Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
BOLI VAS UVO ZA PLOT !
BORIMO SE PROTIV ORASION SEISA
Za prijavu :
Ime i prezime :
Dob:
Spol :
Moci :
Osobine :
Ostalo :
19. rujan 2016
Ime i prezime : Crimson, Juvia Locsker, Ultear, Matt, Kurumi.
Dob: 15, 16, 24, 13, 13.
Spol : Z,Z,Z,M,Z.
Moci : ( Crna magija, gravitacija, tama ) ( Voda ) ( Vreme, led, svetlost ) ( Boziji plamenovi, crni vetar, crna magija ) ( Vreme, kloniranje, magija puske )
Osobine : Muka mi je pisat, vidjecete kroz igru.
Ostalo : HAHAHAA DOSADNO MI JE
19. rujan 2016
Ime i prezime : Aaron, Jasper, Renee, Xander, Danijel
Dob: 18, 17, 17, 17, 13
Spol : M, M, Ž, M, M
Moci : (Analiza, Vatra, Liječenje) (Nevidljivost, Energetska polja, Oponašanje zvukova) (Metal, Zemlja, Copy-Paste) (SuperSnaga, SuperBrzina, Liječenje) (Zrak, Vrijeme, Energija)
Osobine : (Vidjeti ćete)
Ostalo : Xander se rodio sa svojim sposobnostima i one se ne računaju kao moć... Danijel dolazi iz jako moćnog plemena Bijelih Anđela i od tamo dobiva svoja anđeoska krila, a i tamo je jedini i najjači vladar vremenom.
Oružja: (Vatreni trozubac) (Mistični štap) (Metalna šipka) (Zlatnu polugu koju niti on ne može saviti, a Xander je najjači čovjek na zemlji) (Zlatni prsten Anđelskog plemena Weeping Angels - Daje mu zlatna krila....)
19. rujan 2016
( Xander je najjaci posle Crimson )
Master Makarov je krenuo birati.
- Hmmm... Biram, Aarona. Daniela. Ultear. Jaspera. Vas 4 ste mozak operacije. Dalje... Matt, Kurumi, Renee. Vas troje ste pomoc koja se bori i pomaze u svemu. Juvia, Crimson, Xander. Vas troje ste snaga operacije. Sada krenite.
Svi su otisli.
- Mislim da trebamo nesto saznati o clanovima...
Rekla je Ultear i usla u svoju kuglu.
- HotEye. Moze da stvrdne i otopi zemlju. Cobra. Ima otrovnu moc zmaja i zvuk. Cuje svaki tvoj pokret. Angel. Ona ima kljuceve zodijaka i srebrne kljuceve nepoznatih zodiaka. I ima kljuceve sveta bogova/andjela. ( Ima svaki kljuc zodijaka ) Racer. On je jako brz. Ima magiju vremena i plastike. Flappy. On je kao zelena velika igracka. Skoro je neunistiv. I Midnight Macbeth... Za njega se nista ne zna... Nema nikakvih podataka. Oni se trenutno nalaze blizu stena u Scentu. Kurumi, teleportuj nas.
Kurumi ih je sve teleportovala 20 metara iza njih.
- Dodjite iza stene.
Rekao je Matt.
19. rujan 2016
Primljen si btw
19. rujan 2016
Aaron je otišao iza stjene, a pratili su ga Danijel, Xander, Renee pa Jasper.
20. rujan 2016
Xander je malo pogledavao Juviu, ali tako da ona to nije kužila.
20. rujan 2016
( Svi su kod iste stene jer je tu samo jedna... )
- Eno ga. Midnight. Samo tamo meditira i...
- Zaphkiel, mirinmiah !
Kurumi se klonirala i skocila na Angel. Juvia joj je pomogla i udarila Angel vodom.
- Ugh !
Rekla je Angel i dignula se.
- Ovako, Aarone, ja cu ici na Racera. Ti, Matt, Daniel i Jasper idite na Cobru, a Renee i Xander mogu na HotEyea. Ja cu ici na Midnighta.
Rekla je Ultear.
Midnight je otisao na vrh kule, Cobra je otisao dalje, Angel je ostala da se bori sa Juviom i Kurumi, Racer je otisao kod jedne planine, Hot Eye je isto otisao malo dalje. Sve grupe koje je podelila Ultear su posli tako kako je ona rekla.
