što mislite o seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
što mislite o seksu?
19. veljača 2011

super je

19. veljača 2011

u49410
pa kolko ti je da o tom pričaš
21. veljača 2011

I have name
vi dečki ste

04. ožujak 2011

I have name
ja sam cura
04. ožujak 2011
daj dijete koliko ti je godina pa vec o seksu ramisljas nadi si curu i ajde postepeno a ne ti bi nasa i isa bi se seksat
jos si dijete ajde kupi video igrice pa se igraj
igram ih i ja pa ne razmisljam o seksu a imam curu vec dva miseca
jos si dijete ajde kupi video igrice pa se igraj
igram ih i ja pa ne razmisljam o seksu a imam curu vec dva miseca
05. ožujak 2011

u6381
05. ožujak 2011

pa igram ja gta4 ali pitam vas kaj mislite o seksu vi budale!!!!!!!!!!
13. ožujak 2011

u52469
mikimaus ti sigurno znaš,imaš 11 god...
19. ožujak 2011

u53162
ko ne voli seks
20. ožujak 2011
jebote ko je stavio ovo loš mi je?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? vi koji ste to stavili nek mi napišu pp ili komentar
09. travanj 2011
danas idem kod andrija srac volim te andrija srac puno te volim seksi kuls
zato ostajem puno dana kod njega vječanje će biti još malo dana 17.4.2011.godine

10. travanj 2011

u44406
nikad ga nisam imao, ali znam da je predobar
20. travanj 2011
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

22. travanj 2011
Seks može bit super (ako cura ima iskustva) a može bit bezveze ak se cura nije fukala pa joj je prvi put. BTW. ja bi jednu od 25 do 30 god

25. travanj 2011
Unesi link na sliku
Primjer: https://www.stranica.com/slika.jpg