Ovdje pričamo o popularnoj igRI FOOTBALL MANAGER
ŠALJITE PRIČE
02. travanj 2014
Evo moje
Igram FM14
Uzeo sam Anzhi
1.SEZONA
Doveo na pozajmicu Antonellija i Cerrija još sam i Sammira.Prodao nikog.Budžet mi 13M€.U ligi 2. izborio LP.Sa postavom sa fokusiranim napadom i veznom trojkom.Vezna trojka: Antonelli-Cerri-Sammir.Inače u kupu sam ispao u polufinalu od ljutitog Tom Tomska.U LP sam završio u grupama sa Sjajnim Shaktarom koji je doveo Nagatoma još su bili Villareal i PSG.Završio 4. sa 4 osvojena boda pobjedaprotiv Villareala i remi sa Shaktarom.
2.sezona
Dolazi na svoje.Uz pozajmice kupovine i tako otkupio sam svu 3 i doveo sam Perottija i Santinija Krševana.Liga je bila super sa 3 boda sam bio 4. i u EL sam ušao i kup osvojio.
Sa postavom 4-2-4.Perotti odradio pola posla u napadu.U EL sam prošao grupu kao 2. pobjedama protiv Sparte iz Praga Rostova i Lyona x2.U 16/6 sam pobijedio 2 sa 4:0 Parmu.U 8ini finala sam popu*** od Atletika Bilbaa.
3.sezona
Sam doveo dobre igrače.Texeireira zatim prodao Santinija kupio Ivana Santinija još sam doveo Dos Santosa iz Barcelone i Borju iz Getafea i doveo Ryzhnatseva.Osvajam ligu i kup u LP sam došao do polufinala gdje gubim 4-1 ukupno od PESŽEA .
4.sezona(zadnja nakon toga sam dao otkaz)
Odlučio sam punom parom po naslov LP.Pa krenimo kupijo Baccu Carlosa.Mottu i Santosa( U Arsenalu bio kurac ali ovdje zabijao).Doveo sam još Kevina Princea i Milita još su dovedeni i Mezga kao rezerva i Long iz Reala.JOŠ SU NEKI DOVEDENI
U LP SAM USPIO JE OSVOJIT A LIGU OSVOJIO I KUP
Ovo je bila postava 2-4-4
Boruc-Santos-Cerri(inače vezni ali može obranu) Antonelli-Motta-Boateng-Long(Dos Santos) Bacca-Milito-Santini-Texeriera
02. travanj 2014
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi