Feminizam trećeg četvrtog vala je iskreno retardiran. Feminizam trećeg/četvrtog vala se bazira na neutemeljenim, nedokazanim, neprovjerenim te najbitnije lažnim ili u "boljem slučaju" zastarjelim činjenicama. Bazira se i na uništavanju muškarca, demoraliziranju muškarca. Feminizam prvog te u velikom dijelu drugog vala je bio jedini validni feminizam. Jednaka prava između spolova, što ima smisla. No u velikom dijelu treći i četvrti val je baziran na gore navedenim stvarima. Danas je sramotno u medijima reći da postoje 2 spola. Spominje se nekakva patrijarhija, koja ne postoji. Dolje ću priložiti videozapise koji raskrinkivaju feminističku agendu.28. prosinac 2020
28. prosinac 2020
Feminizam je pokret koji ima samo jedan cilj: uništenje tradicionalnog kršćanskog društva i porodice. Oni svojim lažima i sveprisutnom propagandom opravdavaju milijune ubojstava i uništenje milijuna obitelji širom svijeta. Čitav feminizam ima 3 stupa na kojima stoji. Negiranje prirodnih i potrebnih razlika između muškarca i žene, promovisanje cenzure i napadanje svih koji se ne slažu sa njihovim iskrivljenim pogledom na svijet te opravdavanje i legalizacija ubijanja vlastite nerođene djece.

1. Feministi su iskoristili bludničku sotonističku iliti takozvanu seksualnu revoluciju 60ih da unište prirodne razlike između muškarca i žene koje postoje hiljadama godina i koje postoje kod svih životinjskih vrsta i koje su temelj ovog društva. Feministkinje su rekle normalnim ženama: "Ti imaš djecu? To je ropstvo. Ti imaš muža? To je ropstvo. Ti radiš 12 sati dnevno 7 dana sedmično za minimalac? To je sloboda!" Tada je feminizam razorio temelje dotada velike i jake porodice. Nakon toga su legalitirali razvod. U Bibliji jasno piše šta Isus misli o njemu. Danas svaki treći brak završi razvodom! To je rezultat feminizma.

2. Danas na zapadu, ako se suprotstavljate na netu ili u rl njihovim iskrivljenim mišljenjima, doći će 10,20,50 SJWa. Prijetit će vama, prijetit će vašoj porodici, napasti vas, tražiti da vam dadnu otkaz itd. I kod nas su feminističke grupe pokušavale progurati zakon kojim bi se uvela cenzura interneta, a ljude hapsilo zbog viceva o ženama.

3. 60ih i 70ih se pojavio pokret feminizam protiv pobačaja. Tada su svi važni feministički pokreti osudili ovaj. Danas on ne djeluje u sklopu feminističkog pokreta već pokreta protiv pobačaja. To je dokaz da je borba za "pravo" na ubijanje 50-60 milijuna djece godišnje jedan od temelja današnjeg feminizma. Ako danas kažete da je ubojstvo djece loše, feministi će vam reći da mrzite žene i želite nas vratiti u mračni srednji vijek! Idu toliko daleko da takva sranja govore čak i ženama koje su protiv najvećeg ubojice modernog doba koji djeluje pod zaštitom feminističkog lobija i njihovih medija koji nas iz dana u dan truju svojom prljavom bezbožničkom propagandom, sve u cilj uništenja pravih vrijednosti i zdravog društva koje planiraju zamjeniti svojim degenerisanim i nemoralnim
28. prosinac 2020
Feminizam zadnjeg vala je pretjerivanje sa skidanjem na golo nasrid ulice pred normalnim ljudima i to se zove "sloboda". Ne, to nimalo nije normalno i treba se zaustavit. Prava su izjednacena i ovi novi pokreti su preseravanje i glumljenje zrtve u situacijama koje su glupe. Normalna zena ne mrzi muskarca i ne skida se gola po ulici pred ljudima kao znak slobode.
29. prosinac 2020
fer bi bilo da nitko nema pravo glasa
29. prosinac 2020
Based
29. prosinac 2020
Femnisti su prestali biti bazirani nakon što su stali s terorističkim napadima, lp
07. svibanj 2021
Ima jedan način za riješavanje takvih problema...
09. svibanj 2021
11. svibanj 2021
ja volim jednu zenu al necu vam rec njeno ime nadam se da nece ni moj drug damir da me razotkrije hehehe
11. svibanj 2021
^mislim da je kolinda u pitanju
12. svibanj 2021
nda
kolko vam je zgodan jordan peterson na skali 1-10 i što biste dopustili da vam radi
11. travanj 2022
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi