Zeratul
Zeratul
Previše novih strategija, valja napraviti ravnotežu jednim RPGom.

Daleko u zemlji Drumiji je vladao kralj Aragil. Aragil je imao sve što je poželio, međutim patio je od neplodnosti pa nije mogao imati djece, a to je želio više od ičega. Zato je čuo o vještici Nari iz šume koja iscjeljuje sve. Pozvao ju je u svoj dvor i objasnio svoj problem. Nara ga je odvela u odaje i poseksali su se, a Nara je ostala trudna. Kada im se rodilo dijete, ucijenila je kralja da će baciti kletvu na novorođenče ako joj ne preda kraljevstvo. Aragil nije htio ostati bez sina pa se odrekao krune i imenovao Naru novom kraljicom.
Uslijedile su godine terora nad nedužnim stanovnicima. Sve djevojke bi nakon 15te godine oduzimala roditeljima i slala u dvor gdje bi bile prisiljene rađati djecu raznim čudovištima koja je Nara pozvala u zemlju.
Radite lika kakvog hoćete s ciljem koji hoćete. Nema godmoda i upravljanja tuđim likom.
Ime-
Rasa-
Klasa-
Spol-
Izgled-
Oprema-
16. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Ime- Trion
Rasa- Zlatni elf
Klasa- sorserer
Spol- muško
Izgled- visok, mišićav, duga sijeda kosa, brončana boja kože, na licu ima opekotinu od destruktivne čarolije
Oprema- Oklop od adamantiuma, sjekira, pribor za alkemiju.
16. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Ime- Andaril
Rasa- Elf
Klasa- Assassin
Spol- Muško
Izgled- Visina 2 metra, duga plava(žuta) kosa, ima brojne ožiljke, mišićav
Oprema- falkata, dug nož, otrov, dimna bomba
17. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Zeratul donosi balans
17. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Trion je poslan iz internacionalnog Mages guilda s dva zadatka. Prvi zadatak mu je bio da pronađe starog alkemičara i nekromansera Tirena, koji navodno živi u Drumiji, kako bi od njega kopirao knjigu "Pepeo". Drugi zadatak mu je bio da nađe nekoliko primjeraka cvijeta zvanog Feniksovo krilo. To je rijedak cvijet koji raste samo u sjevernim planinama Drumije.
17. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Trion je došao pred grad Aleburg. Grad je opasan debelim bedemima i poznat je po proizvodnji piva. Na ulazu su ga zaustavila dva stražara i rekla mu da se predstavi.
Trion- Ja sam Trion, čarobnjak.
Stražar- Koja si ti vrsta elfa?
Trion- Zlatni elf...
Stražar- Takve još nisam vidio, ružniji si od ostalih pedera. Kakvog posla imaš?
Trion- Samo se želim napiti. Čuo sam da ima pive...
Stražar- Pa si došo u punom oklopu? I to još elf, vrsta homića da pije? Goni se.
Stražar mu je pljunuo pred noge. Trion se udaljio.
17. veljača 2020
(Može mi neko objasnit širu radnju?)
17. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Prvi idući grad je bio previše daleko, a kako se spuštala noć, Trion je ušao u svratište pored grada. Taman su se krenuli skupljati lokalni seljaci kada je unajmio sobu i uzeo pivo. Uskoro su sišle i lokalne kurve, a nakon nekog vremena su svirači krenuli s pjesmom. Trion je imao podignut vizir na kacigi, pa se moglo vidjeti da je elf. Primjetio je nekoliko mladića koji su ga prezirno promatrali.
18. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Trion je izašao da piša, a za njim se dovuklo petero muškaraca. Trion nije bio toliko pripit, pa je bio dovoljno skoncentriran da koristi magiju. Mladići su ga napali golim rukama, ali je Trion bio iskusan i lako se oslobodio. Primio je jednoga za ruku u jako ga opekao magijom, te nokautirao. Udarci protivnika ga nisu boljeli jer je imao oklop, pa je ostale istukao. Nije htio bezveze trošiti više magije no što je potrebno. Taman se zaputio nazad kad je čuo vrisku u taverni.
18. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
U taverni je zatekao 4 ogra koji su maltretirali i napastovali djevojke i mladiće. Bili su veliki, a Trion je unatoč svojoj visini bio manji od njih. Da stvar bude gora, ostavio je sjekiru gore u sobi, a magiju nije mogao koristiti jer bi lako pogodio okolne ljude. Zato je ispalio munju u prazan kut kao upozorenje, no to je samo razljutilo ogrove pa su ga napali. Nastala je sveopća tuča, a Trion se jedva branio. Uspio je tek jednog ogra spržiti vatrom kad su bili u klinču. U jednom trenutku mu je netko izbio kacigu s glave, a u drugom je primio udarac čvrstim predmetom.
18. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Trion se idućeg jutra probudio krvave face u blatnjavom jarku pored taverne. Oklop mu je bio lagano pohaban od hrpe snažnih udaraca, a kaciga mu je falila.
18. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Andaril je potomak drevne elfovske porodice Anarad. Bili su moćni ratnici, ali danas su skoro zbrisani. Nakon Drumijske invazije u zemlje elfova, samo neke drevne porodice su ostale.
18. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Za razliku od nekih elfova, Andaril nije bio otvoren neprijatelj ljudi. Nije pljačkao njigove karavane ili ubijao poštovane persone, ali ih je mrzio. 5 godina je proveo u tamnici, zbog lažne optužbe. Tamo je bio mučen, bio je šiban skoro svaki dan.
Andarilov cilj je bio sa nađe druge pripadnike porodice Anarad.
18. veljača 2020
Ime- Babar Gilgamesh
Rasa- Elf s rogovima
Klasa- Kraljevski terorist
Spol- Muško
Izgled- Težak kao 800 hamburgera, brz kao 3 golfa i visok kao dva ipo jelena
Oprema- Otrovne bombe, bombe koje izraduju vatru, bombe koje idu 800 godina u buducnost (naprimjer bacis na drvo, ono je odpadnuto, smrznuto, itd) i nož koji usisavaju svu krv

(ovo nije troll)
19. veljača 2020
Gilgamesh je skakao od drveta do drveta. Sve dok ga nije pozvao kraljičin podanik Uvun. Pošto je Gilgamesh bio talentiran da razbija stvari morao je do prašine zapaliti i ubiti sve u jednom selu koje se sumnja da je dio kraljevske pobune. Gilgamesh je tamo otišao s opremom.
19. veljača 2020
Gilgamesh prije dok je zapalio selo otišao je u bar kod Ivice. Tamo su bili elfovi, a bio je jedan zlatan. Gilgamesh je tad shvatio da je to grad a ne selo. "Ovo ce biti teško." vidio je zlatnog elfa i prišao mu "Što si ti? Koji si ti vrag?". Nije dobio odgovor i otišao je da izračuna koliko bombi treba da bi zapalio grad.
19. veljača 2020
Pritom je rekao "Zamka. Ovo nije selo, ovo je cijeli grad."
19. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Andaril je došao do grada Anarogara. Na sebi je imao 10 zlatnika, ogrlicu sa grbom porodice Anarad i staro pismo. Na pismu je pisala istorija kuće Anarad. Pismo je našao u grobnici svojih predaka, od Akaula do Karakama. Pismo je bilo veoma staro, te Andaril nije mogao pročitati sve što je na njemu pisalo, ali je saznao da je u gradu Aranogar (prije Drumijske invazije poznat kao Aranogil) bilo sijedište kuće Anarad
20. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Trion se vratio u tavernu. Bila je neuredna znoh sinoćnje tučnjave. Samo troje ljudi je bilo unutra-krčmarica, neki pijanac i neka uplakana djevojka umrljana u krv. Međutim, nije našao svoju sjekiru niti kacigu. Pitao je krčmaricu di su otišli ogrovi, a ova mu je odbila reći iz straha. Potom je bacio magiju na nju, pa je ova pod utjecajem magije otkeila da su to ogrovi iz obližnje pećine, i dala mu smjernice.
22. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Kada je izlazio iz taverne, krvava djevojka ga je zamolila za pomoć.
-Molim vas, sjećam vas se od sinoć...
-Smiri se, reci.
-Ogrovi su oteli 2 prijateljice i sav novac. Ja sam se opirala previše i dobila sam batina. Ako se ovakva vratim roditeljima, bit će velika sramota za njih u selu..
- U redu. Vratiti ću sve ukradeno i sve otete, i glave ogrova. Ti budi tu dotle.
Trion je nakon pola sata stigao do pećine s ogrovima.
22. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Andaril je usao u grad. Otisao je u tavernu i raspitao se o kuci Anarad. Receno mu je da se ispod o od grada nalazi niz tunela, koje je izgradila kuca Anarad. U njih se moze uci kroz Pecinu Mantikore istocno od grada, ili kroz gradske kanalizacije. Andaril je odlucio da ce ici kroz kanalizacije jer su one sigurnije.
22. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Na ulazu u pećinu je bio jedan ogar na straži. Trion se zaletio i ispalio vatre na ogra, a kad se ovaj okrenuo da pobjegne, uhvatio ga je za ramena i snažnim udarcem koljena slomio donji dio kralježnice. Potom je dovršio posao toljagom koju je ogar ispustio i ušao u pećinu.
22. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Putovao je kroz kanalizacije. Bile su prljave, ali je i to bilo bolje od sigurne smrti u Mantikorinoj pećini.
U kanalizacijama vlada kriminal. Tu se prodaju droge, razna ilegalna pića i ilegalno se prodaju oružija. Kanalizacije su raj za krijumčare.
25. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Kanalizacije su bile duge, ali je Andaril našao ulaz u tunele. Bili su mračni, te je Andaril zapalio baklju. Na zidovima su bili razni crteži. Na njima su prikazane bitke i lov. U tunelima je nailazio na velike pauke, velične odraslog Drumijskog vuka. Nailazio je i na kosture
25. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Trion je u pećini aktivirao magiju za nevidljivost i ušuljao se u prostor gdjebau bila još 3 ogra. Komentirali su sinoćnju tučnjavu i dobar ulov. Pod ulov su mislili na 5 djevojaka koje su bile svezane u kutu pećine. Trion je iskoristio priliku i ispalio munju na strop iznad ogrova, te je nekoliko velikih kamena sa stropa popadalo na njih i ošamutilo. Potom je ispalio munje direktno na njih i ubio do kraja.
26. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Trion je oslobodio djevojke i pronašao svoju sjekiru i kacigu. Također je uzeo i ostale otete stvari, odsjekao glave ogrovima i s djevojkama se vratio do taverne. Tamo ih je dočekala ona djevojka koja je bila zahvalna na vraćenom novcu i prijateljicama.
- Hvala ti, puno mi ovo znači. Ja sam Valira, i dajem ti pola svoga novca što si pronašao.
- Hvala, ja sam Trion. Više od toga ti ne smijem reći.
26. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Dok se probijao kroz tunele, nalazio je stari novac, koji je potpuno rđav. Uzeo je nekoliko komada.
Nakon dugog koračanja, našao je veliku odaju. U njoj je mogao vidjeti stare kipove, a u sredini sobe je bila struktura koja je izgledala na žrtvenik. Na njemu je bio prazan ćup. Andaril je primjetio da se u sobi nalazi ogromna veličina paučine,kao i velikih jaja paukova.bČuo je zvukove mnogih paukova iznad sebe, ali nije mogao da vidi od mraka. Popeo je na žrtvenik, i to mu je omogućilo da vidi šta se nalazi iznad njega. Imao je i šta da vidi: stotine, možda hiljade paukova različitih veličina je prekrivalo čitav plafon. Nije ni znao da je zalutao u ogromno leglo velikih paukova. Neki su bili širine i do 4 metra. Andaril je uzeo nekoliko brončanih tablica na kojima su bili zapisi na drvenom Elfovskom i brzo napustio odaju. Ovaj put je krenuo drugim tunelom. Nakon nekog vremena, našao je izlaz koji je vodio napolje. Našao se u šumi.
26. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Andaril je pročitao drevne tablice. Znao je malo drevnog Elfovskog. Iako mu je većina bila nejasna, uspio je shvatiti da se radi o drevnoj bitci. Tablice će odnijeti guildu Lorekeepera. Oni su udruženje istoričara i arheologa koji se bave izučavanjem povijesti.
26. veljača 2020
Deckard Cain
Deckard Cain
Andaril se nije nalazio daleko od Aranogara. Dok je putovao kroz šumu, naišao je na kosti, koje su virile iz zemlje. Izgledala su kao rebra. Iskopao je kosti. To je bio veoma star kostur mlađeg elfovskog muškarca. Andaril je procijenio da je kostur star nekoliko mijeseci. Lobanja je bila odstranjena od ostatka kostura, te je Andaril zaključio da je osoba obezglavljena. Andaril je jedino mogao da obavijesti vladara Anarogara o svom otkriću u šumi.
26. veljača 2020
Zeratul
Zeratul
Valira potrči za Trionom i zaustavi ga.
-Čekaj, Trione. Mislila sam te pitati, jesi li visokoga roda? Jer imaš dobar oklop na sebi.
-To je oklop od adamantijuma, no nisam plemić. Pripadam rasi zlatnih elfova, i u mladosti sam bio Templar, tako sam i došao do oklopa.
-Templar? Na što točno misliš...
-Aha, da, ima više templarskih redova.. Bio sam pripadnik hrama Ri' Xera u zemlji zlatnih elfova, i kako sam napredovao po rankovima tako sam došao do statusa Templara. No ti dani su sada iza mene.
-Ri' Xerov hram je propao prije više godina. Otkako je Ri' Xer uništen od misterioznog junaka.
-Kako ti to znaš?
Valira nije odgovorila već je otišla.
26. veljača 2020
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi