Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.

u162663
stavi supp vic i ja ću ga ocjeniti
18. rujan 2012

u162663
možete samo jedan vic napisati i 10 viceva ide na natjecanje
18. rujan 2012

u102717
Spava Mujo,i sanja da je urmo...
i sad sanja on tako da je dosao kod svetog Petra,i moli ga da ga vrati nazad da se oprosti sa zenom...
I kaze njemu sv. Petar,mogu da te vratim ali kao neku zivotinju...
I tako se seti Mujo da ima jedna farma kokosaka,pored njegove kuce,i kaze da ga vrati kao kokosku...
I vrati njega sveti Petar stvarno,i sad ovaj prica sa ostalim kokoskama,i oseti nesto cudno u stomaku,i pita on druge kokoske,i one mu kazu da ce sad da snese jaje,i samo nek se opusti da sve ide svojim tokom...I odjednom se budi vidi Fatu kako ga samara i vice -USTAJ BUDALO SERES PO KREVETU-
i sad sanja on tako da je dosao kod svetog Petra,i moli ga da ga vrati nazad da se oprosti sa zenom...
I kaze njemu sv. Petar,mogu da te vratim ali kao neku zivotinju...
I tako se seti Mujo da ima jedna farma kokosaka,pored njegove kuce,i kaze da ga vrati kao kokosku...
I vrati njega sveti Petar stvarno,i sad ovaj prica sa ostalim kokoskama,i oseti nesto cudno u stomaku,i pita on druge kokoske,i one mu kazu da ce sad da snese jaje,i samo nek se opusti da sve ide svojim tokom...I odjednom se budi vidi Fatu kako ga samara i vice -USTAJ BUDALO SERES PO KREVETU-

18. rujan 2012

u162663
joj krivo sam napisala neću ocjenivati vicevi
18. rujan 2012

u248022
doce vuk pred kucu prascica i kaze prascici prascici niste platili ugovornu opavezu
03. rujan 2013
Vuk dođe kod kuće sedam kozlića s bijelom šapom. "Dječice, to sam ja, vaša mama! Donijela sam vam mlijeka!" i vuk pokaže bijelu šapu. Jedan kozlić kaže: "Vuče, ne seri, znam da si to ti! Mi smo mamu poslali po hamburgere u McDonalds!
05. rujan 2013
idu slon i miš.
kamo ide miš??
................................................slonu na živce
kamo ide miš??
................................................slonu na živce

07. rujan 2013