Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
Pozdrav,napokon sam se vratio sa odmora.
Pa krenimo.
Ova tema je nesto ko strategija dakle uzmete jednu danasnju drzavu npr.Kinu i unaprjedjujete ju naprimjer razvijate je naoružavate i tako.
Evo neki događaji koji su se desili:
-Počeo je Armensko-Azerski rat za Nagorno-Karabakh
-Rusija intenvernira napadom na Azerbajdžan
-NATO pomaže Azerbajdžanu
-Pakistan daje medicinsku pomoć Azerbajdžanu
-Gruzija napada Armeniju te se priključuje na Azerbajdžanskoj strani
-Kazahstan,Bjelorusija i Kirgistan se priključuju Armenskoj strani
-ISIL je uništen
Također ja sam zasada jedini admin teme.Ja govorim npr.rat je završio pobjedom Mongolije.
Počinjemo u 2018.godini
1 stranica=1 godina
Za prijavu:
Ime:
Prezime:
Dob:
Država:
Pa krenimo.
Ova tema je nesto ko strategija dakle uzmete jednu danasnju drzavu npr.Kinu i unaprjedjujete ju naprimjer razvijate je naoružavate i tako.
Evo neki događaji koji su se desili:
-Počeo je Armensko-Azerski rat za Nagorno-Karabakh
-Rusija intenvernira napadom na Azerbajdžan
-NATO pomaže Azerbajdžanu
-Pakistan daje medicinsku pomoć Azerbajdžanu
-Gruzija napada Armeniju te se priključuje na Azerbajdžanskoj strani
-Kazahstan,Bjelorusija i Kirgistan se priključuju Armenskoj strani
-ISIL je uništen
Također ja sam zasada jedini admin teme.Ja govorim npr.rat je završio pobjedom Mongolije.
Počinjemo u 2018.godini
1 stranica=1 godina
Za prijavu:
Ime:
Prezime:
Dob:
Država:
03. travanj 2016
Ime: Josip
Prezime: Horvat
Dob: 42
Država: Hrvatska
Posao: Premijer
Također morate napisati i posao.
I ako vas uništi neko i kada neko toj državi koja vas je uništila objavi rat vi možete biti pokret otpora.Da možete biti pokret otpora.
Da objasnim.
Uništeni ste od Kine.
Rusija objavi rat Kini.
Vi ste pokret otpora u Kini na Ruskoj strani ste.
Prezime: Horvat
Dob: 42
Država: Hrvatska
Posao: Premijer
Također morate napisati i posao.
I ako vas uništi neko i kada neko toj državi koja vas je uništila objavi rat vi možete biti pokret otpora.Da možete biti pokret otpora.
Da objasnim.
Uništeni ste od Kine.
Rusija objavi rat Kini.
Vi ste pokret otpora u Kini na Ruskoj strani ste.
03. travanj 2016
Moja stranka koja je na vlasti zove se Hrvatska Liberalna Stranka.
Također SDP se raspao na 2 dijela.
Demokratska Partija
Hrvatska Socijalističko-Markstistička Stranka
Također SDP se raspao na 2 dijela.
Demokratska Partija
Hrvatska Socijalističko-Markstistička Stranka
03. travanj 2016
Danas sam se sastao sa premijerima Mađarske,Bugarske i Albanije.
Raspravljali smo o ekonomskoj situaciji u našim zemljama.
Raspravljali smo o ekonomskoj situaciji u našim zemljama.
03. travanj 2016
Hrvatska je zatražila od NATA financijsku pomoć a i materijalnu u proizvodnji tenkova.Odlučili smo početi praviti naše vlastite tenkove a i početi malo naoružavati se jer smo jedna od NATO država s manjom vojskom.Također kupili smo 30 primjeraka T-80 tenkova,50 primjeraka AMX-30 i 20 primjeraka Leoparda 1.Također kupili i smo i dosta pištolja kao npr. 3.500 komada Walther P99
03. travanj 2016
Federacija BiH ne prihvaća to.
HBF(HercegBosanska Federacija) objavljuje rat FBiH(svijetlo plava i zelena).
Republika Srpska(Crvena) objavljuje rat FBiH te RS i HBF se bore protiv FBiH.
HBF(HercegBosanska Federacija) objavljuje rat FBiH(svijetlo plava i zelena).
Republika Srpska(Crvena) objavljuje rat FBiH te RS i HBF se bore protiv FBiH.
03. travanj 2016
NATO se protivi odluci kao i EU.
Hrvatska je rekla da će napustiti NATO i EU ako im ne dopuste rat te da će se pridružiti Rusiji.NATO i EU su pustili Hrvatskoj no morati će platiti 7,5 mil.€.
Evo ga plan:
http://prntscr.com/anpxib
Hrvatska je rekla da će napustiti NATO i EU ako im ne dopuste rat te da će se pridružiti Rusiji.NATO i EU su pustili Hrvatskoj no morati će platiti 7,5 mil.€.
Evo ga plan:
http://prntscr.com/anpxib
03. travanj 2016
Događaji u svijetu:
Armensko-Azerski rat završio pobjedom Azera te pripajanjem Nagorno Karabkha Azerbajdžanu.Gruzija dobija punu nadležnost nad Osetijom i Abhazijom.
Armensko-Azerski rat završio pobjedom Azera te pripajanjem Nagorno Karabkha Azerbajdžanu.Gruzija dobija punu nadležnost nad Osetijom i Abhazijom.
03. travanj 2016
Bitka za Travnik završava pobjedom HBF.
Rep.Srpska osvaja većinu teritorija na Sjeveroistroku FBiH Sjeverozapad BiH kao cijele države gdje je rijeka Una i to se predaje.
Rep.Srpska osvaja većinu teritorija na Sjeveroistroku FBiH Sjeverozapad BiH kao cijele države gdje je rijeka Una i to se predaje.
03. travanj 2016
Potpisan je Banjalučki sporazum.
FBiH se ukida i nastaju dvije države na prostoru BiH:
Herceg-Bosanska Republika
Republika Srpska
Evo njihov prostor:
http://prntscr.com/anq7nk
FBiH se ukida i nastaju dvije države na prostoru BiH:
Herceg-Bosanska Republika
Republika Srpska
Evo njihov prostor:
http://prntscr.com/anq7nk
03. travanj 2016
HBF se pripaja RH.RS još to nije učinila.
Ovako sada izgleda RH.
Održan je novi Sarajevski Sporazum kojem su poboljšane granice.
http://prntscr.com/anqb7r
Ovako sada izgleda RH.
Održan je novi Sarajevski Sporazum kojem su poboljšane granice.
http://prntscr.com/anqb7r
03. travanj 2016
Danas sam održao govor pred punim trgom Bana Jelačića u Zagrebu gdje je bilo 35.000 ljudi.
Evo šta sam rekao:
''Moji sugrađani,moji prijatelji i pratioci ovdje smo da pokažemo želju za Hrvatsku da bude bolja!Odmah ću vam reći da su NATO i EU jedne dvije organizacije koje su srušile tada jednu od najboljih ekonomsko i gospodarsko državu Jugoslaviju!Tzv.velike zapadne sile ne žele imati konkurenciju.Hrvatska je ugrožena jer nema prostora za širenje zbog utjecaja NATA i EU.Ovdje ću vam pred svima objaviti da Hrvatska izlazi i EU i NATA.ŽIVILA HRVATSKA!''
Evo šta sam rekao:
''Moji sugrađani,moji prijatelji i pratioci ovdje smo da pokažemo želju za Hrvatsku da bude bolja!Odmah ću vam reći da su NATO i EU jedne dvije organizacije koje su srušile tada jednu od najboljih ekonomsko i gospodarsko državu Jugoslaviju!Tzv.velike zapadne sile ne žele imati konkurenciju.Hrvatska je ugrožena jer nema prostora za širenje zbog utjecaja NATA i EU.Ovdje ću vam pred svima objaviti da Hrvatska izlazi i EU i NATA.ŽIVILA HRVATSKA!''
04. travanj 2016
Hrvatska je izašla iz EU i NAT-A a Albanija je objavila izlazak iz NATA,kao i Bugarska i Mađarska iz EU.EU i NATO su oštro reagirali i najavili sankcije jer vide prijetnju u Albaniji,Hrvatskoj,Bugarskoj i Mađarskoj.
Kao odgovor Albanija Hrvatska Bugarska i Mađarska su osnovale USBD-Unija Slobodnih Balkanskih Država.To je zasada samo ekonomska unija.
Kao odgovor Albanija Hrvatska Bugarska i Mađarska su osnovale USBD-Unija Slobodnih Balkanskih Država.To je zasada samo ekonomska unija.
04. travanj 2016
Izgradit će se novi trg u Osijeku koji će biti najveći.Ne zna kako će se zvat no ovako bi trebao izgledati.
04. travanj 2016
Nema slike to sam bzvz napisao.
Odlučeno je da će se trg zvati Trg Hrvatskih Kraljeva
Odlučeno je da će se trg zvati Trg Hrvatskih Kraljeva
04. travanj 2016