuješ svaki dan, odnosno nešto što se podrazumijeva.

Duhovitost

Možeš izgledati kao mlađa sestra seksi Megan Fox ili zavodljive vampirice Ashley Greene, ali ako si dosadna ili stalno prigovaraš, sve to pada u drugi plan. Dečkima se ne sviđaju cure s kojima nemaju o čemu pričati ili koje ih nisu u stanju nasmijati.

Prirodan look

Nije presudno da imaš savršeno tijelo poput Adriane Lime, Alessandre Ambrosio ili Heidi Klum kako bi zaintrigirala nekog dečka, no potrudi se oko svog izgleda. Istakni ono što je lijepo, a prikrij nedostatke. Lijepa kosa, diskretan make-up, svjež parfem i veliki osmijeh zbilja čine čuda. Iako će svim dečkima oči odlutati prema nekoj atraktivnoj curi, osobnost je ono čime ćeš nekoga osvojiti, no, naravno, ne zaboravi ni na svoj izgled. Prirodan 'nisam se puno trudila' look nešto je što prolazi kod svih dečkiju.
Prilagodljivost

Dečkima se sviđaju opuštene cure koje će znati popričati i s njegovim muškim frendovima ili odgledati važnu utakmicu. Još im je veća fora ako se voliš baviti sportskim aktivnostima. To im je puno simpatičnije od uštogljenih djevojaka koje se brinu hoće li im se pokvariti frizura ili šminka. Corey Hart, suprug megapopularne pjevačice Pink, rekao je da ga kod nje upravo privlači njezina prilagodljiva priroda. 'U stanju je nakon koncerta presvući se u trenirku i sa mnom gledati neku utakmicu, jesti čips i urlati na suce', rekao je Corey koji s Pink iščekuje njihovo prvo dijete.

Pozitivan stav

Cure koje se znaju zabavljati i koje na sve gledaju na pozitivan način, najprivlačnije su dečkima. Naravno, nitko ne očekuje da si non stop dobre volje, ali namrgođene cure koje su stalno loše volje nisu baš napete komadima – a tko bi im zbog toga zamjerio. Također, djevojke koje se stalno preispituju i analiziraju svaku izrečenu riječ nisu im baš pretjerano drage. Dečkima treba netko tko će ih saslušati, ali dati im i neki dobar savjet. Super im je kad imaju nekoga kome se mogu povjeriti. Ne zaboravi da muškom spolu nisu nimalo drage ni cure koje vole popljuvati druge ljude ili tračati.

Hobiji i interesi

Dečkima su zanimljive inteligentne i načitane cure s kojima mogu voditi rasprave ili od kojih mogu saznati nešto novo. Ako si uključena u puno školskih i izvanškolskih aktivnosti, tu je tvoja prednosti jer zasigurno imaš bezbroj zanimljivih tema. Muškom spolu nisu privlačne cure koje se samo smješkaju poput lutkice i s kojima nemaju o čemu pričati. Dečki žele da je njihova partnerica na jednakoj razini i da je se ne srame upoznati s roditeljima ili prijateljima u strahu da će izvaliti neku glupost.
19. prosinac 2014
alo
19. prosinac 2014
u344722
u344722
?
19. prosinac 2014
u343859
u343859
Znaš što će još osvojiti svakog dečka? :3
19. prosinac 2014
u344722
u344722
?
19. prosinac 2014
u343859
u343859
Pička.
19. prosinac 2014
u344722
u344722
Opet ti sa svojim vulgarnostima, hade djevojko, uči na fakultetu ili gdje več, bolje ti je
19. prosinac 2014
u305498
u305498
u pravu je... ti si naivna..iako ja sam po sebi više volim šaljive cure..
19. prosinac 2014
u305498
u305498
i oprosti molim te ali ti si žensko javi mi se kad promijeniš spol...nemožeš znati ništa suprotnom spolu osim nekih znanstvenih činjenica...jedino ako si psiholog ali nisi jer sam ti provjerio profil...nastavi se praviti važna i hakirat ću ga DDos-at ili kako god to želiš nazvati..
19. prosinac 2014
Hodaj iza njega sa drugaricom i pricaj kako je zgodan. Napalit ce se sav ziv al vjerovatno nece imat muda da ti se obrati ako te ne zna.
20. prosinac 2014
u305498
u305498
@herbicidna lol
20. prosinac 2014
ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi
Unesi link na sliku
Primjer: https://www.stranica.com/slika.jpg