Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
BOLI VAS UVO ZA PLOT !
BORIMO SE PROTIV ORASION SEISA
Za prijavu :
Ime i prezime :
Dob:
Spol :
Moci :
Osobine :
Ostalo :
BORIMO SE PROTIV ORASION SEISA
Za prijavu :
Ime i prezime :
Dob:
Spol :
Moci :
Osobine :
Ostalo :
19. rujan 2016
Ime i prezime : Crimson, Juvia Locsker, Ultear, Matt, Kurumi.
Dob: 15, 16, 24, 13, 13.
Spol : Z,Z,Z,M,Z.
Moci : ( Crna magija, gravitacija, tama ) ( Voda ) ( Vreme, led, svetlost ) ( Boziji plamenovi, crni vetar, crna magija ) ( Vreme, kloniranje, magija puske )
Osobine : Muka mi je pisat, vidjecete kroz igru.
Ostalo : HAHAHAA DOSADNO MI JE
Dob: 15, 16, 24, 13, 13.
Spol : Z,Z,Z,M,Z.
Moci : ( Crna magija, gravitacija, tama ) ( Voda ) ( Vreme, led, svetlost ) ( Boziji plamenovi, crni vetar, crna magija ) ( Vreme, kloniranje, magija puske )
Osobine : Muka mi je pisat, vidjecete kroz igru.
Ostalo : HAHAHAA DOSADNO MI JE
19. rujan 2016
Ime i prezime : Aaron, Jasper, Renee, Xander, Danijel
Dob: 18, 17, 17, 17, 13
Spol : M, M, Ž, M, M
Moci : (Analiza, Vatra, Liječenje) (Nevidljivost, Energetska polja, Oponašanje zvukova) (Metal, Zemlja, Copy-Paste) (SuperSnaga, SuperBrzina, Liječenje) (Zrak, Vrijeme, Energija)
Osobine : (Vidjeti ćete)
Ostalo : Xander se rodio sa svojim sposobnostima i one se ne računaju kao moć... Danijel dolazi iz jako moćnog plemena Bijelih Anđela i od tamo dobiva svoja anđeoska krila, a i tamo je jedini i najjači vladar vremenom.
Oružja: (Vatreni trozubac) (Mistični štap) (Metalna šipka) (Zlatnu polugu koju niti on ne može saviti, a Xander je najjači čovjek na zemlji) (Zlatni prsten Anđelskog plemena Weeping Angels - Daje mu zlatna krila....)
Dob: 18, 17, 17, 17, 13
Spol : M, M, Ž, M, M
Moci : (Analiza, Vatra, Liječenje) (Nevidljivost, Energetska polja, Oponašanje zvukova) (Metal, Zemlja, Copy-Paste) (SuperSnaga, SuperBrzina, Liječenje) (Zrak, Vrijeme, Energija)
Osobine : (Vidjeti ćete)
Ostalo : Xander se rodio sa svojim sposobnostima i one se ne računaju kao moć... Danijel dolazi iz jako moćnog plemena Bijelih Anđela i od tamo dobiva svoja anđeoska krila, a i tamo je jedini i najjači vladar vremenom.
Oružja: (Vatreni trozubac) (Mistični štap) (Metalna šipka) (Zlatnu polugu koju niti on ne može saviti, a Xander je najjači čovjek na zemlji) (Zlatni prsten Anđelskog plemena Weeping Angels - Daje mu zlatna krila....)
19. rujan 2016
( Xander je najjaci posle Crimson
)
Master Makarov je krenuo birati.
- Hmmm... Biram, Aarona. Daniela. Ultear. Jaspera. Vas 4 ste mozak operacije. Dalje... Matt, Kurumi, Renee. Vas troje ste pomoc koja se bori i pomaze u svemu. Juvia, Crimson, Xander. Vas troje ste snaga operacije. Sada krenite.
Svi su otisli.
- Mislim da trebamo nesto saznati o clanovima...
Rekla je Ultear i usla u svoju kuglu.
- HotEye. Moze da stvrdne i otopi zemlju. Cobra. Ima otrovnu moc zmaja i zvuk. Cuje svaki tvoj pokret. Angel. Ona ima kljuceve zodijaka i srebrne kljuceve nepoznatih zodiaka. I ima kljuceve sveta bogova/andjela. ( Ima svaki kljuc zodijaka ) Racer. On je jako brz. Ima magiju vremena i plastike. Flappy. On je kao zelena velika igracka. Skoro je neunistiv. I Midnight Macbeth... Za njega se nista ne zna... Nema nikakvih podataka. Oni se trenutno nalaze blizu stena u Scentu. Kurumi, teleportuj nas.
