Pisite svoje horor price ili svoje stvarne događaje popracene jezom ha ha ha ha
17. srpanj 2015
Hi,hi,hi,
18. srpanj 2015
18. srpanj 2015
P
18. srpanj 2015
Hi,hi,hi,
18. srpanj 2015
u362865
u362865
Djevojka iz ove priče se također odlučila opustiti gledajući televiziju, nakon što je spremila djecu na spavanje. No pažnju joj je vrlo brzo zaokupila jeziva lutka klauna u kutu sobe, koja kao da ju je promatrala.
Djevojka je nazvala poslodavca, oca obitelji koji je sa svojom ženom taman večerao u finom restoranu, te ga upitala moželi gledati televizor u njihovoj sobi, jer ju ta lutka klauna prilično plaši. Otac ju je brzo prekinuo i naredio da odmah zove policiju, uzme djecu i pobjegne iz kuće. Ona je uplašeno pitala zašto, a otac joj je rekao da oni nemaju nikakvu lutku klauna, ali da su mu djeca nekoliko puta rekla da su vidjela tog klauna, što je on pripisao njihovoj mašti. No već je bilo kasno za bijeg…
Kasnije se ispostavilo da to nije bila lutka, nego poremećeni patuljak koji je prije nekoliko tjedana pobjegao iz umobolnice, te se skrivao u njihovoj kući.
18. srpanj 2015
u362865
u362865
Dadilja
Ovo je vrlo popularna priča u Americi, a bila je i izravna inspiracija vrlo uspješnom hororu Vrisak. Naime, govori o babysitterici koja je taman spremila djecu na spavanje, te se spustila u prizemlje kako bi gledala televiziju. Uskoro zazvoni telefon, ali nakon što je djevojka podignula slušalicu, čula je samo duboko disanje, na što je, uzrujana, poklopi. Drugi put telefon zazvoni, ona se ponovno javi, te ovaj puta čuje prigušeno smijuljenje. Treći put napokon čuje glas muškarca, koji joj kaže da nije pristojno poklopiti nekome. No ona opet poklopi. I četvrti put telefon zazvoni, djevojka se javi, a muškarac joj kaže da juupravo promatra.
Djevojka se uspaniči i nazove policiju, a ovi joj kažu da će pokušati otkriti o čemu se radi. Uskoro telefon opet zazvoni, djevojka se ne čekajući javi, ali odahne kad čuje glas policajke. Ona joj kaže da su otkrili da poziv dolazi iz te iste kuće. Djevojka baci telefon i krene prema vratima, upravo u trenutku kada se muškarac s krvavim nožem u ruci, počeo spuštati niz stepenice, s kata gdje se nalazi dječja soba…
18. srpanj 2015
u362865
u362865
U jednom zapuštenom gradu u Južnoj Americi postoje tri stare, drvene, izgrebane stolice u groblju.Kako mještani tog grada tvrde da postoji legenda koja ,ako sjedite na tim stolicama od 2sata poslije ponoći do 3 sata neki od vas će imati sposobnost da vide duhove,ali to će platiti svojim životom.
Nitko nije imao hrabrosti dokazati to,jer su se bojali....
To se međutim ne odnosi na četiri srednjoškolska nogometaša koji su na Noć vještica 1976 čuli legendu i odlučili probati, ali jedan od njih odbio. Došli su na groblje u 2 i 15 i sjeli na stolice i zezali se. Onaj koji je odbio probati,sjeo je na granu i promatrao prijatelje.Tada je osjetio da nešto nije u redu,počelo je jako puhati,začuo se plač djeteta i neki bolesni smijeh koji se čuo sve jače i jače....
Dječak je počeo panično vrištati za pomoć kao njegovi prijatelji,otvorio se grob iz kojeg je izašla djevojka pužući, i svu trojicu je odgurnula u grob,naglo se okrenula prema dječaku, koji je sjedio na grani, nasmijala se i počela trčati prema njemu.
Dječak je sišao sa grane i uspio pobjeći u Crkvu koja se nalazila 20tak metara od groblja...
3 dječaka nakon toga više nikad nitko nije vidio,a preživjeli nikada nije govorio riječ ponovno.
Fratar je dao narediti da se zapale te stolice i odnesu iz groblja,ali sutradan su se pojavile ponovno na istom mjestu. Nitko zapravo ne zna mnogo o tim stolicama, osim što su bile tamo kad se grad os
18. srpanj 2015
u362865
u362865
osnovao
18. srpanj 2015
kopirana tema
18. srpanj 2015
Dobre price
18. srpanj 2015
Imas dara dinamovka
18. srpanj 2015
Sacu ja
18. srpanj 2015
Bio je to petak navece dan kada se nejcesce izlazi. Odtiso sam do svog frenda kao da idemo van ali nam se nekako nije dalo pa smo odlucili prizivati duhove kod mene jer su moji bili na putu. Na internetu smo trazili koga da prizovemo i odlucili smo prizvati duh majke koja je ubila svoju djecu, a zatim sebe. Nije nam nikako uspjevalo pa smo otisli gledati horore. Kad je moj frend trebo da ode kuci ispratio sam ga. 15-ak min kasnije nestalo mi je struje pomislio sam da se iskljucuo osigurac no nije. Malo sam se uplasio. Odijednom sam cuo skripavi hrapavi glas kako govori: Zavrsit ces kao moje dijete hehehehe. Crko sam kd straha mislio sam da haluciniram.
ima jos dijelova
18. srpanj 2015
nemojte prizivati nikada nikakve duhove jer se mogu javiti samo neki demni sto nikako nisu dobri usput to je grijeh
04. ožujak 2016
u398534
u398534
što mislite na minecraft horor mapu
05. ožujak 2016
u377391
u377391
komik man nastavi
i ti imaš dara
10. ožujak 2016
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi