U ovom forumu pišite o horrorima!!

Koji vam je najstrašniji?


ako želiš glasati učlani se ili prijavi

19. svibanj 2012
krug 1 i 2
19. svibanj 2012
Kletva 1,2,3
19. svibanj 2012
fredi i nije tako strasan definitivno slagalica strave
19. svibanj 2012
nisam nijedan gledao,alivjerujem da su strašni
19. svibanj 2012
e i kletva 1,2,3
19. svibanj 2012
wrong turn
21. svibanj 2012
ukleta kći
Jezoviti triler s Kevinom Costnerom, priča o zagonetnom humku i ocu koji želi zaštititi svoju obitelj.
John James je pisac kojeg je napustila žena. Sa svoje dvoje djece seli se u kuću na osami u Južnoj Karolini. Na imanju se nalazi indijanski pogrebni humak, a Johnova kćer Louisa postaje fascinirana njime. Ubrzo obitelj zamjećuje neobične pojave: buku na krovu i u šumi, Louisa počinje hodati u snu, njihova mačka nestane..

Louisa često posjećuje humak, ostaje tamo dugo, a kući se vraća prekrivena blatom. Johnov mlađi sin Sam je uplašen. Dok John otkriva da kuća ima svoju povijest i traži bivšeg vlasnika, Louisino ponašanje postaje sve bizarnije. Postoji li objašnjenje?
23. svibanj 2012
GLEDALA TRILER
23. svibanj 2012
Ja nisam nijedan gledala, ali citala sam price. Price su mi predobre.
23. svibanj 2012
u98339
u98339
evo jedan dobar film. jeste turski ali nije vazno extra strasan. http://www.youtube.com/watch?v=ShCa-hGOT4s
24. svibanj 2012
zrcala
Jeziva priča o problematičnom bivšem policajcu koji mora spasiti svoju obitelj od nezamislivog zla koje putem ogledala ulazi u njihove živote.
Ben Carson imao je boljih dana. Prošlo je nešto manje od godinu dana otkako je ovaj hirovit detektiv suspendiran iz newyorkške policije zbog slučajnog ubojstva policajca na tajnom zadatku. Ta nesreća ga je koštala ne samo posla, već je pokrenula i lavinu zloupotrebe alkohola i bijesa kojima je otuđio svoju ženu i djecu te završio na kauču svoje sestre u Queensu. U namjeri da sredi svoj život i vrati se obitelji, Carson uzima posao noćnog čuvara izgorjelih ruševina robne kuće Mayflower. Nekadašnji simbol bogatstva i raskoši sada trune u tami poput starog gusarskog broda, uništena u golemom požaru koji je oduzeo brojne nevine živote.
No, ono što Ben ne zna je da je ta zgrada nekada bila psihijatrijska bolnica u kojoj se liječila shizofrenija te da je zatvorena zbog masovnog ubojstva počinjenog 1952. godine. Dok obilazi jezive pougljenjene ruševine robne kuće, počinje primjećivati nešto zlokobno u vezi ukrašenih ogledala koja krase zidove. U golemim staklima odražavaju se prizori užasa koji ga zapanjuju. Osim što prikazuju grozne prizore iz prošlosti, čini se da ogledala također manipuliraju stvarnošću. Kada Carson ugleda vlastiti odraz u patnji, istovremeno osjeti fizičke posljedice svoje izlomljene vizije.
Odjednom se bivši policajac nađe sukobljen kako sa svojim osobnim demonima i s onima koji su oteli njegove odraze, mučeći ga grčevima, spontanim krvarenjem i gušenjem. Kada Carson počne istraživati tajanstveni nestanak drugog čuvara robne kuće i moguću povezanost tog nestanka sa njegovim stravičnim vizijama, on otkriva da zlobna sila koristi ogledala kao način da terorizira njega i njegovu obitelj. Ben sada mora staviti sve na kocku i saznati kakava se mračna tajna krije iza ogledala kako bi zaštitio svoju obitelj i spasio svoj život.
24. svibanj 2012
GLEDALA DEMONI U ZRCALIMA POTJEČE O JEDNE ŽENQA
24. svibanj 2012
CHUCKY

JEZIVA PRIČA POTJEČE IZ AMERIKE GDJE SE PRODAJU NOVE LUTKE.SVE BI TO BILO U REDU DA SE JEZIVA LUTKA ZVANA CHUCKY NE OŽIVI.VAMA TO IZGLEDA SMIJEŠNO ALI LUTKA POČNE DA UBIJA. UBIJA BEZ IKAKVOG RAZLOGA! KADA JEDNOM MALO DIJETE DOBIJE ZA NOVU GODINU TOG LUTKA. NAVEČER MAMA DJEČAKA ODE SPAVATI A LUTAK I DJEČAK OSTANU SAMI. LUTAK SE PROBUDIO ALI NIJE NAPAO DJEČAKA NEGO JE ŽELIO NAPASTI NJEGOVU MAJKU! MAJKA SE BRANILA DO IZNEMOGLOSTI. DOŠAO JE DJEČAKOV OTAC KOJI JE POLICAJAC. MAMA JE REKLA SVOM MUŽU SVE O LUTKU. ODJEDNOM, VRATA SE PROBIJAJU. CHUCKY JE NAŠAO DJEČAKOVE RODITELJE I ŽELI DA IH NAPADNE. ONI BJEŽE PO ULICI. ALI SU ZABORAVILI DIJETE! CHUCKY IDE PO DIJETE ALI DJEČAK GA GURNE U VATRU I CHUCKY IZGORI. ODJEDNOM IZ VATRE PONOVNO IZLAZI CHUCKY ALI U TO VRIJEME DJEČAK JE POBJEGAO NA ULICU KOD MAJKE I OCA. ONI TRČE ALI CHUCKY IDE ZA NJIMA. BJEŽE U TVORNICU GDJE SE CHUCKY STVORIO. NEKAKO ZAVARAJU CHUCKIJA PA CHUCKY UĐE U STVAR GDJE ULAZE LUTKE KADA HOĆE DA SE ZGNIJEČE. CHUCKY UMIRE.SVI SRETNO I PREPLAŠENO IDU KUĆI. KRAJ!!!!
ALI PRIČI NIJE KRAJ CHUCKY OŽIVLJAVA... TRAILER POGLEDAJTE NA YOUTUBE-u A SLIKE PRONAĐITE NA GOOGLE-u
03. lipanj 2012
invazija
Nicole Kidman i Daniel Craig odmjeravaju snage sa zlim vanzemaljskim stvorenjima, što ih košta živaca, znoja i sna, a Kidmanicu i nekoliko rebara.
Tajanstvena svemirska letjelica pada na Zemlju, a u sebi nosi zastrašujuću tajnu, utječući na svakoga tko dođe u kontakt s njom. Fizička strana tih nesretnika ostaje nepromijenjena, no oni sami postaju hladni i 'neljudski'. Promjena se poput epidemije počinje širiti zemljom, a zahvaća sve veći broj ljudi. Washingtonska psihijatrica Carol Bennell (Nicole Kidman), zajedno sa svojim prijateljem Benom Driscollom (Daniel Craig) predano radi kako bi otkrila što više o tajanstvenoj pojavi, a to je dovodi do zastrašujućeg otkrića: što god da je njezin uzrok, napada osobu dok spava.
Epidemija uzima sve veće razmjere, a uskoro postaje nemoguće razlikovati zdrave ljude od onih koji su joj pokleknuli. Boreći se da ostane budna, Carol čini sve kako bi zaštitila svoga sina koji možda jedini poznaje način zaustavljanja epidemije. A ista možda i nije bolest nego – invazija.
05. lipanj 2012
ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi
Unesi link na sliku
Primjer: https://www.stranica.com/slika.jpg