Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
(mislim da sam vec napravio ovo jednom al ajd)

Godina je 1940, vremena bez pametne tehnologije. Adolf Hitler je imao top-tajni dokumenat o virusu koji pretvori čovjeka u zombija, u vrijeme holokausta, virus je slučajno oslobođen, hara po Njemačkoj, a uskoro ce se proširiti po cijeloj Europi. Grupa ljudi ce morati pokušati naci nacin da zaustavi virus, i da otkrije odkud dolazi i koga je napravio. Kada napravite prijavu, vaš karakter je u Njemačkoj i svako započinje sa gas maskom, svaka nova stranica znači da se virus proširio osim ak je jedna stranica spamovana.

Prijava:
Ime i Prezime:
God:
Oprema:
Izgled:

Pravila:
1. Nemate pravo da ubijete nekoga u igri osim ako ste dobili dozvolu.
2. Vaš karakter ne smije biti ni pre jak ni pre slab. Opremu držite na minimum, znači nema "magic automatic sniper minigun".
3. Za sada počinjete u Njemačkoj, ako se u igri virus proširio, možete biti u drugim lokacijama kao Francuska, Italija, itd.
4. Ako je vaš karakter ubijen, ne mozete raditi novoga neko ponovo započeti kao zombi. Vaš karakter se može vratiti ako u igri se stvori lijek za virus.
5. Zapamtite da je godina 1940, nema mobitela, interneta ili išta drugo.
13. rujan 2019
Ime i Prezime: Derek Rosenfeld
God: 28
Oprema: Gas maska, Pištolj sa municijom od 4 metaka
Izgled: Crna kosa, "!prebijeni" nos, crna odjeća
13. rujan 2019
u447759
u447759
Ime i Prezime: Ulf Ustenberg
God: 45
Oprema: gas maska, puska Karabiner 98b sa 5 metaka, prva pomoc, crna Njemacka lijekarska uniforma
Izgled: Crna kosa, kratki brkovi, ozljeda na lijevoj nozi.
14. rujan 2019
Derek se probudio iz svoje tajne špilje koje je napravio da se zaštiti. Pronalazio je odsječeno drvo, skupljao kamenje i uzeo bočicu koja ima 5% domaćeg lijepila. Napravio je vrlo lošu sjekiru i uspio je odsječi samo 3 mala drveta dok nije pukla.
14. rujan 2019
u447759
u447759
Ulf je tumarao sumom. Ubrzo je naisao na malo selo. Pretraziovao je kuce, te nasao malo hrane, malo lijepila, 3 duga uzeta, 3 flase ciste vode, 2 tegle kiselih paprika i ostru sjekiru. Kada je izasao napolje, Ulf je ugledao zombija u Njemackoj vojnoj uniformi kako tumara ulicama.
14. rujan 2019
Ime i Prezime: Sparrow Bloodstone
God: 21
Oprema: sniper ,gas maska
Izgled: crna kosa,sive oci,povez preko jednog oka,šake umotane u zavoje
14. rujan 2019
Derek dok je skupljao drva, uvidio je njemački vojni tenk. Pratio ga je starom biciklom kojoj je našao. Tenk je prošao kroz selo na kojem znaku piše "Vojna zona, ne prelazite." na Njemačkom.
15. rujan 2019
tema je zaključana