u453030
u453030


Međunarodna zračna luka Francis, Liberty City, 1992. godine. Afroamerikanac Carl "CJ" Johnson vraća se u Los Santos nakon 5 godina izbivanja zbog osjećaja krivnje za smrt svog brata Briana. Po dolasku na aerodrom preko telefona od starijeg brata Sweeta saznaje da im je majka ubijena, te uzima taksi do svoje kuće u kvartu Ganton, u ulici Grove Street. Ulicu dalje od njegove kuće zaustave ga tri korumpirana policajca,Tenpenny,Pulaski i Hernandez, članovi postrojbe C.R.A.S.H., koji su maloprije ubili svog partnera Pindelburyja, te otjeraju taksista i povedu CJ-a sa sobom. Izbace ga na teritoriju rivalne afroameričke bande Ballas, te se on, biciklom koji je pronašao u uličici, odveze do Grove Streeta.

Kad uđe u svoju kuću, vidjevši sliku svoje majke, navru mu sjećanja na događaje od prije pet godina, te zaplače. Odjednom ga napadne njegov stari prijatelj Big Smoke koji mu čuva kuću i misli da je on provalnik. CJ ga smiri, te ga Big Smoke prepozna i odveze se s njim do groblja, gdje su mu brat, sestra Kendl i prijatelj Ryder. Sweet je ljut na CJ-a što je pobjegao i "propustio još jedan pogreb". Na izlasku iz groblja, na prijatelje iz automobila otvori vatru banda Ballaza, koji unište Smokeov auto, te oni, s biciklima pronađenim na ulici, bježe do Grove Streeta. CJ se nakon toga postupno reintegrira u svoju bandu, Grove Street Families, koja je u međuvremenu oslabjela; prepravlja grafite drugih bandi u grafite Grove Streeta, bori se protiv dilera cracka u kvartu, te sa svojim prijateljima ulazi u otvorene sukobe s drugim bandama. Također, zajedno s Big Smokeom, pomaže OG Locu, ludom i netalentiranom reperu, da se integrira u društvo uništivši karijeru poznatog repera Madd Dogga. S Ryderom obavi nekoliko izazovnih pljački oružja. Zahvaljujući C.R.A.S.H.-u, koji ga pošalju da zapali kuću člana bande, upozna svoju prvu djevojku, Denise, nakon što ju spasi iz požara. CJ ponovno zadobije povjerenje svog brata i počinje osvajati teritorij za svoju bandu, te se ona počinje uzdizati na nekadašnju razinu. Sprijatelji se s Kendlinim dečkom,Cesarom Vialpandom, vođom manje hispanske bande Varrio Los Aztecas, s kojim sudjeluje u prvoj ilegalnoj automobilskoj utrci kroz Los Santos.

Uskoro Grove Street Familiesi dogovore velik obračun s Ballazima ispod autocestovne petlje na sjeveru grada. Na islasku iz Sweetove kuće, CJ-a na mobitel nazove Cesar , koji ga čeka ispod autoceste, s viješću da treba nešto hitno vidjeti. Kad CJ dođe do tamo, vidi šokirajući prizor: Big Smoke i Ryder sklapaju posao s Ballazima i korumpiranim policajcima , a iz garaže izlazi zeleni Sabre, auto iz kojeg su navodno pucali na CJ-evu majku. Sav izbezumljen, sjeti se dogovorenog sukoba između bamdi, te pojuri do drugog kraja grada. Kad stigne do tamo, bande su na vrhuncu sukoba, a Sweet je ranjen u rame. CJ zajedno s ostalim preživjelim članovima GSF-a ubije većinu Ballaza. Odjednom dolazi policija; preostali banditi se razbježe, a CJ se preda.
07. svibanj 2018
u453030
u453030
zeliteli cuti jos prica o pc igrama
07. svibanj 2018
nostalgija
07. svibanj 2018
Sad GTA Vice city
07. svibanj 2018
u453030
u453030
moze
08. svibanj 2018
Kad se sjetim kad sam poceo igrat GTA III prije nekih 12 god. :'(
27. lipanj 2018
1.Kopiras sa wikipedije
2.Glupo je
3.Glupo je
4.Glupo je
5.Prestani.
6.jesam li spomenuo da je glupo?
27. lipanj 2018
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi
Unesi link na sliku
Primjer: https://www.stranica.com/slika.jpg