Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
tu pišite svoje blamove sve šta vam se desilo u školi ili na izletu recimo vidjela si svog simpu i nisi skužila kantu za smeče i pala si u kantu za smeče a kad nepišete 10 blamova ja ču izabrati najbolji
i za nagradu ču glasati za njega zato pišiteee

ste skužili

ako želiš glasati učlani se ili prijavi

04. veljača 2013
u210362
u210362
Seto sa curom gradom i potpisem se jednom covjeku na auto {bio je snjeg} covjek izaso iz zgrade i htio mi puknit samar ja se izmaknem i curu moju opucas a ja se smijem kad policija prolazi i ja padnem na policajca a on me gurne na tog covjeka a covjek mene gurne na curu.
04. veljača 2013
u207472
u207472
Nemoj moje ocijenjivati, samo ću dijeliti s vama.

Ovo mi nije najveća (neznma koja mi je jer mi se događaju svaki dan ), ali napisati ću je:
Ja sam se kupala s prijateljicom na rijeci. U blizini te rijeke je bila hidroelektrana (). I kada bi hidroelektrana pustila vodu svi s rijeke bi se morali maknuti da ih voda ne odnese.
Taj dan upozorenje je stigno prekasno. Ja sam baš hodala po rubu slapa kad se odjednom podigla razina vode :'D Hahaha, misli koje su mi prolazile glavom bile su: "Hoću li preživjeti?" I "Dali mi se smiju'"
04. veljača 2013
super može jedna moja
04. veljača 2013
u207472
u207472
Haha, može
04. veljača 2013
svi dobro imam 11 godina a kak je kod nas moderno nositi poderane traperice.jedan dan sam išla van sa frendicom i naravno ona je obukla poderane trapke i crnu majcu a meni je mama naredila da budam ljepa pa mi je rekla da obučem haljinu na leptire i ružice i dobro ja sam to obukla i mi smo krenule u grad ja u glupoj haljini a ona u coolerskoj robi svi su buljili u mene kao da na sebi nosim samo gače bila sam tako osramočena.a da stvar bude još gora zaflekala sam se sladoledom.a moja je frendica usput ugledala svog simpua on se za buljio u nju i reko kak si ljepa a mene nije ni gledo grozan dan za pamčenje ja u cvjetičima i leptirima a ona tako ljepaa
04. veljača 2013
u207472
u207472
Ja inače buljim u ljude koji nose poderane traperice kao da nemaju novaca za cijele
04. veljača 2013
ali kod nas je to normalno
04. veljača 2013
u207472
u207472
Pa i kod nas
04. veljača 2013
ali ubuduce necu slusati mamu ona mi sam neke gluposti preporucuje
04. veljača 2013
mislim za robu
04. veljača 2013
u207472
u207472
Mama ti je dobro preporučila Meni su puuuno lijepše cure u haljinama na cvijeteke nego ove kaj izgledaju kao da su upravo izašle iz zatvora :3
04. veljača 2013
ma daaaaaaaaaaaj ali to je bilo proljece morala sam nosit ispod bjelu majcu i debele strample izgledala sam ko da sam izasla iz vrtica
04. veljača 2013
u207472
u207472
Pa to je super Kaj nije sad da svi žele izgledati malđe? Pa mislim, koriste botoxe i te glupost da se pomlade, a mladi žle izgledati što starije
04. veljača 2013
ivicina obitelj bila siromašna i tata mu kupi nove cipele i kaže mu nemoj ih poderat i vrati se on kući posli škole i kaže podera sam ih na tjelesnom i opet mu kupi nove i dođe on tako 3 dana sa istom pričom tata mu odlući kupit metalne patike dođe u školu pogleda u cipele i kaže učiteljice imate crvene gačice sutra dan učiteljice imate žute gačice učiteljica odlući ne obuč gačice dođe ivica u školu pogleda u patike i kaže uh koja rupa tata će me ubit
04. veljača 2013
jeste skužili
04. veljača 2013
ja sam rekla da se tu pišu blamovi a ne vicevi ali dobro
04. veljača 2013
u207472
u207472
Ja nisma
04. veljača 2013
pa pogleda je u cipele a one su metalne onda kad pogledaš u njih možeš vidjet sta je ispod ljudi ona nije obukla gačice pa joj se vidi ženski spol a ženski spol ima rupu a on je mislia da je to rupa na gačicama
04. veljača 2013
pardon rupa na cipelama ne na gačicama
04. veljača 2013
ali ja sam rekla da se pišu blamažeeeeeeeeeeeee a ne vicevi
04. veljača 2013
u215278
u215278
Skakao sam na trampulinu i skakao i skakao.Odjednom sam čuo smijeh ali sam nastavio skakat.Napravio sam(barem pokušao)i odjednom sam zapeo i pao.Tada sam shvatio zašto su se svi smijali.Zato što su mi PALE HLAČE!!!
18. veljača 2013
u216340
u216340
omg pa kako to nisi skužio???!!! nyan cat fan
18. veljača 2013
hahahhahahhaha nyan cat fan pre cool hahahahahahahahahahahah ali kak nisi skužio malo mi je to sumnjivo ja bih skužila
18. veljača 2013
u210362
u210362
ja kad sam iso gradom sa rodjakom nas neki momci htjeli tuc i ajde mi njih uhvatimo i isprebijamo kad iza nas bili njihovi roditelji i ja pobjegnem a mom prijatelju skinulu hlace,gace,majicu i onda ga isstukli golog..
19. veljača 2013
jednog dana u školi smo igrali košarke.I postoji jedna djevojčica koja igra u odbrani,ali joj baš i ne ide.I tako dok smo igrali ona je zavukla ruku svoju ispod moje.Meni je više pukao film od toga i okrennula sam se i djevojčica je pala na leđa.Kad se ustala svi smo primjetili da su joj hlače poderani na stražnjici.Kad je to shvatila rekla je da će mi se osvetiti.Sljedećeg dana kad smo opet igrali košarke ona se zaletila prema meni misleći da je nisam primjetila.Međutim,kad je ubrzala i zamahnula iz sve snage rukom ja sam se izmakla i ona je pala.Osim što je poderala majicu udarila je jednog dječaka sa leđa tako da je i on pao,on je poderao hlače tamo gdje se nalazi nezgodno mjesto za dječake.
19. veljača 2013
evo još jedna
19. veljača 2013
Jedno dana u školskom hodniku bila sam dežurni učenik.Djeca koja su bila tek 1. razred su pljuvala u koga god bi stigli.Ja sam pozvala tu istu djevojčicu da pogleda sa stepenica na 2. sprat.Ona je to i učinila i taman kad je pogledala jedam dječak je pljunuo i pogodio je tačno u oko.
(u obe priče je ista djevojčica)
19. veljača 2013
hahhahahaahhah legendo blamovi su ti extra ali jadna ta djevojčica baš joj se loše stvari dešavaju ali đe vi kupujete robu u kino šopu da tako pucaju majce
19. veljača 2013
u207472
u207472
Ajme meni, baš je jadna loše sreće

Ja se uvijek osvećujem kad ta osoba već zaboravi što je napravila *evil*
20. veljača 2013
tema je zaključana