Deckard Cain
Deckard Cain
Dobar dan
U ovoj igri uloga mi ubijamo demone, radimo questove i borimo se protiv zla. Sav donji dio mape je okupiran od strane neprijatelja, ukljucujuci velike gradove poput Novog Garanda i Lannegard.
Za prijavu:
Ime lika-
Godine-
Oprema-
Religija-
Oruzije-
Osoba visokog statusa- da/ne
Religija-
Specijalnost (magija, trcanje...)-
Kosa- da/ne
Barda-da/ne
Boja kose-
Boja brade-
Rasa-

Ovo su religije
Religija Trojice- odobravanje pravljenja skulptura i zabrana jedenja pticijeg mesa
Zakrum- zabrana prinosenja ljudski zrtvi
Xian- Zabrana jedenja masnog
MAPA
03. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Ime lika- Ragnar Westwind
Godine- 32
Oprema- Kozni oklop
Religija- Zakarum
Oruzije- Luk i strijela, mac
Osoba visokog statusa- ne
Religija- Zakarum
Specijalnost (magija, trcanje...)- Trcanje
Kosa- da
Brada-ne
Boja kose- plava
Boja brade-
Rasa-Covjek
03. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Slucajno sam upiso
03. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Ime lika- Rayla (ženka)
Godine- 18
Oprema- mala torba, tamna pripijena odjeća bez oklopa
Religija- nema
Oruzije- dva kratka mača
Osoba visokog statusa- ne
Specijalnost (magija, trcanje...)- atletika, skakanje, šuljanje
Kosa- da
Brada-ne
Boja kose-bijela( ne sijeda) s dva srneća roga
Rasa- moonshadow elf
03. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Jel ovo nastavak one prve teme?
03. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Da
03. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Samo 200 godina kasnije
03. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Dakle, Ameris na mapi je cijeli okupiran

Rayla je s juga doputovala u Novi Garand. Pošto je vilenjak, ulaz joj je bio dopušten(ljudi su zabranjeni) , iako osobno nije stajala ni na čijoj strani. Novi Garand izgleda puno drugačije nego prije 200 godina, stare zidine su dijelom urušene, a umjesto prijašnje kraljevske palače se sada nalazi velika, crna građevina u kojoj je sjedište goblinskoga kralja. Raylin zadatak jest da nađe starog elfa Mitunibija i ubije ga.
03. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Mitunibi je bio tamni elf koji je ukrao moćan artefakt iz hrama bijelog Mjeseca, a Rayla je uspjela saznati da se skriva u Garandu. U taverni je saznala da se tamni elfovi uglavnom sastaju u klubu Plava ara.
03. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Ragnar je dosao u Oterndorf. To je mali grad sjeverno od Novog Garanda.Glasnik je dosao do Ragnara i rekao mu da ga lord grada trazi. Kada je dosao u palatu sreo je lorda. Lord je trazio od Ragnara da ukrade zlatni prsten smrti iz Palate Novog Garnda. Ragnar je znao da postoji tajni prolaz izvan Novog Garanda koji vodi u palatu. Kada je usao u palatu u sobi nije bilo nikoga. Na stolu je video trazeni prsten. Cim je uzeo prsten nesta tesko ga je udarilo u glavu i onesvestilo.
03. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Rayla je sljedeće jutro otišla u Plavu aru, pokrivena kapuljačom. Tamni elfovi su bili okupljeni oko dvojice kojibszbse tukli i navijali. Onaj kojeg Rayka traži ima dugu sijedu kosu i tetovažu po faci. Znala je da se tamni elfovi drže zajedno i da joj neće ništa otkriti dobrovoljno, stoga je otpratila jednog u wc te s leđa pribila mač uz vrat. Otkrio joj je gdje Mitunibi živi, te ga je potom i nesvijestila.
03. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Brzo je otišla do Mitunibijeve kuće i lockpikala vrata. On je brzo izvukao mač, ali Rayla je bila brža. Nije našla ukradeni artefakt, ali je vidjela pismo na stolu u kojem je pisalo: "Artefakt je stigao sigurno. Dobar posao si obavio, obećana lova je u privitku. Do idućeg posla, Bargalf."
03. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Osim toga, ništa korisno nije našla.
- Super, sad moram saznati tko je Bargalf i gdje se nalazi.
03. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Probudio se u zatvorskoj celiji. Lockpickao je vrata, uzeo svoje stvari i prsten. Ubio je elfa i pobegao kroz prozor. Odneo je prsten lordu i uzeo novac. Kupio je napitak za health, staminu i manu/ To ga je kostalo 20 rudola (valuta u ljudskim kraljevstvima). Otisao je u obliznji grad Wulmir. Otisao je u tavernu i cuo price kako se velika vojska Ramonskog saveza sprema za opsadu Wulmira. Kada je izasao iz Wulmira, zaskocili su ga banditi.
04. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Bandita je bilo 3. Ragnar ih je ubio i dobio manju povredu. Kod sebe banditi su imali 10 rudola. Tada je naisao na uzasan prizor: Seljaci koji su krenuli u Wulmir su poubijani. Svi su imali rane od tupih oruzija. Ragnar je mislio da ih je zaskocila banda sumskih trolova, ali je znao da trolovi zive duboko u sumi, a ne pored puteva i trgovackih ruta. Takva mjesta su bolja za bandite.
04. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Rayla je pokupila Mitunibijev novac te krenula van, no čim je otvorila vrata strijela ju je okrznula i zabila se u zid. Bio je to tamni elf s lukom i strijelom u daljini, a ubrzo su došla još trojica. Rayla je brzo ušla nazad u kuću i izletila kroz stražnji prozor. Trčala je uskim uličicama a darkelfovi su joj bili za petama. Čim je zašla iza ugla neke kuće sakrila se iza magarca. Elfovi su projurili ne vidjevši ju, a kad je zadnji malo kasnije došao Rayla ga je zaskočila i prerezala vrat. Na ubijenom je pronašla neko pismo i uzela ga.
04. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
U pismu je pisalo: "Danas i jučer se jedna elfica Rayla raspitivala o Mitunibiju. Srednje visine, bijela kosa s rogovima, ubijte ju dok ne sazna previše. Rahibi."
04. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Odjednom je ugledao grupu tamnih elfova kako mu se priblizavaju
-" Uhvatite ga !" Rece jedan elf
Ragnar je pobegao i popeo se na jedno ogromno drvo. Mogao je da vidi Oterndorf, Wulmir, a u daljini je bio i Novi Garand. Elfovi ga nisu mogli vidjeti pa su otisli. Pre jedan od nih je rekao
-"Gepodri ce nas zaklati! Nevracam se u Novi Garand!"
Kada je Ragnar sisao sa drveta vidjeo je veliko stvorenje sa ogromnim kangama kako prozdire mrtvu srnu. Stvorenje je potrcalo prema Ragnaru.
05. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Ragnar je brzo izvadio luk i pogodio stvorenje u oko. Stvorenje je ispustilo glasan krik i nastavilo jurisati prema Ragnaru. Ragnar je brzo izvadio mac i posekao stvorenje po stomaku i glavi. Stvorenje je palo na zemlju nepomicno. Osekao je glavu zveri i krenuo prljavim putem koji je vodi do obliznjeg sela.
05. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Rayla je ušla u prvu prodavaonicu odjeće na koju je naišla te tamo kupila dugački plašt s kapuljačom. Na taj način ju neće tako lako prepoznati. Pitala je goblinskoga prodavača tko je Rahibi, a on je rekao: "Netko s kim ne želiš imati posla, a sad crta!" Rayla je otišla do gradskih vrata kada je ugledala četu od 40ak vojnika orkova kako izlazi iz grada. Od prolaznika je saznala da se okuplja vojska u blizini, te da svaki grad Ramonskoga saveza šalje određeni broj vojnika. Najvjerojatnije će napasti grad Wulmir.
05. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Kada je dosao u selo nije nasao nikoga. Sve je bilo napusteno. Saznao je da je mnogo stvari ostavljeno sto znaci da su seljaci otisli u zurbi. Krenuo je prema gradu Riverside. Znao je da moze da napravi mnogo novca ubijajuci monstrume koji su zivjeli oko grada. Znao je da je u gradu sjediste Ratnika Sunca, reda ratnika koji sluzi Suncu. Ragnarov otac je bio spijun Reda Sunca, pa je znao da ce mu red pomoci.
06. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Rayla je potom zašla u neku uličicu i zatekla nekoliko goblina koji su silovali mladu orkinju. Rayla ih je sve sasjekla, a orkinju zaogrnula svojim novim plaštom pošto joj je odjeća bila poderana. Otišla je u tavernu gdje je kasnije tokom dana dobila pismo od glasnika. Bio je to poziv orka Pobula u njegov dom. Rayla je odmah krenula.
06. ožujak 2019
razvali ih serbo uraaa jedemo torte pijemo skookove i baš nas briga nama je vbažmna samo m,ajnkraft igraaa airauaaaruaaaa
07. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
U pismu je bila i uputa kako doći do Pobula, to je bilo veliko drveno zdanje uz ostatak nekadašnjih zidina. U kući je Rayla zatekla orka Pobula, njegovu ženu i mladu orkinju koju je Rayla ranije spasila.
-Hvala ti Rayla. Kći mi je ispričaa što se dogodilo, reci što želiš i to ćemo ti dati.
Rayla je to iskoristila pa pitala za Rahibija i Bargalfa. Pobul nije znao tko je Bargalf, ali je znao za Rahibija- to je bio predsjednik sindikata tamnih elfova u Novom Garandu. Taj sindikat je kriminalna organizacija, koja službeno brani prava tamnih elfova ali se zapravo bavi švercanjem ljudskih robova. Potom je Pubul pojasnio Rayli di se nalazi njihovo sjedište. Rayla nije gubila vrijeme i krenula.
07. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Sjedište Sindikata je bila nekadašnja gradska banka. Rayla je pričekala noć, a potom se popela na niski dio krova i kroz prozor ušla. Vješto se odšuljala do donjih prostorija, te ubila stražare koje je zatekla. Sišla niz stepenice u podrum, a tamo su se u kavezima nalazili ljudi- robovi. Rekli su joj da su ključevi od kaveza kod Rahibija. Rayla je pronašla Rahibijevu sobu, sasjekla tjelohranitelja, a Rahibija premlatila. Rekao joj je mjesečev artefakt kojeg je Mitunibi ukrao poslan u grad Alisar. Odsjekla je Rahibiju glavu, uzela ključeve i oslobodila robove. Sada ih je samo trebala izveti van Novog Garanda na sigurno.
07. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Kada je usao u grad zatekao je stanovnike koji se spremaju za bijeg, jer je vulkan eruptirao i razna stvorenja napadaju grad. Red Sunca se bori do smrti izvan grada sa demonima. Izasao je na Sjevernoj kapiji, gdje se bitka borila. Red je sagradio barikade izvan kapije i gadjao demone sa gradski zidova. Trazio je Gardalfa, prijatelja Ragnarovog oca. Gardalf je bio tesko ranjen i nije mogao da koristi desnu ruku. Kada je Ragnar pitao za pomoc, Gardalf mu je rekao da bezi iz grada, jer gradu nema nade. Gardalf mu je dao legandarni mac Zikimar, jer Gardalfu vise ne treba. Ragnar je sa mukom napustio grad. Zikimar je bio legendaran mac, iskovan u kovacnicama boga Hazera, gospodara zanata. Mac je imao nekakve rune na sebi. Krenuo je prema Uteru, carobnjaku koji ume da cita rune.
07. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Jedini izlaz iz zgrade je bio glavni ulaz, no čim je Rayla s robovima krenula izlaziti, okružili su ih gradski stražari. Bilo ih je previše i bili su jaki, te su sve muške robove pobili, a žene i Raylu svezali i bacili u tamnicu. Rayla su nakon dva dana iz tamnice odveli do goblinskoga kralja. To nije bio zapravo kralj, ali su ga tako zvali zbog moći u Garandu.
07. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Goblin se tada obratio Rayli: "Mnogo štete si mi napravila, Rayla. Ne samo da zabadaš nos u krive poslove, nego si mi i ubila vjernog slugu Rahibija. U normalnim okolnostima bih te spalio, no radije bum te iskoristio za nešto drugo. Ako mi pronađeš jedan artefakt, oslobodit ću tebe i robove. Ako odbiješ, robovi idu na lomaču."
-" U redu, slušam."
07. ožujak 2019
Deckard Cain
Deckard Cain
Uter nije zivjeo daleko od Riversidea, pa je krenuo prema njegovoj kuli na Usamljenoj Planini. Kada je dosao u Uterovu kucu, video je Utera kako mirno cita knjigu. Kada ga je ragnar pitao zasto ne bjezi, Uter mu je rekao da demoni nemaju sanse da pridu planini, previse je strmo za njih. Uter je pristao da procita rune i na njima je pisalo:

Ovo je mac boga zanata


To nije znacilo nista za Ragnara, pa je nastavio put. Krenuo je nazad u Novi Garand, da skine glavu onome koji je htio njegovu.
07. ožujak 2019
Zeratul
Zeratul
Goblinski kralj je tada Rayli ispričao priču: "Prije 200 godina su u Novom Garandu živjeli ljudi, a sam grad je bio sjedište kraljevine Ameris. Međutim, kada su došli pripadnici Ramonskoga saveza, kralj Amerisa je izdao svoje ljude jer mu su mu demoni obećali besmrtnost i bogatstvo, pa je namjerno poslao glavninu vojske u pomorsku oluju kako bi oslobodio put Ramonskome savezu. Tako je Garand pao.. "
-" Dobro goblinu, razguli, znam povijest. Samo reci di da idem."
07. ožujak 2019
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi