u134988
u134988
1.VOZI PLAVUŠA AUTO I ZGAZI 4 ČOVJEKA.I DOĐE POLICAJAC I KAŽE: JEL VI ZNATE KOLIKO STE LJUDI ZGAZILI,ČAK STE 4 ČOVJEKA ZGAZILI.A ONA ZBUNJENO PITA: A KOLIKO SE SMIJE ZGAZIT LJUDI???

2.IDE BAKA U TRGOVINU S 3 PSA.1 PAS SE ZVAO JA, 2 PAS SE ZVAO RESE A 3 PAS SE ZVAO USE. I BAKA OSTAVI PSE VANI I UĐE U TRGOVINU. DOK JE ONA BILA U TRGOVINI PSI SU SE RAZIŠLI.KADA JE BAKA IZAŠLA IZ TRGOVINE POZIVALA JE PSE OVAKO:USE RESE JA.

3.UČITELJICA JE MARKU ZADALA ZADAČU DA NAPIŠE 4 REČENICA O ZIMI JER JE BIO ZLOČEST.KADA JE DOŠAO KUĆI PRVO JE PITAO MAMU MOŽEŠ LI MI REČI 1 REČENICU O ZIMI. ONA ODGOVORI:NE MOGU ŠMINKAM SE.ONDA JE ISTO TAKO DAOŠAO TATI I PITAO GA.ON MU ODGOVORI:NE MOGU ČITAM NOVINE.I ONDA DOĐE DO SVOJE SESTRE I UPITA JU ISTO TO.ONA MU ODGOVORI: NEĆU.ONDA JE DOŠAO DO SVOG BRATA I UPITAO GA "ZNATE VEĆ ŠTO"ON GA NIJE NI POSLUŠAO VEĆ JE IGRAO IGRU GOVOREĆI MAJMUN U CREVENIM GAČICAMA TAKO JE TO 2 PUTA REKAO.DOŠAO JE MARKO U ŠKOLU.
UČITELJICA GA PITA AJDE DA ČUJEM 4 REČENICE O ZIMI. I ON KRENE I KŽE 1 REČENICU KOJU JE ZAPISAO.NE MOGU ŠMINKAM SE. UČITELKJICA SE NALJUTI I KAŽE MARKO RECI MI 1 REČENICU O ZIMI.ON KAŽE 2. REČENICU. NE MOGU ČITAM NOVINE. UČITELJICA KAŽE ZADNJI PUT RECI MI 1 REČENICU O ZIMI A KO PONOVNO NE KAŽEŠ ZOVEM RAVNATELJA. MARKO KAŽE 3. REČENICU KOJU JE NAMISAO.NEČU. I UČITELJICA POZOVE RAVNATELJA.I ON DOĐE A MARKO KAŽE ZADNJU REČENICU.MAJMUN U CRVENIM GAČICAMA MAJMUN U SRVENIM GAČICAMA.

4.ŠTO MISLITE, ŠTO PLAVUŠA RADI U PUSTINJI.NARAVNO BRIŠE PRAŠINU.

KOJI VAM JE NAJBOLJI VIC?


ako želiš glasati učlani se ili prijavi

20. ožujak 2012
nije nekaj al moram glasat
26. ožujak 2012
Ako želiš poslati poruku u tu temu, učlani se ili prijavi