Uzgred,kad dobijem stene,mama bi mu tek posle 2,3 meseca rekla da smo ga mi kupile,a tad bi vec zavoleo psa,jer, poznato je da onaj ko ga najmanje zeli,na kraju ga najvise voli
15. srpanj 2016
i ja već dugo želim štene a moji ništa,tatu još nekak bi mogla nagovorit,al mamu nikak,s tatom već godinu dana razgovaram o tome,mami sam to spomenula samo jednom,imala sam papigu prije,ali je uginula,mami sam rekla da ću napravit što god želi za psa al one ne odustaje,kaže da se neću moć brinut za njega a ja bi stvarno sve dala za psa,želim si štene shih tzu-a on je mala pasmina a i vrsta za stan, ali mama ne popušta,upomoć?
26. srpanj 2016
ja jakoo dugo želim psa 2 godine ih nagovaram i mama je popustila malo al tata ne želi! kaže da ga ne želi na dvorištu i stvarno mi je velik problem! imam mačku koju isam vidjelaodprilike 2 tjedna imam 2 kaarinca o kojima se jako prinem,6 zekana o kojima se brinem ali ne žele popustiti trebam pomoćć molim vas!
08. kolovoz 2016
slušaj Ana Jakupak možda stvarno.. ne možeš imaš 6 zeca 2 kanarinca i 1 mačku i ti bi još i psa moraš razumiti svoje roditelje da nemaš životinje bi popustili.. najvjerojatnije oboje

A sada meni trebam pomoć moji sroditelji su najtvrdoglaviji roditelji na svijetu... Dobro moj brat i ja želimo psa tatu lagano nagovorimo a mama kaže ako je tata tako rekao i ja se slažem! ... Tata je pristao ja sam tako tako sretnaaaa upravo vrištim! Uvjek nagovorite roditelje koje je lakše... Mi ćemo najvjerojatnije dobiti psa usred ljeta... Tatu jesmo nagovarali 5, 6 godina no isplatilo seeee! P.S. dali netko zna di se kupuju čistokrvni pomeranci u HR... provajte ih nagovoriti kao ja prvo slabijeg a tada će jači popustiti i reči ako je mama dopustila ja se slažem ili ako je tata dopustio ja se slažem!
11. travanj 2018
Ok danas mi je mama rekla ako postanem odgovornija da pocinjemo razgovarati o psiću znači vrištim!
Kako postati odgovorna u 1 do 2 mj molim vas pomoć!

Hvala lijepa!
Sara
05. svibanj 2018
Ovo kao da pocinjemo razgovarati o psicu znaci: koji mi se svida, di ga ima za kupiti, kakve su mu navike... kupnja!
05. svibanj 2018
Ja imam 13 godina.
Vec 4 godine zelim psa. Moja sestra je prije 5 godina dobila je dijete i preselila se od nas na rab. Moja druga sestra je nazalost slijepa sa invaliditetom. Sestra nas na blagdane dodje posjetiti sa obitelji i ne stignem se nadruziti s njom.
Ja danima sam sam u sobi i razmisljam.
Moji roditelji ne zele drustvene igre igrati jer nemaju vremena. U djetinjstvu, roditelji su mi nabavili psa. Imali su kuma koji im je dao zenku.
To mi je bio najdrazi dio zivota. Nakon 2 godine, pred mojim ocima ga je auto lupio i plakao sam i ja mislim da moji roditelji ne zele mi dati psa jer se ne brinem o njemu nego mi je samo do igre i da im je tuzno gledati kako placem vezeci se za psa.
Vec tako 4 godine neuspjesnog moljenja i nagovaranja za psa.
Ne shvacaju da imam 13 godina i da znam se brinuti sam za sebe i paziti na psa.
Netko prijedlog? Bio bih vam jako zahvalan.

Lijep pozdrav ❤️
13. studeni 2018
Pa probaj da puno ucis i da ti prosek bude 5,00 ako to ne uspe onda pokusaj se ponasat kako si veoma odgovorna osoba i kako bi veoma lepo pazio svoga psa
13. kolovoz 2019
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi
Unesi link na sliku
Primjer: https://www.stranica.com/slika.jpg