u236196
plot
ao je meteor i stvorili su se mutanti i neki čarobnjaci,sada ih ljudi žele ubiti i mi smo jedni od kojih je pao vatreni meteor,tornado meteor,zemljani meteor i ledeni meteor ali umjesto da nas ubije pretvorilo nas je u čarobnjake/čarobnice i sada moramo se braniti ali umjesto toga mi smo pobjegli i bježimo svemirom i tražimo planete(puste skroz).
pravila:
niko ne može bit stariji od 20 godina
niko nije naj pametniji
niko ne može bit nevidljiv
niko nije najgluplji i najpametniji
svi smo zajedno osim ratnika
gospodara ima 3
bića ima 3
ratnika ima 10
form gospodara:
ime:
dob:
spol:
osobine:
sudbina:
koji je meteor pao na vas:
izgled:
ostalo:
form ratnika:
ime:
oružje:
dob:
spol:
sudbina:
ostalo:
form mutanta:
ime:
sa čim je pomješan(npr
astavljen je od kamena):
dob:
spol:
sudbina:
ostalo:

pravila:
niko ne može bit stariji od 20 godina
niko nije naj pametniji
niko ne može bit nevidljiv
niko nije najgluplji i najpametniji
svi smo zajedno osim ratnika
gospodara ima 3
bića ima 3
ratnika ima 10
form gospodara:
ime:
dob:
spol:
osobine:
sudbina:
koji je meteor pao na vas:
izgled:
ostalo:
form ratnika:
ime:
oružje:
dob:
spol:
sudbina:
ostalo:
form mutanta:
ime:
sa čim je pomješan(npr

dob:
spol:
sudbina:
ostalo:
10. lipanj 2013
form mutanta:
ime: AssDMutant
sa čim je pomješan: s Hulk Titan mutanton(najveci mutant,zeleni)dread titan mutantom(crveni veliki nokti s kim te zarazi,to jest kao macevi) i s Assasins little Titan mutant(ja ga zovem klecac jer kleci dok trci jer je malen al ne po godinama i najopasniji je jer ima BOMBE koje te odbace i ima plast i brz je)
dob: 9
spol: musko
sudbina: sudbina? pa besmrtan je,zavrsio je u zatvoru iz kojeg je pobjegao,sudbina mu je vratiti se u covjeka,ali imati iste osobine!
ostalo: veliki nokti zarazni,bomba koja te odbacuje,besmrtan je,dobro se kamuflira i nije velik,srednje velicine je!
ime: AssDMutant
sa čim je pomješan: s Hulk Titan mutanton(najveci mutant,zeleni)dread titan mutantom(crveni veliki nokti s kim te zarazi,to jest kao macevi) i s Assasins little Titan mutant(ja ga zovem klecac jer kleci dok trci jer je malen al ne po godinama i najopasniji je jer ima BOMBE koje te odbace i ima plast i brz je)
spol: musko
sudbina: sudbina? pa besmrtan je,zavrsio je u zatvoru iz kojeg je pobjegao,sudbina mu je vratiti se u covjeka,ali imati iste osobine!
ostalo: veliki nokti zarazni,bomba koja te odbacuje,besmrtan je,dobro se kamuflira i nije velik,srednje velicine je!
10. lipanj 2013

u236196
meni i pročitala sam ali moraš imat gospodara
Form gospodara:
ime:niconi
spol: M
osobine: dobar,cool,od njega se može očekivati i voli biti u društvu,obožava vatru i voli biti gospodar.
sudbina
a se spasi.
koji je meteor pao na vas:vatreni
izgled:crna kosa,narandžaste oči(bile su mu plave dok nije udario meteor u njega),crvena kosa(bila mu je crna) i ožiljak(skroz mali i crveni a bio crn).
ostalo://
From mutanta:
ime: Kosino
sa čim je pomješan(npr: sastavljen je od kamena):vuk od vatre
dob: 10
sudbina
pasiti gospodara i vratiti se u običnog vuka.
ostalo:Ne voli banane i ostalo takvo voće,mrzi vodu,srednje veličine,crven je,nije baš slab već jako jak,hladan je u borbi,ima kao krunu i zadužen je za štitenje djece
Form gospodara:
ime:niconi
osobine: dobar,cool,od njega se može očekivati i voli biti u društvu,obožava vatru i voli biti gospodar.
sudbina

koji je meteor pao na vas:vatreni
izgled:crna kosa,narandžaste oči(bile su mu plave dok nije udario meteor u njega),crvena kosa(bila mu je crna) i ožiljak(skroz mali i crveni a bio crn).
ostalo://
From mutanta:
ime: Kosino
sa čim je pomješan(npr: sastavljen je od kamena):vuk od vatre
dob: 10
sudbina

