Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
pre recimo 10 tjedna mu/joj padne ideja za kupovanje igraca na futwizu(ne temi nego stranici za pravljenje postava) pogledajte profil pogledajte teme koje prati barem jedna reklama na kojoj se kurci i nazivi tema su joj dođite dođite morate ovo vidjet a na temama probajte super je a kad uđes nema niceg pametnog i ja imam slicne teme ali barem se ne kurcim
jeli vam se sviđa mihaela kirin
15. kolovoz 2015

u371931
Pa što ako stavlja takve nazive? Želi da ljudi idu na njegove teme, ništa više, mada ja takve ni ne otvaram.
Tvoje teme su sve iste, nogometna liga, nogometna karijera, nogomet, nogomet...nisi ništa bolji od njega.
Tvoje teme su sve iste, nogometna liga, nogometna karijera, nogomet, nogomet...nisi ništa bolji od njega.
15. kolovoz 2015
koji si ti idiot tvoje su teme tako dosadne ti stalno mijenjas ime sad chi-nu pa munjosunjo serbijan pa i russiankilers
idiot
idiot
15. kolovoz 2015

u374982
Najgore je sto spamas teme i ti i onaj Mitar i Yoon.......
15. kolovoz 2015
Svi vi novi koji ste dosli niste normalni(Mihaela Kiri, Mitar, Yoon(on se vratio), serbijangames...).. Svi ste oosjednuti sa nogometnim karijerama i drzavama... Teme koje su zastarjele prije godinu dana, ako ne i vise..
18. kolovoz 2015

u374982
Inace za vas nove seljacine,ovo je HistoryMan,jedan od najboljih clanova ovdje

18. kolovoz 2015

u374982
Bmk,nek saznaju

18. kolovoz 2015
Upravu si history men njihove teme su sve jedne te iste (karijere,drzave).Sve neke stare teme
18. kolovoz 2015

u374982
Lol pa i ti si pravio slicne teme -.-
18. kolovoz 2015
znam ja dobro tko je hištori on je takav kreten idiot samo se pravi važan luzer!!!

nek taj hištori malo zašuti da bude mira malo ovdje

nek taj hištori malo zašuti da bude mira malo ovdje

18. kolovoz 2015

u374982
Nemoj da ti pocepam tu gubicu sinak,History je bolja osoba od tebe i vec oblik zivota
18. kolovoz 2015
Lol... Onda je taj lik stavio svoju sliku, ja sam mu rekao da izgleda kao da ima boginje i onda ju je promijenio 
Ipak je moje misljenje vazno ha?

Ipak je moje misljenje vazno ha?

18. kolovoz 2015

u374982
Hhahahahaha
a da,vidjeo sam mu sliku hahahahhahahha

18. kolovoz 2015
https://prntscr.com/8629cb Histori ajde pogledaj ovo ahahahahahaha :3 lik je ... ne mogu ga opisat

18. kolovoz 2015

u374982
OMG hahahahahhaahhahahahh jel to ovaj Kirin lik?
koji derpe

18. kolovoz 2015