Forum je ukinut zbog nedostatka interesa korisnika i uskoro će biti izbrisan.
Tu pišite najstrašnije horor priče i stavljajte ovdje najstrašnije videe koje vidite.

Volite li strašne stvari?
22. kolovoz 2012

u185259
je vam strašno baš svaka čast
05. studeni 2012
evo jedne horor priče: Ide djevojka ulicom i nađe 200 dolara. kako i otkud to? pita se djevojka. BIlo je šest navečer, pa još nije bio mrak, i ona ode daleko u šumu i zakopa novce. Misli da će sljedeći dan naći još tih 200 dolara. I hoda ona sutra u 5 popodne istom ulicom, na istom mjestu gdje su novci pronađeni, i nema ih. I ona se vraća na istom mjestu u šest sati, i novci tu! Brzo uzme novce i zakopa ih daleko u šumu. Vrati se kući i vidi na vijestima da je netko ubijen dva puta na mjestu novaca u šest sati jučer i daanas. Djevojka se uspaniči i brzzoooo trkom odjuri u šumu, uzme novce i promjeni ih u kune na mjenjačici. Neki čovjek je prilazio curi i djevojka opatzi da nikog u blizini nema. Pusti novce baci ih na ulicu i pobjegne. pItala se zašto nikog nema u ulici. Pa pomisli: možda nema jer su se svi uspaničili kada su čuli da je tu ubojica.... Nastavlja se priča kasnije!
18. studeni 2012

u181171
nastavi nastavi
23. siječanj 2013
nastavljam...tek sad al ok...Kada je ostavila novce na ulici na vijestima je bilo da je točno na mjestu tih novaca bilo neko ubojstvo. Ubijen zapravo predsjednik države te neke. Djevojka ode na tu ulicu i čuje neke strašne zvukove. I vidi nekog čovjeka koji uuuuopće nije sumnjiv. I pita ga čuje li i on te neke strašne zvukove. Rekao je da je sve normalno. I rekao je da ovdje nema ljudi jer su govorili da ovdje ne smiju ići zbog nekakvih radnja i promjena. Djevojka ga pita za pomoć a on joj odgovori da mora psihijatru. I tako je otkrila da ništa od toga nije prava istina i da je ona preživjela traume i ostala tako poremećena.
25. ožujak 2013

u217157
ja znam 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 puta strašniji video

25. ožujak 2013

u181171
ajde ga stavi
25. ožujak 2013

u181171
jojjjjjjjj
kako strašno
kako strašno
25. ožujak 2013

u181171
kako je taj google strašan
25. ožujak 2013

u209568
imam ja jednu zove se LAŽI
bio jednom jedan dječak non-stop je lagao a sutradan su se te laži ostvarivale i tako se jednog dana upucavao djevojci ona je rekla da zna da je on lažljivac u školi on je rekao ne to nisam ja on ne postoji oni lažu ona je rekla da ne laže i otišla sutradan ustao je rano bio mu je rođendan želio je probuditi roditelje da mu ćestitaju no oni su ga kanili iznenaditi dok je došao zaderao se ajme hvala no ko da ga nije bilo onda su roditelji rekli gdje je više on danas mu je rođendan obićno ustaje ranije dok mu je rođendan dječak se zaderao ovdje sam no kao da nije bio tamo on se ljut spremio za školu i bio je spreman da im sve ispriča no i u školi su se ponašali kao da ga nema svi su govorili gdje kasni u školu i to na svoj rođendan zna da ga uvijek nekako iznenadimo dječak se zaderao ovdje sam bio je toliko ljut da je otišao u obližnju šumu razbistriti glavu no dok je došao u šumu vidio je nekakvog čovjeka sav je bio crven u licu rekao je čovjeku hej jeste li dobro čovjek se okrene prema njemu naravno da sam dobro ali ti nisi dječak kaže što čovjek mu odgovori non-stop lažeš koji je tvoj problem no sutradan sam ti ostvarivao te laži no nisi bio zahvalan i evo i ova ti se laž ostvarila ti nisi ti izmišljen si ha ha dječak potpuno zbunjen kaže tko si ti čovjek mu odgovori ja sam ti samo malo stariji sve se ovo događalo i meni i cijeli život m ignoriraju no i tebe sad ignoriraju i sada imam novu priliku postat ću ti dječak proživi izvantjelesno iskustvo i vidi da ga svi počinju primjećivati no onda odgovorili svi ti i krenuli ljutim pogledom prema njemu
bio jednom jedan dječak non-stop je lagao a sutradan su se te laži ostvarivale i tako se jednog dana upucavao djevojci ona je rekla da zna da je on lažljivac u školi on je rekao ne to nisam ja on ne postoji oni lažu ona je rekla da ne laže i otišla sutradan ustao je rano bio mu je rođendan želio je probuditi roditelje da mu ćestitaju no oni su ga kanili iznenaditi dok je došao zaderao se ajme hvala no ko da ga nije bilo onda su roditelji rekli gdje je više on danas mu je rođendan obićno ustaje ranije dok mu je rođendan dječak se zaderao ovdje sam no kao da nije bio tamo on se ljut spremio za školu i bio je spreman da im sve ispriča no i u školi su se ponašali kao da ga nema svi su govorili gdje kasni u školu i to na svoj rođendan zna da ga uvijek nekako iznenadimo dječak se zaderao ovdje sam bio je toliko ljut da je otišao u obližnju šumu razbistriti glavu no dok je došao u šumu vidio je nekakvog čovjeka sav je bio crven u licu rekao je čovjeku hej jeste li dobro čovjek se okrene prema njemu naravno da sam dobro ali ti nisi dječak kaže što čovjek mu odgovori non-stop lažeš koji je tvoj problem no sutradan sam ti ostvarivao te laži no nisi bio zahvalan i evo i ova ti se laž ostvarila ti nisi ti izmišljen si ha ha dječak potpuno zbunjen kaže tko si ti čovjek mu odgovori ja sam ti samo malo stariji sve se ovo događalo i meni i cijeli život m ignoriraju no i tebe sad ignoriraju i sada imam novu priliku postat ću ti dječak proživi izvantjelesno iskustvo i vidi da ga svi počinju primjećivati no onda odgovorili svi ti i krenuli ljutim pogledom prema njemu
26. ožujak 2013

u209568
imam ja i boljih priča
26. ožujak 2013

u181171
jojjjjjjjjjjj kako strašni videi
ma bezveze
svi su ultra smiješni
ma bezveze
svi su ultra smiješni
28. ožujak 2013

u228992