ostalo:Ne voli banane i ostalo takvo voće,mrzi vodu,srednje veličine,crven je,nije baš slab već jako jak,hladan je u borbi,ima kao krunu i zadužen je za štitenje djece
10. lipanj 2013
form gospodara:
ime: Drako
dob: 19
osobine: Leti,ima Ratno i Vremensko žezlo
sudbina: Odvoje mu se tijela i samo se pretvori u blato
koji je meteor pao na vas: Crven,meteor zla i tame (nazalost
al i to neko mora bit
)
izgled: Kao krokodil covjek zmaj,crveni,na trbuhu mu je glava krokodila i ima kao rep na glavi
ostalo: Moze kontrolirati Vrijeme i Prostor
ime: Drako
dob: 19
osobine: Leti,ima Ratno i Vremensko žezlo
sudbina: Odvoje mu se tijela i samo se pretvori u blato
koji je meteor pao na vas: Crven,meteor zla i tame (nazalost

izgled: Kao krokodil covjek zmaj,crveni,na trbuhu mu je glava krokodila i ima kao rep na glavi
ostalo: Moze kontrolirati Vrijeme i Prostor
10. lipanj 2013

u236196
pa ratnici nas hoće ubit i dodajem još jedan meteor meteor zla i tame a ti jesi zao ali ne prema nama jer ti štitiš mrak.
10. lipanj 2013
ali se na kraju stvorim opet kao djecak,a zmajkrokodil postaju zmaj i krokodil odvojeno
10. lipanj 2013

u236196
tako je i svi mi ali i dalje imamo moći
10. lipanj 2013

u239244
ime: antonio
sa čim je pomješan: sa ledom
dob: 12 godina
spol: muško
sudbina: sudbina mu je odredila da bude mutant koji je pogođen meteorom.također da luta svemirom u potrazi za napuštenim planetima.
ostalo: lako se izgubi ali stalno pada u klopke makar misli brzo
sa čim je pomješan: sa ledom
dob: 12 godina
spol: muško
sudbina: sudbina mu je odredila da bude mutant koji je pogođen meteorom.također da luta svemirom u potrazi za napuštenim planetima.
ostalo: lako se izgubi ali stalno pada u klopke makar misli brzo
11. lipanj 2013

u236196
ok tebi dam jer je to mutant gospodara.
11. lipanj 2013

u236196
hvala i počinjemo
Nuconi je se odmah sakrio u pećinu i tu je vidio velikog vuka odmah je se prepao ali je svatio da je i on dio meteora i da je on mutant pa je krenuo sve dublje i dublje do mraka a tu je sreo
Nuconi je se odmah sakrio u pećinu i tu je vidio velikog vuka odmah je se prepao ali je svatio da je i on dio meteora i da je on mutant pa je krenuo sve dublje i dublje do mraka a tu je sreo
12. lipanj 2013
AssDMutanta,koji se preplasio i nije znao sto ce,ali Nuconi mu se priblizio,a ADM (skracenica nedamise pisat
) je vidio da je on mutant,pa si pogledao u ruke,vidio je da je i on mutant a Nuconi mu je rekao:

12. lipanj 2013

u236196
(nije gospodar mutant nego vuk)smiri se ne želim te napast nego jesi i ti dio meteora?Vjerovatno jesi i da ja sam Nuconi a on je moj mutant Kosino vatreni vuk a ti si?
12. lipanj 2013

u236196
i meni,nego da krenemo?
12. lipanj 2013

u236196
pa u potragu za brodom
12. lipanj 2013
dobro,krenimo! Na putu za brodom naisli su na mnoge prepreke,a prva opasnost im je bila...
13. lipanj 2013

u236196
zamka vojnici su nas pratili a Kosino je ih nanjušio to je brzo rekao Nuconiu a on je to rekao Draku pa pitao-šta da radimo?
13. lipanj 2013
trebamo plan! ili bjezmo sto brze ili napravimo plan! tko je za plan?
drako kaze ja a ADM bjezmo radije
drako kaze ja a ADM bjezmo radije

15. lipanj 2013

u239244
antonio nije išao za njima.primijetio je neki čudni planet na kojem bi volio biti.http://www.igre123.net/forum/tema/igra-uloga-svijet-mitologije/25673/
15. lipanj 2013

u236196
Nuconi je se složio i Kosino je rekao hmmm,hajde eto
15. lipanj 2013

u236196
mislim složio sa bježanjem
15. lipanj 2013

u239244
http://www.igre123.net/forum/tema/ucenje-talijanskog/25718/ antonio je otišao na onaj planet.na onm planetu je bila gravitacija.
16. lipanj 2013
Unesi link na sliku
Primjer: http://www.stranica.com/slika.jpg