- Verujte mi...
Svi su to culi kad je Ultear rekla.
20. rujan 2016
- Kapija raka, Rak !!!!
Angel je prizvala raka. ( On je covek, samo je imao makaze kod sebe i raka na kosi. Izgledao je kao dobro obucen frizer ).
- Gospodjice Angel, kakvu frizuru zelite?
- Ovoj maloj sa crnom kosom pusti kosu i porezi je, a ovoj drugoj skrati kosu i preobuci je.
Rak je to uradio i one su izgledale malo drugacije. Zatim ih je porezao makazama. One su pale.
- Ugh !!!
Rekle su obije u isto vreme.
- Water slicer !
Juvia je izrezala Raka i Angel je zatvorila kapiju.
- Srebrni kljuc, kapija robota, Kaelum !!
Crimson je prizvala robota koji je bio okrugao. Bez ruka i nogu. Samo kao veca lopta. ( Metalna )
Kaelum je ispustio zeleni zrak koji je pogodio Juviu po sred srca.
- Takvi napadi ne rade dobro na Juviu.
Kaelum je pustio rozi zrak i Juvia je otisla 3 koraka nazad. ( U ruku )
- Kako ?!
Upita Juvia.
- Tajna. A, sada, kapija srebrnog kljuca, Gavran ! Kapija zlatnog kljuca, otvaram skorpiju, Skorpija !
Prizvala ih je dvoje i zatvorila kapiju Kaeluma.
- Gavrane, udari ih. ( I on je covek sa gavranovim krilima. Stidljiv je, )
Gavran je poletio do meseca i brzo prosao kroz njih krilima. Juvi-i se nista nije desilo, a Kurumi je to izbegla, ali su mogli videti da je prerezao neko kamenje na pola.
- Shotgun !
Kurumi ispali 5 metkova iz pistolja, Shotguna i to ubi Gavrana.
20. rujan 2016
- Znaci tako?
Rece Angel.
- Ok, kapijo Bika, kapijo Ribe, kapijo Strelca, otvorite se !
Otvorila je jos tri kapije pored Skorpije.
- Kako ?!
Prodra se Juvia.
- Imam neverovatnu energiju cakre.
Rece Angel.
- Skorpija i bik, kombinujte napad.
- Pescani tornado ! ( Skorpija je isto covek sa skorpijskim repom )
Baci Skorpija pescani tornado na bikovu sekiru. ( Bik je kao krava na 2 zadnje noge )
- Tornado sekira !
Rece bik i udari u Juviu.
- AAAAAH !
- NE JUVIA !
Rece Kurumi.
- Oh, sad ste gotovi !
Rece Kurumi.
- Ribe, napadnite ovu malu.
( Ribe su dve velike ribe. )
Ribe su krenule pojesti Kurumi, ali Kurumi odjednom pozuce. Nesto zuto se stvori oko nje.
- Zaphkiel, open 2nd degree. Zaphkiel, Zayin !
Kurumi upuca sve osim Angel na terenu. Niko se nije mogao pomeriti. Zatim ih je upucala sve u glavu i svi su pali mrtvi.
- Oooo. Ok. Kapijo device, kapijo Vage, kapijo lava, kapijo Vodolije, kapijo Jarca, kapijo blizanaca otvorite se !!!
Angel je otvorila sve kapije.
- Napadni, device.
Devica udari Kurumi sakom i nogom.
- Ugh !
- Libra, gravitacija.
- Ravnoteza postoji svugde.
Rece Vaga i podize gravitaciju. Svi su bili na zemlji bez Angel i njeni kljucevi.
- Lave, dokrajci ih.
-Reguluse, daj mi svoju moc...REGULUS IMPACT !
Lav udari Juviu zutom svetloscu i ona se raspade.
- ZAPHKIEL ZAB!
Kurumi je vratila vreme i naterala Angel da ugasi sve kapije.
-Omg ! Kako ?!
Rekla je Angel.
- WATER NEBULA !
Dize se Juvia i udari vodenim vrtlogom nju. Ona se zabi u zid.
- Izgleda da je kraj za mene...
Rekla je Angel i pala na podu.
- Da, jeste.
Kurumi je upuca pistoljem u glavu.
20. rujan 2016
Crimson je otisla kod Midnighta, Matt sa svojom grupom kod Cobre, Ultear kod Racera, jos samo hvali da stignu Xander i Renee kod Hot Eyea.
20. rujan 2016
- Matt!? Što sada???
Upitao je Danijel pošto se nikada prije nije borio.
20. rujan 2016
Renee i Xander su stali ispred HotEye-a i stali su u borbeni položaj, leđa na leđa.
20. rujan 2016
- Zdravo deco. Luqiud earth.
Rekao je Hot Eye kao da je dovrsavao recenicu, ali je napao njih dvoje i udario ih tecnom zemljom. ( Preklopio ih. Btw, kada se ova borba zavrsi, prelazimo na borbu Matt, Daniel, Aaron, Jasper protiv Cobre.)
20. rujan 2016
Zemlja je počela pucati i odjednom se cijela raspala zbog Xandera, a odmah nakon je Renee napravila 20 klonova koji su svi počeli bacati metalne noževe oko Hot eye-a
20. rujan 2016
- Luqiud earth.
Hot Eye je te nozeve samo zakopao u zemlji. ( On je bas jak, tako da se borba nece bas brzo zavrsiti, ali je ipak najslabiji od Orasion Seis clanova, posle Racera ).
20. rujan 2016
- Xander je primio Renee i bacio ju u zrak, jednu poslije druge i sve su letile prema Hot Eyeu
20. rujan 2016
- Hot earth.
Hot Eye je izgorio zemlju i bila je vrela. Bacio ju je na Xandera, pa ga je zatim bacio levo od njega. Hot Eye nije puno gledao u njih nego je citao knjigu.
20. rujan 2016
Hot Eye nije gledao u Renee.
20. rujan 2016
Hot Eye je udario Xandera kamenom sakom u facu.
20. rujan 2016
Xander se nije niti trznio na to nego je taj kamen šakom probio na djelove i sve ih zabio u Hot Eye-a tako da je imao tisuće rupica u koži koje su krvarile i nije mogao ništa vidjeti kroz oći jer mu ih je Renee iskopala žlicom.
20. rujan 2016
- Koje budale. Naterao sam vas da pomislite da sam to ja.
Hot Eye se istopio.
- Ja ne mogu krvariti...
Rekao je Hot Eye.
- Tehnika deset velicanstvenih carobnjaka, Jura !!! ( Ta moc se ne moze probiti i jedna je od najjacih na svetu )
Hot Eye je izbacio puno kamenih figura koje su izudarale Renee. Zatim se stvorio ispred Xandera i smanjio se u mali kamencic.
20. rujan 2016
- Lol!
Rekao je Xander i on i Renee su nestali.
Stvorili su se iza Hot Eyea i Xander ga je spustio na pod i nabio šaku u trbuh i izbacio mu sav zrak iz pluća.
- Ovako... Sada ćeš nam platiti..
20. rujan 2016
- Hhh...
Hot Eye je jedva disao.
- Molim vas, postedite me...
Rekao je Hot Eye jedva.
20. rujan 2016
Xander se pripremio i izudarao Hot Eye-a do smrti.
20. rujan 2016
Hot Eye je bio na pod ali jos nije bio mrtav samo se pravio dok oni nisu otisli.
- Hvala bogu... Sto me je... Postedio...
Hot Eye se onesvestio.
20. rujan 2016
- Mislim da treba da idemo ovuda. Vidim tragove otrova.
Matt je zatim ugledao Cobru.
- OTROVNI OCNJAK !
Cobra je ugrizao Jaspera i ubrizgao mu otrov koji ga je slabio.
- Otrovni zrak !
Pogodi Matta i Matt pade i zatim ga zamota oko vrata njegova zmija, Cubellios.
20. rujan 2016
Matt se sav zacrvenio jer ga je davila zmija.
- Ugriz vetrovitog zmaja...
Rekao je jedva Matt i ugrizao zmiju. Ona je pala na pod.
Cobra je cuo njihov plan. Matt se htio zaletjeti i udariti ga, Daniel je mislio zeznuti nesto sa vremenom, Aaron da mu muti mozak, a Jasper da baci energetsko polje. Cobra je sve to predvidio i rekao :
- Cujem vas svaki pokret... Nemoguce me je pobediti.
- LJUDI UDARAJTE GA I NEMOJTE DA RAZMISLJATE !
Rekao je Matt i bez razmisljanja udario Cobru sakom.
21. rujan 2016
tema je zaključana