Deckard Cain
Deckard Cain
U ovoj igri uloga vi glumite Witchera (lovca na natprirodno) i radite questove koje vam daju seljaci ili stariji witcheri.
Prijava:
Ime-
Godine (max 40)-
Boja Kose-
Oprema-
PRAVILA
Nema godmoda
Nema svadje
Nema psovanja
12. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Napokon pametna tema.

Ime: Garold
Godine: 32
Boja kose: smeđa
Oprema: žičani oklop, kožne čizme i rukavice, nož, buzdovan s glavom na lancu, zatvorena kaciga i jednostavan pribor za alkemiju.
12. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Garold je putovao kao pratnja jednoj plemkinji prema gradu Kalerionu. Njegov zadatak je bio da čuva mladu plemkinju od moguće zasjede, jer ju je prije nekoliko dana proklela zla vještica. Uz Garolda je bilo još dva stražara.
12. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Garold je bio bivši vitez hospitalac, te je preko oklopa imao crnu halju s bijelim križem. U jednom trenutku je družinu napala skupina goblina. Bili su upola manji od čovjeka, no bilo ih je mnogo više. Garold ih je s konja ubio 5, no jedan goblin se zaletio i s mačem probo konju trbuh.
12. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Garold je pao na pod te s nožem branio od goblina koji je skožio na njega. No odjednom se čuo poklić, te su se svi goblini povukli. Dva stražara su bila teško ranjena, a plemkinja je nestala. Garold je zbrinuo svoje rane i rane stražara, te krenuo slijediti tragove goblina nebi li pronašao plemkinju. Stražari su bili previše iscrpljeni da nastave potragu.
12. siječanj 2019
u446891
u446891
Ime- Furt Ferdlord
Godine (max 40)- 30
Boja Kose- Plava
Oprema- Čarobnjačka kapica, čarobnjačko odjelo
12. siječanj 2019
u446891
u446891
Furt je bio običan čarobnjak. Živio je u selu zvanom Urlin. Umorio se i trebao je da nešta popije, jedan seljak mu je nudio piće za full energiju. Morao je zaustaviti 3 bandita koji svaki dan kradu jabuke od seljaka. Kada ih je našao, ubio ih je malim dohvatom "Avada Kedavra!". Kada je riješio quest dobio je piće, bio je odmoran.
12. siječanj 2019
u446891
u446891
ček krivo ignorirajte ova 2 komentara
Ime- Furt Ferdlord
Godine - 30
Boja kose - PLava
Oprema- Oklop, Mač, Piče koje nadopunjuje energiju
12. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Garoldu nije bilo teško slijediti tragove goblina. Zašao je duboko u šumu koja je postajala sve gušća. Došao je do otvora špilje. Bilo je mračno, pa nije mogao nastaviti dalje. Zapamtio je mjesto udaljio se da prespava.
12. siječanj 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Ime-Geralt
Godine (max 40)-35
Boja Kose-Bijela kosa i brada
Oprema-Teski kozni oklop sa metalnim stitnicima za ramena, dugi mac,samostrijel,kozne cizme i rukavice
12. siječanj 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Geralt je dosao u malo selo. Usao je u tavernu. posluzitelja je pitao da li neko iz sela trazi posao.
Posluzitelj: Kovac Haral ima veliko stado ovaca. Svake noci nestane nekolicina ovaca i to Harola zabrinjava. Straza sela je utvrdila de se radi o krvozednim harpijama. Preko tog posla bi mogao da zgrnes lijepu sumu novca...
Geralt: Dobro. Reci mi gdje se nalazi Haral.
Posluzitelj: Odmah pored taverne.
Geralt je izasao napolje i vidjeo Harala kako kuje potkovicu
12. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Garold je napravio mali kamp pored šume, s logorskom vatrom i šatorom u kojeg je mjestio ostale vojnike. Velerali su pečenog konja ( onog koji je ubijen). Ujutro se Garold uputio nazad do špilje. Sada je bilo više svijetla te je ušao unutra. Ubio je sve gobline koje je naišao. Pretražio je špilju, no umjesto plemkinje je naišao na zarobljene seljake. Oslobodio ih je, a oni su mu rekli: "Ovu noć je došla ružna stara žena, vjerojatno vještica. Odvela je plemkinju, te je pritom izgovorila ime Hlormarian. Ne znamo što to znači, no navodno je bio neki dvorac s tim imenom."
12. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Vratio se nazad do kampa, a vojnici su mu potvrdili da je to dvorac. Dalibsu mu upute da doše do njega. Garold je smjesta osedlao konja i krenuo. Trebalo mu je 4 sata da dođe do dvorca.
12. siječanj 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Upitao je Harala o harpijama. Haral mu je rekao da ce ga nagraditi sa 50 zlatnika ako ubije harpije. Geralt je pristao i Haral mu je rekao da se gnijezdo harpija nalazi na sijeveru sume. Geralt se uputio u sumu koja je bila puna zivotinjskog svjeta
13. siječanj 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Ubrzo je na jednom drvetu vidjeo ogromno gnijezno. Zatim ga je napala velika harpija. Samostrjelom je ubio oko 10 harpija. To su bile sve. Osjekao im je glave kako bi imao dokaz Haralu. Na putu je vidjeo grupu lopova kako pretrazuju kostursko tijelo. Nisu obracali paznju na njega pa je Gearlt nastavio svoj put
13. siječanj 2019
ime : Ivan
Godine(max 40) : 14
Boja kose : Ista kao Zinedinu Zidanu
Oprema : magični pupak, knjiga crne magije
13. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Dvorac je bio siv, na brežuljku okružen šumom, a okolo je bio dubok jarak. Garold je jahao oko dvorca dok nije naišao na izvidničkog vojnika iz dvorca. Sukobili su se i Garold ga je ubio. Prerušio se u njega, te ušao u dvorac bez da itko posumnja.
