Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
U ovoj igri ulozi ste Grčki bogovi.
Niste ovi sto su zapisani u mitologiju (Zeus, Odin, Ragnarok, itd) nego ste izmišljeni. (Nema veze ako postoji bog necega npr. bog brzine je Hermes, ali to mozete promijeniti ako zelite.)

Prijava:
Ime:
Godine:
Bog čega:
Ime: Ifaisteio
Godine: 35
Bog čega: Vulkana

Nije mi se dalo proširivati prijavu, mozete detaljnije ako hocete
13. ožujak 2020
Ifaisteio je bio bog pet vrhunsking vulkana Grčke: Methana Volcano, Kolumba, Gyali i Sousaki Volcano. Skrivao se od svog oca koji ga je htio ubiti, napustio je Olimpiju i skriva se u dubinama Kolumba. Želi riješiti sukob i dići se iz vulkana u kojem se skrivao.. 30 zima. Ifaisteiovo veliko buđenje je započelo velikom erupcijum Kolumba. Astronomi nisu mogli objasniti Kolumbovu erupciju pa su mislili da je to još jedna volja boga.
13. ožujak 2020
u447759
u447759
Ime:Aklanton
Godine:1256
Bog čega: zemljoradnje i stočarstva
14. ožujak 2020
Ifaisteio je zatim poslije svog buđenja pomocu ulja hodao na vodi. Bilo je nepotrebno pa je legao u vodu i brzinom "???" vatre proletio Egejsko more za 4 dana. Obukao se u tipičnog seljaka. Divio se zemljoradni i stočarstvu i kako su se to ljudi sjetili. "Zanima me koje Bog zemlje." ubrzo nakon toga, seljak ga je lupio i rekao "Što ti tu stojiš, radi i kopaj!" svojim demigodskim mocima ga je ubio i ukopau u zemlju da je oplodi.

(Posto Ifaisteio je bog Vulkana, ima i moci vatre i lave
14. ožujak 2020
u447759
u447759
Aklanton je bio sin Zeusa i Here. Zivio je visoko na planinama Parnasa. Odatle je gledao ljude koji su obradjivali zemlju. Ako bi ga ljudi naljutili, dao bi im losu zetvu.
14. ožujak 2020
Ifaisteio se uselio i počeo raditi. Bio je vrijedan radnik i bio je u pažnji svakoga. Koristio je magmu da ugrije svoje biljke tijekom kiše. Tijekom noći, neki seljaci su pokušali ukrasti ali im je zapalio kuću. Nakon što je pokupio svoju domaću hranu i kupio ostale krenuo je dalje na put.
14. ožujak 2020
Ifaisteov otac je bio Thor. Uputio se Parnasu, gdje ce trenirati za veliku bitku.
14. ožujak 2020
u447759
u447759
Aklanton je čuo da se Mikenski kraljevi spremaju za invaziju Troje. Paris je kidnapovao Helenu, ženu Spartanskog kralja Menelaja. Lider ovog saveza je Agamemnon, kralj grada Mikene. Aklanton je podržavao Grke. Dao je Trojancima lošu žetvu, a Grcima veoma plodnu. Takođe je ukrao svu stoku Trojancima i dao je Agamemnonu.
14. ožujak 2020
Ifaisteio je sagradio mali vulkan na planini Parnas. Tamo je spavao i trenirao. Ifaisteio je uvidio neobičnog čovjeka koji je nadgledavao polja. Primijetio je da to nije čovjek, nego bog. Približio mu se da ga upozna.
15. ožujak 2020
u447759
u447759
Aklanton je primjetio da mu se približava neki bog. Aklanton mu se približio.
15. ožujak 2020
"Zdravo, ime mi je Ifaisteio. Bog vulkana. Uhvatio si mi oko."
15. ožujak 2020
u447759
u447759
"Ja sam Aklanton, sin Zeusa i Here, Bog zemljoradnje i stocarstva. Sve ove plodne njive oko Delfa se zlate zbog mene"
15. ožujak 2020
"Došao sam na vrh Parnasa da boravim ali dalje idem na put. Nemoj ovo reci, ali pobunjujem se protiv svog oca. Molim te ako želiš, u selu kojem sam radio da dobijem hranu, ima puno bogati ljudi s plodnim poljima ali su vrlo škrti i nemaju milosti prema siromašnima."
17. ožujak 2020
"Daj im lošu žetvu."
17. ožujak 2020
(sorry ak je usrana rečenica nisam dovršio pa sam moro u sljedecoj poruci)
17. ožujak 2020
u447759
u447759
"Daću im lošu žetvu."
Aklanton je naredio kiši da ne pada sve dok se bogati ljudi opamete.
17. ožujak 2020
došo zeus i reko "grom te jebo" i ubio svih gromom
18. ožujak 2020
u447759
u447759
Čestitamo Zeuse. Dobro odigrano.
18. ožujak 2020
u450258
u450258
Ime: Kelesa
Godine:??
Bog čega: boginja zvijeri
Izgled: osnovno izgleda kao crnokosa žena, na licu oko očiju ima crne obrise kao kod pande, i na obrazima i tijelu crne šare. Nema odjeću, ali joj kosa prelazi u grivu i nastavlja se po leđima, te reptilske ljuske na ostatku tijela. Ima 6 cica koje idu od prsiju pa do pupka, one su gole i otrovne. Dolje dlake. Može se pretvarati u bilo koju zvijer.
18. ožujak 2020
u447759
u447759
Aklanton se odmarao. Dok se odmarao, došao je do njega Trojanski junak Hageramon. Tražio je od Aklantona da mu vrati stada koja je uzeo od Trojanaca
19. ožujak 2020
ime:Riven
godine:18
bog cegaog ljubavi
samo ovo?
19. ožujak 2020
u450258
u450258
Kelesa je patrolirala šumom kada je začula neobično stenjanje u obližnjem grmu. Približila se i iza grma ugledala Rivena, boga ljubavi kako se seksa sa starom ženom. Žena je stenjala- Aah, sine moj..lave. bolji si od svog tateee aaaah
-Hvala mama... - Izustio je sramežljivo Riven.
Kelesa-Prekinite! Uznemirujete šumsku divljač!
Kelesa je potom izvukla pandže na rukama, a iz ustiju su joj krenuli rasti šiljati zubi.
19. ožujak 2020
(SWEET HOME ALABAMA

Ifaisteio se susreo s Thorovim nepoznatim sinom iliti njegovim bratom. "Modi.." Ali nigdje nije uvidio Magnija, drugog brata. "Došao si da umreš sam?" Izustio je Ifaisteio. Modi je imao Thorov Moljnir koji mu je tata dao. Ifaisteio je zatim uzdigao veliku erupciju na planini Parnasu.
21. ožujak 2020
Dok je lava lijevala Parnasom, Ifaisteio je lavom blokirao svaki udarac cekica. Ifaisteio i Modi su se borili sve dok ih jedan bog nije zaustavio.
21. ožujak 2020
u447759
u447759
Aklanton je primjerio da Parnas gori pa je pobjegao u šumu. Dok je putovao šumom, naišao je na grupnjak: Boginja Kelesa se seksala sa babom i bogom Rivenom!
21. ožujak 2020
jesam li primljen?
30. ožujak 2020
igra uloga grIčka mitologija
30. ožujak 2020
@Matija

GRCKA mitologija, ne larpanje kao likusa koja mozda da mozda ne zeli jebat
30. ožujak 2020
mislim izmisljeno jest, ali sam morao
so
30. ožujak 2020
accurate je sa grčkom mitologijom isto koliko je i battlefield V sa world war 2 XAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXA
30. ožujak 2020
tema je zaključana