Kurumi ih je sve teleportovala 20 metara iza njih.
- Dodjite iza stene.
Rekao je Matt.

Master Makarov je krenuo birati.
- Hmmm... Biram, Aarona. Daniela. Ultear. Jaspera. Vas 4 ste mozak operacije. Dalje... Matt, Kurumi, Renee. Vas troje ste pomoc koja se bori i pomaze u svemu. Juvia, Crimson, Xander. Vas troje ste snaga operacije. Sada krenite.
Svi su otisli.
- Mislim da trebamo nesto saznati o clanovima...
Rekla je Ultear i usla u svoju kuglu.
- HotEye. Moze da stvrdne i otopi zemlju. Cobra. Ima otrovnu moc zmaja i zvuk. Cuje svaki tvoj pokret. Angel. Ona ima kljuceve zodijaka i srebrne kljuceve nepoznatih zodiaka. I ima kljuceve sveta bogova/andjela. ( Ima svaki kljuc zodijaka ) Racer. On je jako brz. Ima magiju vremena i plastike. Flappy. On je kao zelena velika igracka. Skoro je neunistiv. I Midnight Macbeth... Za njega se nista ne zna... Nema nikakvih podataka. Oni se trenutno nalaze blizu stena u Scentu. Kurumi, teleportuj nas.
Kurumi ih je sve teleportovala 20 metara iza njih.
- Dodjite iza stene.
Rekao je Matt.
19. rujan 2016
( Svi su kod iste stene jer je tu samo jedna... )
- Eno ga. Midnight. Samo tamo meditira i...
- Zaphkiel, mirinmiah !
Kurumi se klonirala i skocila na Angel. Juvia joj je pomogla i udarila Angel vodom.
- Ugh !
Rekla je Angel i dignula se.
- Ovako, Aarone, ja cu ici na Racera. Ti, Matt, Daniel i Jasper idite na Cobru, a Renee i Xander mogu na HotEyea. Ja cu ici na Midnighta.
Rekla je Ultear.
Midnight je otisao na vrh kule, Cobra je otisao dalje, Angel je ostala da se bori sa Juviom i Kurumi, Racer je otisao kod jedne planine, Hot Eye je isto otisao malo dalje. Sve grupe koje je podelila Ultear su posli tako kako je ona rekla.
- Verujte mi...
Svi su to culi kad je Ultear rekla.
- Eno ga. Midnight. Samo tamo meditira i...
- Zaphkiel, mirinmiah !
Kurumi se klonirala i skocila na Angel. Juvia joj je pomogla i udarila Angel vodom.
- Ugh !
Rekla je Angel i dignula se.
- Ovako, Aarone, ja cu ici na Racera. Ti, Matt, Daniel i Jasper idite na Cobru, a Renee i Xander mogu na HotEyea. Ja cu ici na Midnighta.
Rekla je Ultear.
Midnight je otisao na vrh kule, Cobra je otisao dalje, Angel je ostala da se bori sa Juviom i Kurumi, Racer je otisao kod jedne planine, Hot Eye je isto otisao malo dalje. Sve grupe koje je podelila Ultear su posli tako kako je ona rekla.
- Verujte mi...
Svi su to culi kad je Ultear rekla.
20. rujan 2016
- Kapija raka, Rak !!!!
Angel je prizvala raka. ( On je covek, samo je imao makaze kod sebe i raka na kosi. Izgledao je kao dobro obucen frizer ).
- Gospodjice Angel, kakvu frizuru zelite?
- Ovoj maloj sa crnom kosom pusti kosu i porezi je, a ovoj drugoj skrati kosu i preobuci je.
Rak je to uradio i one su izgledale malo drugacije. Zatim ih je porezao makazama. One su pale.
- Ugh !!!
Rekle su obije u isto vreme.
- Water slicer !
Juvia je izrezala Raka i Angel je zatvorila kapiju.
- Srebrni kljuc, kapija robota, Kaelum !!
Crimson je prizvala robota koji je bio okrugao. Bez ruka i nogu. Samo kao veca lopta. ( Metalna )
Kaelum je ispustio zeleni zrak koji je pogodio Juviu po sred srca.
- Takvi napadi ne rade dobro na Juviu.
Kaelum je pustio rozi zrak i Juvia je otisla 3 koraka nazad. ( U ruku )
- Kako ?!
Upita Juvia.
- Tajna. A, sada, kapija srebrnog kljuca, Gavran ! Kapija zlatnog kljuca, otvaram skorpiju, Skorpija !
Prizvala ih je dvoje i zatvorila kapiju Kaeluma.
- Gavrane, udari ih. ( I on je covek sa gavranovim krilima. Stidljiv je, )
Gavran je poletio do meseca i brzo prosao kroz njih krilima. Juvi-i se nista nije desilo, a Kurumi je to izbegla, ali su mogli videti da je prerezao neko kamenje na pola.
- Shotgun !
Kurumi ispali 5 metkova iz pistolja, Shotguna i to ubi Gavrana.
Angel je prizvala raka. ( On je covek, samo je imao makaze kod sebe i raka na kosi. Izgledao je kao dobro obucen frizer ).
- Gospodjice Angel, kakvu frizuru zelite?
- Ovoj maloj sa crnom kosom pusti kosu i porezi je, a ovoj drugoj skrati kosu i preobuci je.
Rak je to uradio i one su izgledale malo drugacije. Zatim ih je porezao makazama. One su pale.
- Ugh !!!
Rekle su obije u isto vreme.
- Water slicer !
Juvia je izrezala Raka i Angel je zatvorila kapiju.
- Srebrni kljuc, kapija robota, Kaelum !!
Crimson je prizvala robota koji je bio okrugao. Bez ruka i nogu. Samo kao veca lopta. ( Metalna )
Kaelum je ispustio zeleni zrak koji je pogodio Juviu po sred srca.
- Takvi napadi ne rade dobro na Juviu.
Kaelum je pustio rozi zrak i Juvia je otisla 3 koraka nazad. ( U ruku )
- Kako ?!
Upita Juvia.
- Tajna. A, sada, kapija srebrnog kljuca, Gavran ! Kapija zlatnog kljuca, otvaram skorpiju, Skorpija !
Prizvala ih je dvoje i zatvorila kapiju Kaeluma.
- Gavrane, udari ih. ( I on je covek sa gavranovim krilima. Stidljiv je, )
Gavran je poletio do meseca i brzo prosao kroz njih krilima. Juvi-i se nista nije desilo, a Kurumi je to izbegla, ali su mogli videti da je prerezao neko kamenje na pola.
- Shotgun !
Kurumi ispali 5 metkova iz pistolja, Shotguna i to ubi Gavrana.
20. rujan 2016
- Znaci tako?
Rece Angel.
- Ok, kapijo Bika, kapijo Ribe, kapijo Strelca, otvorite se !
Otvorila je jos tri kapije pored Skorpije.
- Kako ?!
Prodra se Juvia.
- Imam neverovatnu energiju cakre.
Rece Angel.
- Skorpija i bik, kombinujte napad.
- Pescani tornado ! ( Skorpija je isto covek sa skorpijskim repom )
Baci Skorpija pescani tornado na bikovu sekiru. ( Bik je kao krava na 2 zadnje noge )
- Tornado sekira !
Rece bik i udari u Juviu.
- AAAAAH !
- NE JUVIA !
Rece Kurumi.
- Oh, sad ste gotovi !
Rece Kurumi.
- Ribe, napadnite ovu malu.
( Ribe su dve velike ribe. )
Ribe su krenule pojesti Kurumi, ali Kurumi odjednom pozuce. Nesto zuto se stvori oko nje.
- Zaphkiel, open 2nd degree. Zaphkiel, Zayin !
Kurumi upuca sve osim Angel na terenu. Niko se nije mogao pomeriti. Zatim ih je upucala sve u glavu i svi su pali mrtvi.
- Oooo. Ok. Kapijo device, kapijo Vage, kapijo lava, kapijo Vodolije, kapijo Jarca, kapijo blizanaca otvorite se !!!
Angel je otvorila sve kapije.
- Napadni, device.
Devica udari Kurumi sakom i nogom.
- Ugh !
- Libra, gravitacija.
- Ravnoteza postoji svugde.
Rece Vaga i podize gravitaciju. Svi su bili na zemlji bez Angel i njeni kljucevi.
- Lave, dokrajci ih.
-Reguluse, daj mi svoju moc...REGULUS IMPACT !
Lav udari Juviu zutom svetloscu i ona se raspade.
- ZAPHKIEL ZAB!
Kurumi je vratila vreme i naterala Angel da ugasi sve kapije.
-Omg ! Kako ?!
Rekla je Angel.
- WATER NEBULA !
Dize se Juvia i udari vodenim vrtlogom nju. Ona se zabi u zid.
- Izgleda da je kraj za mene...
Rekla je Angel i pala na podu.
- Da, jeste.
Kurumi je upuca pistoljem u glavu.
Rece Angel.
- Ok, kapijo Bika, kapijo Ribe, kapijo Strelca, otvorite se !
Otvorila je jos tri kapije pored Skorpije.
- Kako ?!
Prodra se Juvia.
- Imam neverovatnu energiju cakre.
Rece Angel.
- Skorpija i bik, kombinujte napad.
- Pescani tornado ! ( Skorpija je isto covek sa skorpijskim repom )
Baci Skorpija pescani tornado na bikovu sekiru. ( Bik je kao krava na 2 zadnje noge )
- Tornado sekira !
Rece bik i udari u Juviu.
- AAAAAH !
- NE JUVIA !
Rece Kurumi.
- Oh, sad ste gotovi !
Rece Kurumi.
- Ribe, napadnite ovu malu.
( Ribe su dve velike ribe. )
Ribe su krenule pojesti Kurumi, ali Kurumi odjednom pozuce. Nesto zuto se stvori oko nje.
- Zaphkiel, open 2nd degree. Zaphkiel, Zayin !
Kurumi upuca sve osim Angel na terenu. Niko se nije mogao pomeriti. Zatim ih je upucala sve u glavu i svi su pali mrtvi.
- Oooo. Ok. Kapijo device, kapijo Vage, kapijo lava, kapijo Vodolije, kapijo Jarca, kapijo blizanaca otvorite se !!!
Angel je otvorila sve kapije.
- Napadni, device.
Devica udari Kurumi sakom i nogom.
- Ugh !
- Libra, gravitacija.
- Ravnoteza postoji svugde.
Rece Vaga i podize gravitaciju. Svi su bili na zemlji bez Angel i njeni kljucevi.
- Lave, dokrajci ih.
-Reguluse, daj mi svoju moc...REGULUS IMPACT !
Lav udari Juviu zutom svetloscu i ona se raspade.
- ZAPHKIEL ZAB!
Kurumi je vratila vreme i naterala Angel da ugasi sve kapije.
-Omg ! Kako ?!
Rekla je Angel.
- WATER NEBULA !
Dize se Juvia i udari vodenim vrtlogom nju. Ona se zabi u zid.
- Izgleda da je kraj za mene...
Rekla je Angel i pala na podu.
- Da, jeste.
Kurumi je upuca pistoljem u glavu.
20. rujan 2016
Crimson je otisla kod Midnighta, Matt sa svojom grupom kod Cobre, Ultear kod Racera, jos samo hvali da stignu Xander i Renee kod Hot Eyea.
20. rujan 2016
Renee i Xander su stali ispred HotEye-a i stali su u borbeni položaj, leđa na leđa.
20. rujan 2016
- Zdravo deco. Luqiud earth.
Rekao je Hot Eye kao da je dovrsavao recenicu, ali je napao njih dvoje i udario ih tecnom zemljom. ( Preklopio ih. Btw, kada se ova borba zavrsi, prelazimo na borbu Matt, Daniel, Aaron, Jasper protiv Cobre.)
Rekao je Hot Eye kao da je dovrsavao recenicu, ali je napao njih dvoje i udario ih tecnom zemljom. ( Preklopio ih. Btw, kada se ova borba zavrsi, prelazimo na borbu Matt, Daniel, Aaron, Jasper protiv Cobre.)
20. rujan 2016
Zemlja je počela pucati i odjednom se cijela raspala zbog Xandera, a odmah nakon je Renee napravila 20 klonova koji su svi počeli bacati metalne noževe oko Hot eye-a
20. rujan 2016
- Luqiud earth.
Hot Eye je te nozeve samo zakopao u zemlji. ( On je bas jak, tako da se borba nece bas brzo zavrsiti, ali je ipak najslabiji od Orasion Seis clanova, posle Racera ).
Hot Eye je te nozeve samo zakopao u zemlji. ( On je bas jak, tako da se borba nece bas brzo zavrsiti, ali je ipak najslabiji od Orasion Seis clanova, posle Racera ).
20. rujan 2016
- Xander je primio Renee i bacio ju u zrak, jednu poslije druge i sve su letile prema Hot Eyeu
20. rujan 2016
- Hot earth.
Hot Eye je izgorio zemlju i bila je vrela. Bacio ju je na Xandera, pa ga je zatim bacio levo od njega. Hot Eye nije puno gledao u njih nego je citao knjigu.
Hot Eye je izgorio zemlju i bila je vrela. Bacio ju je na Xandera, pa ga je zatim bacio levo od njega. Hot Eye nije puno gledao u njih nego je citao knjigu.
20. rujan 2016
Xander se nije niti trznio na to nego je taj kamen šakom probio na djelove i sve ih zabio u Hot Eye-a tako da je imao tisuće rupica u koži koje su krvarile i nije mogao ništa vidjeti kroz oći jer mu ih je Renee iskopala žlicom.
20. rujan 2016
- Koje budale. Naterao sam vas da pomislite da sam to ja.
Hot Eye se istopio.
- Ja ne mogu krvariti...
Rekao je Hot Eye.
- Tehnika deset velicanstvenih carobnjaka, Jura !!! ( Ta moc se ne moze probiti i jedna je od najjacih na svetu )
Hot Eye je izbacio puno kamenih figura koje su izudarale Renee. Zatim se stvorio ispred Xandera i smanjio se u mali kamencic.
Hot Eye se istopio.
- Ja ne mogu krvariti...
Rekao je Hot Eye.
- Tehnika deset velicanstvenih carobnjaka, Jura !!! ( Ta moc se ne moze probiti i jedna je od najjacih na svetu )
Hot Eye je izbacio puno kamenih figura koje su izudarale Renee. Zatim se stvorio ispred Xandera i smanjio se u mali kamencic.
20. rujan 2016
- Lol!
Rekao je Xander i on i Renee su nestali.
Stvorili su se iza Hot Eyea i Xander ga je spustio na pod i nabio šaku u trbuh i izbacio mu sav zrak iz pluća.
- Ovako... Sada ćeš nam platiti..
Rekao je Xander i on i Renee su nestali.
Stvorili su se iza Hot Eyea i Xander ga je spustio na pod i nabio šaku u trbuh i izbacio mu sav zrak iz pluća.
- Ovako... Sada ćeš nam platiti..
20. rujan 2016
- Hhh...
Hot Eye je jedva disao.
- Molim vas, postedite me...
Rekao je Hot Eye jedva.
Hot Eye je jedva disao.
- Molim vas, postedite me...
Rekao je Hot Eye jedva.
20. rujan 2016
Hot Eye je bio na pod ali jos nije bio mrtav samo se pravio dok oni nisu otisli.
- Hvala bogu... Sto me je... Postedio...
Hot Eye se onesvestio.
- Hvala bogu... Sto me je... Postedio...
Hot Eye se onesvestio.
20. rujan 2016
- Mislim da treba da idemo ovuda. Vidim tragove otrova.
Matt je zatim ugledao Cobru.
- OTROVNI OCNJAK !
Cobra je ugrizao Jaspera i ubrizgao mu otrov koji ga je slabio.
- Otrovni zrak !
Pogodi Matta i Matt pade i zatim ga zamota oko vrata njegova zmija, Cubellios.
Matt je zatim ugledao Cobru.
- OTROVNI OCNJAK !
Cobra je ugrizao Jaspera i ubrizgao mu otrov koji ga je slabio.
- Otrovni zrak !
Pogodi Matta i Matt pade i zatim ga zamota oko vrata njegova zmija, Cubellios.
20. rujan 2016
Matt se sav zacrvenio jer ga je davila zmija.
- Ugriz vetrovitog zmaja...
Rekao je jedva Matt i ugrizao zmiju. Ona je pala na pod.
Cobra je cuo njihov plan. Matt se htio zaletjeti i udariti ga, Daniel je mislio zeznuti nesto sa vremenom, Aaron da mu muti mozak, a Jasper da baci energetsko polje. Cobra je sve to predvidio i rekao :
- Cujem vas svaki pokret... Nemoguce me je pobediti.
- LJUDI UDARAJTE GA I NEMOJTE DA RAZMISLJATE !
Rekao je Matt i bez razmisljanja udario Cobru sakom.
- Ugriz vetrovitog zmaja...
Rekao je jedva Matt i ugrizao zmiju. Ona je pala na pod.
Cobra je cuo njihov plan. Matt se htio zaletjeti i udariti ga, Daniel je mislio zeznuti nesto sa vremenom, Aaron da mu muti mozak, a Jasper da baci energetsko polje. Cobra je sve to predvidio i rekao :
- Cujem vas svaki pokret... Nemoguce me je pobediti.
- LJUDI UDARAJTE GA I NEMOJTE DA RAZMISLJATE !
Rekao je Matt i bez razmisljanja udario Cobru sakom.
21. rujan 2016