Zeratul
Zeratul
mapa:

Plot: Radnja se zbiva u dalekoj budućnosti. Ljudska rasa je otkrila nove sustave i vanzemaljce, s kojima su stupili u kontakt. Mnoga stoljeća su prošla, nekoliko intergalaktičkih ratova se zbilo, međuplanetarni i međuzvijezdani savezi su se stvarali i raspadali. S vremenom je ljudsko stanovništvo( kasnije u tekstu: Zemljani) postalo previše brojno, te su Zemljani krenuli kolonizirati nastanjive planete kako bi rasteretili Zemlju, ali i domogli se novih resursa. Čak su mnogi zemljani nastanili planete vanzemaljskih rasa s kojim su biliu savezu. Neki kolonizirani planeti su se odlučili osamostaliti od Zemaljske vlade, jer nisu htjeli trpiti posljedice često loših i nepromišljenih odluka Zemaljske vlade. Jedan od takvih planeta je Novi planet. Odluku za osamostaljenjem su platili ratom sa Zemaljskom vladom, koji je brzo završio zahvaljujući planetarnoj državi Artemise koja je pomogla Novom planetu. Novi planet i planet Artemisa odlučili su sklopiti međuplanetarni trgovački sporazum, međutim tada su nastupili novi problemi. Jednoga jutra je u orbiti Novoga planeta eksplodirao svemirski brod na kojem se nalazio Artemisin diplomat, te kći predsjednika Artemisine vlade. Kako nitko ne vjeruje da se radi o nesretnom slučaju, odmah je pokrenuta istraga. Da stvari budu gore, pojavili su se huškači koji su huškali narod protiv osamostaljenja Novoga planeta. Paralelno s tim pojavile su se brojne bande koje su harale između gradova unoseći nemir u lokalno stanovništvo, pojačavajući njihovo nepovjerenje prema vladi Novoga planeta.
Cilj i pravila: Mi smo agenti Novoga planeta i moramo pronaći odgovorne za huškanje protiv samostalnosti, kao i one koji stoje iza eksplozije svemirskoga broda. To je bitno kako bi se izbjegao novi rat. Morate raditi inkognito, dakle malo tko smije znati da ste agenti. Vaš lik se ne smije zvati Zeratul.
Ime-
Rasa- ako ste vanzemaljac opisati ga
Izgled-
Posebne vještine-
Oprema i oružije-
Vrline-
Mane-
14. srpanj 2018
Ime- Robert Steriz
Rasa- čovjek
Izgled- crna kosa,zelene oči,bijelac,visok 190 cm
Posebne vještine- zna preživljavati u divljini
Oprema i oružje- pištolj,nož,obična odjeća
Vrline- jak,pametan,brz
Mane- lijen,sebičan
14. srpanj 2018
Zeratul
Zeratul
Ime- Rawira
Spol- žensko
Rasa- Kerijanci( humanoidni vanzemaljci prekriveni kratkim krznom, te pomalo vučjom glavom, koja zna biti pognuta)
Izgled- visoka 185 cm, ima kratku svjetlosmeđu dlaku po tijelu osim po trbuhu i cicama koji su bezdlaki. Ima malo dulje noge i velika stopala, mršavije građe, duga svjetla kosa
Posebne vještine: dobra je u skakanju, ima izraženi njuh, borilačke vještine
Oprema i oružje- uske tajice na nogama, kratka majica i kompas
Vrline- dobra kondicija, spremna pomoći, strpljiva
Mane- šutljiva, slaba na alkohol, linja se konstantno
14. srpanj 2018
Zeratul
Zeratul
Rawira je putovala autocestom od Asterapolisa do Middletowna. Kako nije dobila službeno vozilo, putovala je javnim prijevozom hiperbusom. Taman je zaspala u kupeu na sjedalu kada se začula eksplozija. Hiperbus je naglo sletio s ceste u pustinju. Rawira je srećom bila vezana pa je preživjela, međutim bila je malo ošamućena. Odvezala je pojas, a većina putnika je bilo mrtvo. Kroz prozor je ugledala nekoliko vozila koja su se približavala- to su bili banditi.
14. srpanj 2018
Ime : Marko Perković
Spol: muško
Rasa : Slovena
Izgled - Visok 200cm ima dlake ima dve noge dva oka jedan Marko
Posebne vještine : Veoma jak i izdržajan, može braniti selo od vojske
Oprema i oružje : Vojnička uniforma, kapa, Thompson, kalašnjikov pa i zbrojevkooo
Vrline : Veoma jak, Dobro pjeva
Mane : Nema ih
15. srpanj 2018
ahahhhhahhahahhahahhhahahhahahahahhhhahhaahhahaha
15. srpanj 2018
Zeratul
Zeratul
Isključila je mogućnost da pobjegne jer bi ju vozila bandita vrlo brzo stigla. Ovo joj se učinila kao dobra prilika da sazna ponešto vipe o banditima, stoga se odlučila predati.
16. srpanj 2018
u446891
u446891
*STVORI SE NA NOVOM PLANETU*
*CJEPNE DRVO DA NALOZI VATRU PA DA SE UBIJE*
29. ožujak 2019
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi