u233631
u233631
READ THIS BEFORE YOU START REDING:
Sve tajne agente koji budu komentirali ovu temu ili je napdali biti će blokirani.
Tako da neće moći špijunirati i napadati ovu temu.
______________________________________________________________________________
Kao što vidite(mislim samo sam ja vidio) tajni agenti govore da su u teškim stanju jer imaju 100000 tona zlata.I zbog toga pljaćkaju i Anti-bande,armije protiv bandih,restorane,hotele i sve živo ŠTO stignu.
Kao što vidite,bande su to prestale raditi,tako da ih ne trebamo napadati.
Od sada ćemo napadati tajne agente.
NEĆEMO dopustiti da NAM kvare TEME
zato trebam:
rangovi:
20 zamjenika mene,Oni su uvijek važni zato jer su uvijek u razlićito vrijeme prisutni i mogu određivati kada će biti napad na tajne agente,i ako tajni agenti napadnu ovu temu a odbranitelji ne stignu braniti ovu temu zamjenici mene im to kažu da je vrijeme da odbrane ovu temu.
15 koodera(izmislio sam ime)(oni ostavljaju 3 horor priče ili kletve svaki dan(da ih preplašimo)na profile tajnih agenta.
12 strijelaca(sve isto kao kod napadaća,samo se oni bore lukom i strijelom i ako nemogu naći video(PIŠE U napadaćima) onda će postaviti sliku luka i strijele kada budemo napadali tajne agente)
8 odbranitelja(sve isto kao kod napadaća,samo oni brane ovu temu i ako mogu UVIJEK su prisutni jer se može desiti iznenadni napad tajnih agenta).
6 napadaća(oni imaju samo jedno bilo kakvo oružje i kada odredim da je vrijeme za napad na tajne agente oni napadaju tajne agente+pod time mislim da će te postavljati videoe oružja kako pucate ali ćete taj video uvijek koristiti u borbi protiv tajnih agenta,napadaći su aktivni(ako mogu) bilo kada da ako većina tajnih agenta nije prisutna da ih iznenada napadnemo).
3 špijuna(oni(špijuni) samo ostave komentar na tajnim agentima i dolaziti će obavijesti špijunima šta tajni agenti rade i šta će napasti pa da nam napišu na ovoj temi da mi budemo spremni za odbranu te teme,špijuni su aktivni sve dok ne vide da ninja07 i ninja08(ninja07) nisu prisutni)
Važnosti po rangovima:
zamjenici mene
odbranitelji i kooderi
špijuni i napadaći
strijelci
plaće:
zamjenici mene-10.000 $
odbranitelji i kooderi- 6.500 $
špijuni i napadaći-4.500 $
strijelci-4.000 $

to je toooooo.
16. svibanj 2013
u236706
u236706
ZAŠTO KOPIRAŠ MOJU CIJELU TEMU?
20. svibanj 2013
ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi
Unesi link na sliku
Primjer: https://www.stranica.com/slika.jpg