Prvo i prvo: ova je tema samo za one koji vole čitati knjige!Svi ostali-šu,šu

Ova tema funkcionira ovako:

1.Napišite naziv knjige(koju ste pročitali,očito)
2.Napišite zašto ste se odlučili baš za tu knjigu
3.Ukratko ispričajte o čemu se radi
4.Izdvojite neke svoje najj citate

Uživajte!
P.S.-ova će tema sigurno imat tone hajtera pa tako da ko bude jedan od njih,tužim ga adminu
04. siječanj 2015
Monochrome.
Monochrome.
Igre Gladi,Plamen,Šojka Rugalica

Jer su mi se činile zanimljive,gledao sam filmove.

O Katniss i Peeti <3. Postoji 12 (13) okruga. Njima upravlja Kapitol. Okruzi su se razvili na području propalih SAD. Igre gladi su spomen na ustanak koji se dogodio prije 76 godina. Igre se gladi održavaju svake godine,iz svakog se okruga uzimaju dva posvećenika. Muški i ženski. Bore se do smrti. Pobjednik u pravilu ne sudjeluje 2 puta. Ali pravila se mijenjaju. U 74. igrama gladi Katniss i Peeta su pobijedili. Namagarčili su Kapitol tako što su se htjeli ubiti crnokukom. Zato ih Kapitol mrzi. Podiže se ponovni ustanak,u kojem je okrug 12 uništen. Nakon nekoliko godina, Peeta i Katniss se doseljuju natrag u okrug 12. Vjenčaju se,i imaju 2 djece. Kapitol je poražen.

Citat je moja profilna slika.
04. siječanj 2015
Krila

Izabrala sam ovu knjigu zato što je ta knjiga bila prva knjiga koju sam pročitala u slobodno vrijeme i stvarno je supp

Radi se o Laurel,djevojci koja otkriva da je vila,koja u ljudskom svijetu ima dužnosti čuvati Avalona,vilinskog svijeta.U cijelom tijeku priče ona uz sebe ima svoga prijatelja Davida koji kasnije postaje i nešto više..A u vilinskom se svijetu upozna s Tamanijem,vilenjakom koji je potpuno drugačiji od Davida,no to ga ne spriječi da očara Laurel...

"Ali to nije značilo da joj se David ne sviđa.Smatrala ga je najboljim prijateljem,a kadkad i nečim više od toga.David je bio sve što Tamani nije-smiren i usredotočen,logičan,utješan.On je bio kostanta u njezinu životu,nešto što Tamani nikad nije mogao biti.On je bio kao dvije polovice koje nikad ne bi mogle biti cjelina"
04. siječanj 2015
ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi
Unesi link na sliku
Primjer: https://www.stranica.com/slika.jpg