13. siječanj 2019
Ivan se probudio zarobljen u tamnici koju su postavili vukodlaci.
Znao je da, ako pobegne neko od njih ce ga ugristi i postace vukodlak. Ivan je zato svojim magicnim pupkom unistio resetke od tamnice, i uspeo da pobegne iz zamka jer je bio dan pa vukodlaka nije bilo.
13. siječanj 2019
u446891
u446891
Furt je putavo svojim konjem do grada Karleon. Na putu su ga našli nova otkrivena vrsta natprirodnih bića Karleoni. Jako su mali, ali jaki ko k*rac. Karleoni su bili konja, a Furta ostavili da krvavi i umre.
13. siječanj 2019
Ivana je zasvrbeo pupak. Znao je da to nije dobro. Odjednom se iz pupka.izbacilo 50l ligme i ta ligma uzela je oblik Denisa Alomerovića.
Iavan i Denis su nastavili da idu.
13. siječanj 2019
Došli su pored fudbalskog terena gde su se nalazili 3 zelena čudovišta.
Ivan i Denis hteli su prijateljska čudovišta, pa su rekli da će igrati sa njima.
Nažalost, nije bilo dovoljno igrača.
Tu se Ivan genijalno dosetio nečega, pa je uzeo žvaku, stavio je u pupak, i ne lažem, krenuo da je ŽVAĆE.
Ivana je opet zasvrbio pupak ali ovaj svrab je bio 5x veći od onog prethodnog.
Od jednom su iz tog pupka ispali Stefan,Danijel,Martin, Don KZ i Adam.
Sad ih je bilo 10 pa su igrali fudbal 5v5.
13. siječanj 2019
Kako limfa iz pupka nije mogla da nagradi oblik cipela, čarapa i majica, Denis i drugi pupkovi ljudi bili su samo u gaćama.
Odjednom je Don KZ ugazio u g0vno. Tu nije bilo vode da bi isprao noge, pa je onda došao Denis i držao Donu nogu.
Don je odlučio da poliže g0vno sa svojih nogu.
Rekao je "ima isti ukus kao g0vno."
Posle toga nastavili su da igraju. Bilo je 2-2, u tom trenutku golman Denis je odbranio jedan šut a Adam, koji je bio na suprotnoj strani tog šuta, uradio je škarice...
13. siječanj 2019
Posle trećeg gola koji je zabio Adam, ekipa je odlućila da je vreme za pauzu. Tokom pauze Ivan je sa čudovištima izvodio trikove sa svojim pupkom.
Čudovište je reklo "Imamo i mi magičnu povraćku".
Potom se ispovraćalo po Danijelu. Danijelu su odjednom porasli nokti i postao je zelen. Takođe je porastao za 30cm.
Ivan je bio impresioniran i rekao je čudovištima da mu povraćaju u pupak. To se nije dobro završilo...
13. siječanj 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Sjebade temu
13. siječanj 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Geralt je uzeo novac od Harala i zaputio se ka gardu Harigotu. Da bi dosao do Harigota morao je da prodje gustu sumu.
13. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Garold je u dvorcu naišao na tamnice u kojima su bili zatvoreni pustolovi i seljaci. Svi su bili unutra zbog beskrupulozne vještice, a tamo je bila i mlada plemkinja. Garold je na iznenađenje ubio dva stražara i oslobodio zatvorenike.
13. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
Svi su uzeli oružje stražara i u dvorcu je izbio žestoki sukob. Bijesna rulja je porazbijala sav namještaj, no vještica koja je bila u svojoj sobi je sumonala čudovišta i teleportirala se. Garold je ubio nekoliko čudovišta dok su ostali pobjegli, a potom je skočio kroz prozor u jarak ispunjen vodom. Kasnije toga dana su se Garold i plemkinja sastali s ostatkom pratnje te nastavili put.
14. siječanj 2019
u446891
u446891
Furt je bio onesviješten, onda je odjednom dobio viziju. Vidio je demona Karluna, demon koji je sagradio grad Karleon.
14. siječanj 2019
Zeratul
Zeratul
U kasnim večernjim satima su stigli i grad Kalerion. Tu je Garold dobio 50 zlatnika za svoj pothvat. Popravio je oklop i oružje kod kovača i prespavao u taverni. To ga je koštalo 15 zlatnika.
14. siječanj 2019
u446891
u446891
Furt je bio zatočen u tamnici a Karlun je rekao: "Ima bivši vitez hospitalac, i ima najbitniji detalj, natprirodnu moć! Uhvati ga i uhvatičeš mene." Karleon je nestao i Furt se probudio, ali je bio krvav.
14. siječanj 2019
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi