Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
Noćas sam mislila o hejterima i o tome što ih ja mrzim a ja sam jedan od njih. Ne podnosim Taylor Swift i The Wanted zbog njihovog detinjastog ponašanja i dvoličnosti. Kad na TV-u budu njihovi spotovi ja ih pogledam i zakljucim da lepo pevaju ali ih i dalje mrzim. Otvorila sam oči i skontala da SVI hejteri slušaju muziku od onih koje ne podnose. Imam nekoliko primera u mom razredu.
25. lipanj 2013
u mom nema ak veliš da ga mrziš onda ga stvarno mrziš a ne pol ja mrzim jastina bibera ok pjeva al ne slušam njegove pjesme
25. lipanj 2013
Ma da...
25. lipanj 2013
ja mrzim one directione i justina bibera
25. lipanj 2013
u165600
u165600
hejteri kad kažu da mrze ili ne podnose nekog onda lažu. tehnički oni samo ne vole nekog ili im se ne sviđa nešto kod njih. ako nekog stvarno mrziš ili ne podnosiš onda je to neki veći razlog. sigurno mrzite nekog koga zbilja znate, nekoga kome želite zlo i nekog kome pokušavate napraviti neko zlo i to vam je sigurno važnije od hejterstva nekog. iako i ja sam na neki način hejter, važnija mi je borba s pravim neprijateljem nego nekim koga hejtam. btw ne volim 1d jer smatram da su čista kopija the wanteda
25. lipanj 2013
mrziš moju Tay
25. lipanj 2013
Jebla te tvoja Taylor dvolicna kuja. Bila Justinova bff i odjednom ga ne podnosi i morala je ona slomit Hazzi srce. Jest da ima dobre pesme ali je glupa.
01. kolovoz 2013
tema je zaključana