Probudili ste se.
Vidite sivo nebo, grmljavinu i kišu.
U daljini je zgrada u padu, a biljke su uvenule.
Čuju se krici, a vi se pitate:
"Šta je ovo?!"
Čuje se glas: "UOOOOO!", u daljini.
Ne vidi se Sunce, jedino što imate je ruksak u kojem je par tabla čokoladice, 3 tetrapaka soka i mlijeko.
Nađete u vašem džepu pištolj.
Čim ga dodirnete memorija vam se vraća.
Sjećate se pada kugle s neba, velike panike, bježanja iz kuće u vaše skrovište, i odjednom mrak.
Imali ste 15 godina.
Prošlo je 10 godina, imate 25 godina.
Ne znate di se nalazite, znate jedino da ste na Zemlji.
Sve je PARANORMALNO.
Za prijavu:
Ime:
Prezime:
Specijalna sposobnost: Istražitelj, pucač, fitness, znanje
04. ožujak 2018
Ime: Elliott
Prezime: Dearington
Specijalna sposobnost: znanje
04. ožujak 2018
Ime : Siniša
Prezime : Kolundžija
Specijalna sposobnost : pucač
04. ožujak 2018
Siniša čuje glas "UOOOOOOOO!" misli da neko želi komunicirat s njim, te se on isto prodere "UOOOOOOO I TEBI". Siniša nije čuo odgovor.
04. ožujak 2018
"Jao, pa ne samo što je sve propalo, nego i ono što je ostalo mene zajebava!" kaže Siniša. Posle ode Siniša da prikupi malo hrane i pića, čisto da preživi.
04. ožujak 2018
Elliott je malo šetao i naišao na svoju kuću, u kojoj je sve razoreno, a podzemno skrovište je puno zelenožute tekućine.
Također je našao neki prst sa ogromnim noktom.
Uslikao ga je sa fotoaparatom i spremio.
04. ožujak 2018
meni ovo zvuči ko kad pada supply drop u fortniteu
04. ožujak 2018
Ime: Ivan
Prezime: Uličić
Specijalna sposobnost: istražitelj
05. ožujak 2018
Probudio sam se na nekom betonu. To je valjda bila neka cesta.Vidio sam na sebi krvavu majicu i zaderao se.Nakon par minuta hodanja shvatio sam da nema nikoga u blizini.Krenuo sam do jedne zgrade koja je bila napola srušena,a kraj nje su gorila 3-4 auta.
Kad sam ušao u zgradu(vrata nije bilo)otišao sam na treći ili četvrti kat.Po stepenicama je tekla neka zelena sluz,ali sam mislio da je to neka voda.Kad sam stigao na kat pogledao sam na prozor.
"Bože,šta se ovo desilo?!"
Skoro cijeli grad bio je pun razorenih kuća i zgrada,a onda je sam čuo "UOOOOOOO" iz daljine.
Kad sam izašao iz zgrade tu je bio mrtav čovjek,ali nije imao nogu i pola glave.Otrčao sam jedno 500 metara od te jezive zgrade.
05. ožujak 2018
Siniša ode istraživati napuštenu zgradu a seti se da je to škola u kojoj je na sav glas puštao muziku. U toj školi je upotnso mnogo dobrih drugova i sjetio se "pa hej ja mogu otić do njih da vidim šta rade". Ode Šanisi tražit njih, ali sve je tako dezorijentisano i ne zna gde je. U daljini je video lika koji slika prst.
05. ožujak 2018
Penje se naš junak uz neku napuštenu zgradu, u kojoj je sve puno crvenog fluida. Mislio on da je to neko prosuo HELL Apple, ali nije bio siguran pa je uzeo uzorak toga. Taj uzorak je toliko smrdeo i on ga je odmah bacio. Siniša tad nije znao koliku je grešku napravio. Penjao se na 2. kat i već se umorio, a video je dizalo. Uđe on u dizalo, koje je na divno čudo još uvijek radilo, a u njemu se nalazila naljepljena reklama "D.V. ŽUPANIJSKI PRVAK IZ POVIJESTI!"
Kao što smo i mogli očekivati, dizalo se zaglavilo između 8. i 9. kata. Siniša,već ljut, počne lupati po dizalu, ali oslabljeno dizalo to nije izdržalo te je propalo.
05. ožujak 2018
Što je više istraživso zgradu sve je gore bilo.
Na drugom katu je našao desetine ispisanih papira koji su bili razbacani, a na njima je pisalo da je Pernar govno. Siniša se jako naljutio i hteo je pocepat ove papire.
Na trećem katu je video iscrtane satanističke simbole, kao i bačene pentagrame. Na zidovima su bili ispisani grafiti koji su govorili "Smrt ovome" i "Smrt onome" ali Siniši je pažnju privukao grafit koji je govorio "BULO NAJEBAT ĆEŠ JEBAO TE TVOJ PONOS JEBAĆE TE D. I N."
Na četvrtom katu osećao se smrad marihuane, i bile su razbacane limenke energetskih pića a na jednoj polici bili su sortirani špricevi po tome koliko duboko ubadaju.
Na petom katu Siniša se usrao.
Osećala se miris leša, koja je dolazila iz male sobice. Siniša je video beživotno golo žensko telo, i mislio je imat malo zabranjene zabave , ali kad je na njenom trupu video poruku ispisanu krvlju : TI SI SLEDEĆI pobegao je iz sobe. On je zalutao, i na istom katu je uleteo u sobu u kojoj je izgledalo kao da se čovek razneo. Video je oči, ruke, jeteu, bubrege, i raznih stvari, i uplašio se. U hodniku je video kutiju na kojoj je pisalo "LJUDSKI ORGANI". On nije išao dalje od 5. kata i monentalno je pobegao iz zgrade. Ispred zgrade bila je bačena sluz.
Siniša je pobegao bar 2km od te zgrade, i video je još nekog čoveka koji beži.
05. ožujak 2018
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi